Bildirim
Leeco Max 2 (21. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aliexpress
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drvimu
Aliexpress
Rom yüklemek istiyorsan bootloader kilidini acmadan twrp yüklemeden sadece stock yukleyebilirsin stock recovery kullanacaksan dosyanın adını update.Zip olarak değiştirmelisinstock olmayan romlari bu yolla maalesef yukleyemiyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: RPDiFOR
quote:
Aliexpress
Rom yüklemek istiyorsan bootloader kilidini acmadan twrp yüklemeden sadece stock yukleyebilirsin stock recovery kullanacaksan dosyanın adını update.Zip olarak değiştirmelisinstock olmayan romlari bu yolla maalesef yukleyemiyorsunuz
tertemiz kurulum yaptım. senin son romu (( ROM V3 is based on stock rom 5.8 19S-CN))) flashladım -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RPDiFOR
quote:
Aliexpress
tertemiz kurulum yaptım. senin son romu (( ROM V3 is based on stock rom 5.8 19S-CN))) flashladım
Helal kutlarım hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
ayarlarda pil e tıklayınca """ malesef ayarlar durdu""" uyarısı çıkıyor -
-
haftasonu daha temizini yapayım.
şu nfc den ses yok daha -
Leeco pro 3 te var snap dragon 821 de bunda leeco lemax le2 nfc ve radyo yok
Merhaba.Bende indirdim temiz kurulum yaptım ama pile tıklayınca durduruyor ve işin kötü yanı olay storede bu yüzden indirme yapmıyor.
Playstore veri cache bellek temizle yeniden baslattıktan sonra çalışır indirme yapar pil göstergesi bende çalişiyor temiz kurulumdan once sorunluydu ama
Pili durduran play storede. Sorunu buldum ama çözümü daha bulamadım.
-
-
Maalesef olmadı şimdi indiriliyor diyor indirme yapmıyor.
Wi-fi olduğu için olmasın.
-
Bu uyarıyı almadım
İlgisi yok senkronizasyon hatasına benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X