Şimdi Ara

Lee Sin nasıl bi champtir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her türlü Op jungler olarak süper solotopta da Op ne bu böyle ille ben de mi alayım bea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Earlyde çok etkili, latede ise sadece CC si olan, geç ölen bi champ :)
  • soloda beni mordeyle ezdi, ireliayla ezdi, ww ile ezdi , sorun bende galiba lee gelince korkuyorum, gerçi hepsinde jungler çok noobtu bitanesinde ganke gelip turrete yattı adama kill verdi
  • 2. arkadaşı takmamanı, hatta genel olarak champ hakkında hiçbir bilgisi olmayan arkadaşları takmamanı tavsiye ederim.

Frozen, atmogs, bt,guardian + 1 defansif item daha kastığında ölümsüz, cc'si ve gap closer'ı olan bir champ elde edebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4s1

Earlyde çok etkili, latede ise sadece CC si olan, geç ölen bi champ :)

early kısmı doğru da late game'de de hiç etkisiz değil lee sin. diyorum şuanki en op solo top ve jungler lee sin. daha da iyisini bulamazsın git al hemen nerf merf yer ileride oynayamazsın bak

lee sin fanboy detected
  • sakın öyle bir hata yapma lee sin alınmaz.
  • lee counter pick nedir peki ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zevklidir en sevdiğim olayı turret altındaki adama uçup takım arkadasına damage almadan atlamak zevk alırsın yani op mu bilemiycem ama yine iş yapar
  • buyuk ihtimal kassadin olur silence ve slow yediğinde forever olur :D
  • Entry-nick uyumu

Counter'ı banlamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

sakın öyle bir hata yapma lee sin alınmaz.

Belki o senin oynayış tarzındandır herkesin oyun stilli farklıdır

• Kör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

2. arkadaşı takmamanı, hatta genel olarak champ hakkında hiçbir bilgisi olmayan arkadaşları takmamanı tavsiye ederim.

Frozen, atmogs, bt,guardian + 1 defansif item daha kastığında ölümsüz, cc'si ve gap closer'ı olan bir champ elde edebiliyorsun.

Mükemmel bir champion dur en sevdiğim jungle lardandır. Ben frozen kasmıyorum 3. skill olduğu için, Bt yerine Starks Fervor çıkıyorum sonuçta offtank iz ve amaçtakıma yardım etmek. Aurası çok işe yarıyor. Buildim: Mercury/Ninja Tabi, Wriggle(Sonra Starka dönüşüyor), warmog, atma, fon ve guardian angel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaliii

lee counter pick nedir peki ?

Udyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shavsheti

Entry-nick uyumu

Counter'ı banlamak

lee akalinin counterı değilmi yeni farkettim :D
    Lee ye karşı nefret besliyorum asla almıycam
    Hangi champla lee yi counterlarım ????!!??

• Lee'nin belli bir counterı yok ne yazık ki.

Kassadin kesinlikle Lee counterı değildir. Eğer Lee jungle ise ve oynamayı biliyor ise Kassadin için o oyun zehir olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

2. arkadaşı takmamanı, hatta genel olarak champ hakkında hiçbir bilgisi olmayan arkadaşları takmamanı tavsiye ederim.

Lee sinle senden çok daha oynamışlığım vardır, kaç oyun attığını gerçekten merak etmiyor değilim. Lee sin'in late damagesi düşük kalıyor diğer off tanklara göre, kalkıp bi shyvanayı bir nasusu bir renektonu kesemez anca uçar hoplar zıplar, lee sini lee sin yapan mobilitysi ve gank atma kabiliyetidir. Ayrıca Q'u kaçırdığın zaman verdiğin damagenin yarısını kaybediyorsun, ki karşında oynamayı bilen birisi olduğunda tuttutmak o kadarda kolay değildir bu skilli. Ayrıca ölümsüz demişsin, Madreds bloodrazor kasmış bir kogmaw 2 saniyede eritir lee sini..

• quote:

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

sakın öyle bir hata yapma lee sin alınmaz.

Belki o senin oynayış tarzındandır herkesin oyun stilli farklıdır

Lee Sin oynamayı bende seviyorum fakat son günlerde lee ile ilgili açılan konular oldukça fazla.Forumda dolaşırken elbet görmüştür diye yazdım.Sonuç olarak arkadaşın Lee almasını bende isterim nede olsa Lee Sin OP.
  • öyle bi champ söyledinki yarıldım 2-3 zıplama skill i olan champ ın antisi udyr sa ben oyunu zerre bilmiyorum benim bildiğim udyr flash skilli olan champları yakalamakta sıkıntısı vardır ama sen udyr diyorsun
  • Morde olabilir lee'nin counterı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.