Şimdi Ara

Leeco Max 2 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.589
Cevap
33
Favori
51.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ek paketi yukledinizmi 325 mb lik dosyayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yükledim.

• Twrp uzerinden yuklediyseniz sorun yok ama öncesinde wipe cache dalvik yaptiysaniz bu hatayı verebilir twrp den degil direct yuklediyseniz de bu hata olabiliyor sorunu cozmek için Google installer indirin halihazırdaki playstore yi silin ve Google installer den tekrar playstore yükleyin durumu otomatik guncellestirdiginde düzelecektir...

• RPDiFOR R kullanıcısına yanıt
    Twrpden yükledim romu.wifiden indirme yapıyordu. Ama mobil den yapmıyor şimdi wi-fi yok o yüzden deneme şansım yok. İnstalleri indirdim ama oda indirmiyor paused diyor

• Anladım olayı playstore ayarları ile ilgili sadece WiFi den indir tikini veri bağlantısı ve WiFi yada herhangi bi bağlantı olarak değiştirin telefonda veri data ayarlarından 2mb kısıtlama veride gözüküyorsa o ayarında sınırsıza getirin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RPDiFOR -- 8 Ekim 2016; 3:32:04 >
  • pil durdurma hatası sadece data - şarj kablosu takılıyken oluyor.
    kabloyu çıkarınca hata gitti. takınca tekrar oluyor. benim de pil yüzdesi var pil menüsü kablo yokken açılıyor.
    google play da sorun yok
  • fotoğraf çekme de flaş çalışmıyor. video yada slo-mo da çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSTF49

Twrpden yükledim romu.wifiden indirme yapıyordu. Ama mobil den yapmıyor şimdi wi-fi yok o yüzden deneme şansım yok. İnstalleri indirdim ama oda indirmiyor paused diyor

ses ve bildirim kısmında ------- google play store yi aktşf hale getirin sorun düzelir
  • RPDiFOR R kullanıcısına yanıt
    Bir türlü bulamadım nerden yapabilirim bunu?

• drvimu kullanıcısına yanıt
    Yaptım ama yinede olmadı.

• Neyi yapamadığını söylermisin? Hangi aşama.p laystore güncelleme yapması lazım,olmazsa harici olarak apk bulup yüklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahkan -- 8 Ekim 2016; 9:57:46 >
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Play store den indirme olmuyor kablosuz bekleniyor ve veri yi ayarlayamıyorum birkaç önceki iletiler bakarsan sorun yaşıyor sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyor ama ne yaptıysam da daha çözülmesi.

• MSTF49 M kullanıcısına yanıt
    İndirme yöneticisinden ayarlar kısmını tıklayın ve veri indirme sınırını kaldırın. Büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

• Qukkarccx Q kullanıcısına yanıt
    İndirme yöneticisi yok bende

• Play store ,değil başka yerden apk bulup kurmaya çalış,kurduktan sonra play store güncellenebilir ve düzelir bi denermisin ( yukarıda yazmıştım )bende o şekilde oldu.
    Tavsiye edeceğiniz mail uygulaması var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahkan -- 8 Ekim 2016; 10:46:00 >
    Denedim yine olmadı farklı sürümler indirdim kurdum Google installer kurdum olmuyor hiç bir şekilde. Wi-fi den indirmek istiyor yada indiriliyor diyor başka tepki yok. Veriyi ayarlayamıyorum. İndirme yöneticisi ayarlar uygulamalarda var ama kendisi gözükmüyor müdahale edemiyorum.

• Tekrar kur Rom u bence adımları tek tek uygulayarak .

sıfırdan kurdum yine aynı.....

• Twrp imei ve diğer bilgi belgeler silinmeden Wipe nasıl yapılır?

• Whatsaap in zil sesini deyistiremiyorum
    Sadece kendi seslerini kullandiriyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.