Şimdi Ara

Lee Sin nasıl bi champtir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saol qnq heroyu yeni keşfettim aldım alır almaz çelıncır oldum cok saol qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jobsreyiz

saol qnq heroyu yeni keşfettim aldım alır almaz çelıncır oldum cok saol qnq

Qnq oda bi seymi bi hirho whar DARHİUS DİYHEE
    herqheze teq atiyo hhemde coq quclu olduqundan coq pahhalee
    onu al asil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

Orijinalden alıntı: 4s1

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

2. arkadaşı takmamanı, hatta genel olarak champ hakkında hiçbir bilgisi olmayan arkadaşları takmamanı tavsiye ederim.

Frozen, atmogs, bt,guardian + 1 defansif item daha kastığında ölümsüz, cc'si ve gap closer'ı olan bir champ elde edebiliyorsun.

Lee sinle senden çok daha oynamışlığım vardır, kaç oyun attığını gerçekten merak etmiyor değilim. Lee sin'in late damagesi düşük kalıyor diğer off tanklara göre, kalkıp bi shyvanayı bir nasusu bir renektonu kesemez anca uçar hoplar zıplar, lee sini lee sin yapan mobilitysi ve gank atma kabiliyetidir. Ayrıca Q'u kaçırdığın zaman verdiğin damagenin yarısını kaybediyorsun, ki karşında oynamayı bilen birisi olduğunda tuttutmak o kadarda kolay değildir bu skilli. Ayrıca ölümsüz demişsin, Madreds bloodrazor kasmış bir kogmaw 2 saniyede eritir lee sini..

la adam ad carry + hp %'sine göre damage veren bir skilli var bir zahmet kogmaw falan eritsin yani? bu kadar saçma bir şey görmedim ben bütün last whisper çıkmış ad carryler offtankları kesebilme kabiliyetine sahip zaten. Q kaçırma konusunda haklısın ama o da lee sinin püf noktası işte oynuyorsan tutturmak zorundasın başka bi çaren yok. evet fail olma ihtimali daha yüksek olabilir diğer offtanklara göre ama iyi oynandığında gerçekten diğerlerinden daha etkili. late damage'i de gayet iyi. shyvana, renektonla falan aynı damage'i rahatlıkla verebilir lee sin. anca uçar hoplar zıplar da demişsin zaten hoplamak zıplamak için alıyorsun lee sini

edit : yazım hatası

Leenin latede damageyi düşük değil ama bir nasus renek wukong riven gibi chamlara nazaran çok düşük ama daha uzun süre ayakta kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.