Şimdi Ara

Lee Sin nasıl bi champtir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4s1

quote:

Orijinalden alıntı: SwiftShadow

lee sin late gamede etkisiz diyen arkadas hakli, atmog kasip damage soaker oluyorsun ama bir ad carry gibi birisini 2 saniyede eritemiyorsun. utilitysi iyi olan, fiddle veya kennen falan ultiyle talinca agzinin ortasina yapistirip uzaklastiran iyi bir ultisi var, ama late gamede oyun tasiyamaz lee sin.iyi bir bruiser ama gap closerlari var cunku carrynin arkasina amele sumugu gibi yapisabiliyor, gankleri iyi yine gap closerlarindan dolayi.

Sonunda bu forumda bi dediğime de hölölölölöl, demeden he diyen oldu ya..

Edit: yazım hatası

Late game'de çok rahat oyun taşır. Lee sin ile en az 300 oyun oynadım. Oynayamayan biri taşıyamayabilir doğrudur.

Lee Sin ;

*Oyunun en özgün champion'u.
    *Çok hareketli , ne yapacağı kestirilemeyen. Karşı takımı inanılmaz şekilde yoran bir hero. Bütün oyun sinir edip 4 kişi beni base'e kadar kovalayıp öldüklerini bilirim.
    *Flash almaya ihtiyaç duymaz , iyi bir Lee Sin player'ı.
    *Oyunda shaco ile birlikte en rahat counter jungle yapabilen. En önemlisi , düşman buff'larının kampına girmeden Q su ile kontrol edebilir.
    *İyi pozisyon almış Carry'lere en rahat şekilde , belki de 1-2 saniyede ne olduğunu anlamadan ulaşıp yok edebilen bir hero.

Build : Magic res. bot, Wriggle , Frozen Mallet , Atma's Impaler , Banshee veya FON tercihimdir.

Ultisi oyundaki en işlevsel ultilerden biri Melee Fighter'lara bakacak olursak. Komboları çok sağlam olup kill'i alıp hiç bir şey olmamış gibi uzaklaşabilir. Çok rahat dive yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

quote:

lee sin late gamede etkisiz diyen arkadas hakli, atmog kasip damage soaker oluyorsun ama bir ad carry gibi birisini 2 saniyede eritemiyorsun. utilitysi iyi olan, fiddle veya kennen falan ultiyle talinca agzinin ortasina yapistirip uzaklastiran iyi bir ultisi var, ama late gamede oyun tasiyamaz lee sin.iyi bir bruiser ama gap closerlari var cunku carrynin arkasina amele sumugu gibi yapisabiliyor, gankleri iyi yine gap closerlarindan dolayi.

Late game'de çok rahat oyun taşır. Lee sin ile en az 300 oyun oynadım. Oynayamayan biri taşıyamayabilir doğrudur.

Lee Sin ;

*Çok hareketli , ne yapacağı kestirilemeyen. Karşı takımı inanılmaz şekilde yoran bir hero. Bütün oyun sinir edip 4 kişi beni base'e kadar kovalayıp öldüklerini bilirim.
    *Oyunda shaco ile birlikte en rahat counter jungle yapabilen. En önemlisi , düşman buff'larının kampına girmeden Q su ile kontrol edebilir.
    *İyi pozisyon almış Carry'lere en rahat şekilde , belki de 1-2 saniyede ne olduğunu anlamadan ulaşıp yok edebilen bir hero.

Build : Magic res. bot, Wriggle , Frozen Mallet , Atma's Impaler , Banshee veya FON tercihimdir.

Ultisi oyundaki en işlevsel ultilerden biri Melee Fighter'lara bakacak olursak. Komboları çok sağlam olup kill'i alıp hiç bir şey olmamış gibi uzaklaşabilir. Çok rahat dive yapabilir.

Mobilitysine laf dediğimiz yok, CC lerinede ama ne defans yönü yeterince güçlü, nede atak yönü bunu anlatıyoruz ama he heeey.. Ama teamfightte afedersin bi tarafınıda yırtsan bi yere kadar kaçarsın, hadi bırak kaçtın takımın kaybeder teamfighti olay bu yani.. Late gamede Gidip nasus gibi 1v3 adam kesebilirmisin, hayır yapamazsın. Canı azsa Q tutturayım kombo atıp W ile kaçayım diye bakarsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

quote:

quote:

Lee Sin ;

Mobilitysine laf dediğimiz yok, CC lerinede ama ne defans yönü yeterince güçlü, nede atak yönü bunu anlatıyoruz ama he heeey.. Ama teamfightte afedersin bi tarafınıda yırtsan bi yere kadar kaçarsın, hadi bırak kaçtın takımın kaybeder teamfighti olay bu yani.. Late gamede Gidip nasus gibi 1v3 adam kesebilirmisin, hayır yapamazsın. Canı azsa Q tutturayım kombo atıp W ile kaçayım diye bakarsın.

Dostum bu bir takım oyunu. Nasus 1 vs 3 yapabilir kimi durumlarda. Trick dediğimiz olay var Lee Sin'de. Shaco , Lee Sin , Wukong gibi herolar playerlığın öne çıktığı herolar. Ne Lee Sin'ler , Shaco'lar , Wukong'lar gördüm team fight'ta beynini döndürüyor düşman takımın. Mobility'si gerçekten iyi sen de kabul etmişsin. Ama Q tutturamamak zaten heroyu öldürüyor. Skill Shot'ın iyi değilse Lee Sin de işlevsiz kalınır.

• Lee latede op sebebiyse işte püf noktası leenin kasmış olması lee benim 3v3 de topdaki mainherom ki haritada hemen ganka çok müsait ki masterysi çok önemli mastery sayesinde hemen kasar herkesten önce kasmış biriside kesinlikle op sayılır :-) earlyde çok op latedede kasmış olduğu için op onun dışında maçı 40+ ya götürmeden btirceksin zatdn bir ad carrynin kasmasını neden bekleyesin ? Millet kog falan demişde kasmasını beklersen ohooo en kötü champ bile olursun..
  • Tfde nereye kaybediyorsun anlamış değilim ki ? Karşı tarafın en çok kasmış olan heroya exhaust koy tekmele bir şey yap takımdan uzak tut sizin ad carryde biraz işi biliyorsa ordan pentada alır leenin damagesi ya da defansı hiçde up değil ben dediğim gibi 3v3 de karşıma talon,riven,shyvana,renekton,yorick,irelia,shaco,udyr kısacası hiçbir ad ye kaybetmedim vermemde en kötü aşağısı kaybeder sonra bana gank falan atarlar kaçabilirsem kaçarm kaçamazsam ölürüm takım çok önemli bir noktadır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

Eski bi konu vardı oyunun en iyi ve en kötü ultilerini seçiyoruz diye biri o konuyu bulursa buraya link koysun

En kötü ultiye birkaç kişi Lee Sin demişti o kişilerle aynı forumda bulunduğumdan utanmıştım resmen

http://forum.donanimhaber.com/m_53098185/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: akaliii

her türlü Op jungler olarak süper solotopta da Op ne bu böyle ille ben de mi alayım bea

Lee kesin al derim süper tek kötü yanı var kör bir kardeşimizdir onun dışında her şeyi muhteşem
  • lee sin jungler oynayacaksan kesinlikle almalısın ganklerde etkili tfde etkili ve ben atlayan heroları fln çok severim :D ward koyup kaçıosn fln çok zevklidir oynayabilirsen :)
  • Güzel bi herodur, ancak zordur, early game de çok etkilidir, lategamede işe yaramaz olmasada performansı acayip düşer, Jungle yapıyosanız Sightstone almanız tavsiye edilir, eğer karşınızda jungle Lee sin varsa kulenize yakın oynayın, özellikle 1-6 lvl arasında Lee Sin size q sunu tutturursa ve siz kuleden uzaktaysanız, geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaginataSmurf

Güzel bi herodur, ancak zordur, early game de çok etkilidir, lategamede işe yaramaz olmasada performansı acayip düşer, Jungle yapıyosanız Sightstone almanız tavsiye edilir, eğer karşınızda jungle Lee sin varsa kulenize yakın oynayın, özellikle 1-6 lvl arasında Lee Sin size q sunu tutturursa ve siz kuleden uzaktaysanız, geçmiş olsun..

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

Earlyde çok etkili, latede ise sadece CC si olan, geç ölen bi champ :)

early kısmı doğru da late game'de de hiç etkisiz değil lee sin. diyorum şuanki en op solo top ve jungler lee sin. daha da iyisini bulamazsın git al hemen nerf merf yer ileride oynayamazsın bak

lee sin fanboy detected

bence jarvan jungler olarak cok cok cok daha kolay ve iyi leesinden toplanede ise jax tryn yi counterlemek dısında çöp bi karakter, top karakteri dediğin latede takımı taşımalı riven , fiora , jax , kennen gibi gibi BENCE BENCE BENCE BENCE

• Oyunun en mobil champıdır.Earlysi çok güçlüdür fakat damage için Hydra yeterlidir gerisini tanky kasmanı öneririm.En viable lanesi jungledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: womanZ

quote:

Orijinalden alıntı: kazze

quote:

Earlyde çok etkili, latede ise sadece CC si olan, geç ölen bi champ :)

early kısmı doğru da late game'de de hiç etkisiz değil lee sin. diyorum şuanki en op solo top ve jungler lee sin. daha da iyisini bulamazsın git al hemen nerf merf yer ileride oynayamazsın bak

lee sin fanboy detected

bence jarvan jungler olarak cok cok cok daha kolay ve iyi leesinden toplanede ise jax tryn yi counterlemek dısında çöp bi karakter, top karakteri dediğin latede takımı taşımalı riven , fiora , jax , kennen gibi gibi BENCE BENCE BENCE BENCE

Fiora qnq daryus kdr olmsa da tk atıo.d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akaliii

lee counter pick nedir peki ?

Udyr lee nin antisi onu biliyorum ruh bekcisi donemleri herkesde udyr old. Dan antisine falan bakmistimda bi udyr kalmis aklimda

• quote:

Orijinalden alıntı: amops2

öyle bi champ söyledinki yarıldım 2-3 zıplama skill i olan champ ın antisi udyr sa ben oyunu zerre bilmiyorum benim bildiğim udyr flash skilli olan champları yakalamakta sıkıntısı vardır ama sen udyr diyorsun

Sen udyr a atiklik çizmesi alıp ona +15 hız efsunlayıp sonrada adamı yakalamak için w e yap senden kaçabilecek adam tanımıyorum.
  • Hiç kanım ısınmadı bu adama

• Bıraksana kardeşim bunları 150+ oyun oynadım lee sin ile jungle da eğer alışırsan hızlı gank atabilirsen ward tekniğin varsa tutamazlar seni taşıyamayacağın lane yok adamlar amele değilse early de massive damage var zaten late de sana kalmış ben çok oynadığımdan becerebiliyorum lantyr-insec tarzı kolay oluyor çalışmana pratik yapmana bağlı kesinlikle al derim
  • Rakibe gelen Lee'den de, bana gelen Lee'den de korkarim. Cunku % 95 oranla rakibe gelen Lee inSec, bana gelen Lee tahta 5 oluyor

• d4R1uS aL qnQ theq Athıo xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaginataSmurf

Güzel bi herodur, ancak zordur, early game de çok etkilidir, lategamede işe yaramaz olmasada performansı acayip düşer, Jungle yapıyosanız Sightstone almanız tavsiye edilir, eğer karşınızda jungle Lee sin varsa kulenize yakın oynayın, özellikle 1-6 lvl arasında Lee Sin size q sunu tutturursa ve siz kuleden uzaktaysanız, geçmiş olsun..

Kimse dikkat etmemiş galiba.Neredeyse 1 yıllık konuyu neden hortlatıyorsun kardeşim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.