Lee sin ile iyi oynadığımı düşünüyorum arada tek tük q kaçırma dısında bi sorunum olmuyor, çok iyi kaçıyor yakalıyor. Karşında lee sin varsa ve q sunu kullanmamışsa sakın flash yada kaçma skillini kullanma araya biri girmeyecekse. Q ile gank attıysa stun silence filan birseyin varsa slowlamasını yada w ile geriye kaçmasını engelleyip bu sırada da hasar verebilirsin. Sürekli ward alırsan gankleri başarısız olur, ward almayı alışkanlık haline getir. Her oyun en az 3 4 tane ward al. Lee sin ile oynarken karşımdakilerin en çok yaptığı hata canlarını biraz indirip müsait pozisyonda qyu tutturup düz vuruş yapmaya dvm ettiğimde flash filan atıp kaçmaya çalışmaları o zmnda tekrar q ya basıp adama uçuyorum. Lee sin en rahat kule alan champlardan biri o yüzden boş lane bırakmamaya çalışın yoksa kulenizden olabilirsiniz.
kesinlikle renekton stun ve bikaçkere vurursun 3 . skili çift kullandığında büyük ihtimalle yetişirsin zaten lee sin e çokta abartmaya gerek yok lee sin i
renekton,riven ; kombo yaptıklarında lee sin birşey yapamaz.
Garen isem onu da keserim reyiz
quote:
Orijinalden alıntı: K_Eren71
quote:
Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA
Counterlanamaz. Max. Tryndamere counterlar :D
Sorakaysam counterlarım
Garen isem onu da keserim.
quote:
quote:
quote:
Sorakaysam counterlarım
quote:
quote:
quote:
Sorakaysam counterlarım
Fizz'e yatırıyorum.
lee sin 4 kere karsima cikti 1 kere iyi oynadi digerleri berbatti .
bende denedim Q tutturmak zor ve karsida stun varsa sictin o skill kullanilmaz oluyor .
Ulti ise tekme atiyor gang sirasinda adami ucurup kacmasini sagliyor ^^
Abi siz lee sin görmemişsiniz bilen ellerde lee sin durdurulamaz
quote:
Orijinalden alıntı: p1r4t3s
Abi siz lee sin görmemişsiniz bilen ellerde lee sin durdurulamaz
Öhöm
quote:
Orijinalden alıntı: wampir_s
bende denedim Q tutturmak zor ve karsida stun varsa sictin o skill kullanilmaz oluyor .
karşındaki lee'ler salakmış. q tutturmak pek sorun değil bence. ayrıca stun olsa bile yanına uçmasanda damgei var illa harrash yapıyorsun. ulti konusuna gelince işini bilen leeler ya q ulti tekrar q yapıp adamı attıktan sonra yanına uçar yada adamda ileri gidip kendi kulesine/takımına doğru fırlatır
Q-R-Q yapınca ortaya çıkan senkronize hareketler bile yeter. Lee sin OP'dur.
quote:
Orijinalden alıntı: GhilleintheMist
quote:
Orijinalden alıntı: wampir_s
karşındaki lee'ler salakmış. q tutturmak pek sorun değil bence. ayrıca stun olsa bile yanına uçmasanda damgei var illa harrash yapıyorsun. ulti konusuna gelince işini bilen leeler ya q ulti tekrar q yapıp adamı attıktan sonra yanına uçar yada adamda ileri gidip kendi kulesine/takımına doğru fırlatır
q tutturmak söyle sorun minion arkasi dur Q gitti iste :)
kendi kulesine dogru zor ama mantikli vayne / alistar / tristina falan yapar aynisini .
ulti icinde iste her charda ii oynarsan olur mantigi yoksa gang sirasinda kullanissiz kaliyor biraz .
genel olarak iyi oynayan vardir kesin ama ben 30 lvl oldum su an 4 kere geldi 3 fail 1 basarili
Size gerçek çözümü açıklıyorum.
İyi bir lee sin q yu doğru zamanda atar,siz minion arkasına saklanırsınız,yakındaki dost minionuna shield atar.ona ışınlanıp siz minion arkasında olsanız bile size melee attack yapar nasıl olsa shieldi de var kısa sürelik.Siz o sürede korkuyla geri kaçmaya çalışırsınız İŞTE BUNU YAPMAYIN.siz kaçarsanız onun atacağı sonraki q tutacaktır.O size saldırırsa siz de ona saldırın,Bir kere armor runeları olacak.Ayrıca size hala q atmaya çalışırsa yine arka minionların oraya geçin.Stunı olan champdan ziyade burst olan champler seçin,velakin lee sin o kadar güçlü champ deil,güçlü olsa w skilini koymazlardı,warmog atma kasmazlardı.
Fiddle , garen
Lee sin counter'lanmaz, Lee sin banlanır !1!11
riven dene.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme