Şimdi Ara

lee sin nasıl counterlenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün top lanede 2 vs 1 yapıyorduk bizim junglemiz yoktu karşıdaki lee sin bana vurup sonrada kalkan basıp geri kaçıyordu canım yarıya inincede beni kesti sonrada yanımdaki adamı kesti maç boyunca feedlendi bundan sonra 3 vs 1 girsek bile hepimizi alıyordu hangi heroyla counterlarım lee sini ?

• AD Sion!!!
  • Size zıpladığı an disable ı attığınız zaman rahatça kesersiniz.
  • dash olan championla veya herhangi bir cc
  • Shaco al koş karşı junglei bas oyuncaklarınla. Bak bakalım Lee Sin falan kalıyor mu? Neredeyse her jungler Shaco ile counterlanabilir. Saintvicious'un shaco jungle videosu vardı own3d'ta. Gir izle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayk56

Shaco al koş karşı junglei bas oyuncaklarınla. Bak bakalım Lee Sin falan kalıyor mu? Neredeyse her jungler Shaco ile counterlanabilir. Saintvicious'un shaco jungle videosu vardı own3d'ta. Gir izle.

2k ip var 3k olunca shaco alıcam
  • Saçma gelebilir belki ama Amumu çok rahat counterlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Counterlanır ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banlayarak. Başka yolu yok.
  • Lee Sin'in skill olayı ne? Lol wikiadan bakıyordum da 6-7 tane skill vardı. Ayrıca ulti cdsi 60 saniye ve 600+2.0 per ad. Biraz fazla değil mi? Zaten ad kasıyor üstüne bir de bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Lee Sin'in skill olayı ne? Lol wikiadan bakıyordum da 6-7 tane skill vardı. Ayrıca ulti cdsi 60 saniye ve 600+2.0 per ad. Biraz fazla değil mi? Zaten ad kasıyor üstüne bir de bunlar..

Oyundaki en op jungler bana kalırsa.
  • Bence en pğ Junglerer Skarner. Çok severim keratayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Lee Sin'in skill olayı ne? Lol wikiadan bakıyordum da 6-7 tane skill vardı. Ayrıca ulti cdsi 60 saniye ve 600+2.0 per ad. Biraz fazla değil mi? Zaten ad kasıyor üstüne bir de bunlar..

Oyundaki en op jungler bana kalırsa.

Kesinlikle Lee Sin'le oynamayı bilen coşar. Early-Mid Game inanılmaz domine ediyor. Tower dive'ları çok iyi.
  • İlk defa karşımda Lee sin olduğu oyun geldi aklıma adama bir kere vuramadan öldürdü bizi hemen terkettim oyunu
  • Dash olan bir champ ile counterlayabilirsin. Tam q'su ile uçtuğunda turret'e doğru dash yaparsan..
  • Silence, stun, fear'ı olan hemen hemen tüm karakterler ile counter'layabilirsin. Rakibin karakter bilgisi ilede alakalı durum, sende sion ryze tarzı stunlar var ise aklı varsa gelmez mesela :)
  • Counterlanamaz. Max. Tryndamere counterlar :D
  • Ben Ryze le ağlatıyorum lee sin i de, genel olarak dikkat etmen gereken şey q sunu boşa attırmaya çalışmak.
  • malphite . onunda shieldi var ve zaten +45 armor a kadar farmladıgı zaman tüm ad leri counterlıyor E skili ile verdiği attack speed slow ızdırap çektiriyor adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Counterlanamaz. Max. Tryndamere counterlar :D

Sorakaysam counterlarım

• Garenle, rivenla ireliayla renektonla choyla hepsiyle kesrim leesini uçtugu anda slience, stun atarsan geri zıplayamaz sizde onus orda 2- tane vurusanız ondan daha çok hasar vermiş olursunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.