Şimdi Ara

***led panel arızası*** ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
14
Favori
216.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayberty

o keyif bana ait hocam bil'mukabele, bilen birinden bilgi almak gibisi yok ...
    arkadaşlar panel arızası tamiri devri derdi sona erdi. 2cm boyunda selo bant ile bedava tamir. ben yaptım ve harika çalışıyor. linki aşağıda

yapamam uğraşamam diyenlerin tv lerine talibim. yazlığa lazım

YouTube
    LED LCD TV FIX, How To For Samsung Double Image, Black Vertical Lines, Screen Problem Sony LG.
    https://youtu.be/j7vl7-vZEL8

• arslan3440 A kullanıcısına yanıt
    2 gün önce hurdacıya verdim ...
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    46ES8000 serisi televizyonum var 3,5 yıl oldu satın alalı. Bu çizgilerden yaklaşık 1 yıldır bende de var ekranın özellikle sol yanında ancak görüntüye etkisi pek yok. Geçenlerde tv kendi kendine reset atmaya başladı. Birkaç resetten sonra elektriğini kestim daha sonra açtım herhangi bir sorunu yoktu. Birkaç gün sonra ekranın genelinde özellikle yeşil alanlarda çok bariz farkedilen bu çizgilerden kalın ve belirgin olanlar görünmeye başladı. Dikey olarak ekranın özellikle orta kısımlarında ancak çok sık olmamakla birlikte birçok çizgi can sıkmaya yetti. Gün geçtikçe daha da belirginleştiler. Nasıl bir bağlantısı var bilmiyorum ancak evdeki modemin wifi adını değiştirdim. Tesadüf de diyebilirim belki ancak tv internete bağlanmadıkdan sonra şuan o çizgileri göremiyorum. Resim yeşil ve kırmızı gibi renklerde herhangi bir bozulma yapmıyor. Örnek birkaç resimi de ekte bulabilirsiniz.

***led panel arızası*** ...

• serkanselanik kullanıcısına yanıt
    İnanılır gibi değil ama bende tv yi fabrika ayarlarına döndürerek format atınca çizgiler gitti. Ben de tv yi sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

İnanılır gibi değil ama bende tv yi fabrika ayarlarına döndürerek format atınca çizgiler gitti. Ben de tv yi sattım.
    bunlar panel arızası değil, farklı bir durum ...
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Bayberty Yarbay ben de ekranı paneli kırık parça olark kullanmak için tv arıyorum şayet düşünürseniz hilmisasmaz@hotmail.com meil atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: edessa2017

quote:

Orijinalden alıntı: Bayberti

quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Benim Samsung 40D6000'de de yatay çizgilenme var, ama sizinki kadar değil. Servis tüm panelin değişmesi gerekeceğini ve o parayı vermektense yeni bir TV almanın daha iyi olacağını söylemişti.

Ben de mecbur eldekini kullanıyorum.

ben de mecburen 1,5 yıldan beri kullanıyorum ancak yeni tv arayışındayım ... samsung'a önyargım oluştuğundan arama listemde yok ...
    uydu cihazlarının tüm ayarlarını kısarak kullanıyorum, ev içi sahnelerde idare ediyor ancak çoğu filmi yarıda kesip bırakmak zorunda kalıyorum çünkü önünde tül perde varmış gibi film izlenmiyor ...
    hele usb bellek görüntülerini daha da berbat gösteriyor ... fotoğraf ve video merakımı da yarıda kesti bu cihaz ...

Tv fotoğrafını çekip arti dsiplay sitesine gönderin ve Tamiri yapılması durumunda ücret bilgisi isteyin ...

Alıntıları Göster
    Bayberty Yarbay ben de ekranı paneli kırık parça olark kullanmak için tv arıyorum şayet düşünürseniz hilmisasmaz@hotmail.com meil atarsanız sevinirim

• ctimi C kullanıcısına yanıt
    yukarıda da belirttiğim gibi uzun süre beklettim ancak yakın zamanda hurdacıya verdim maalesef ...
  • quote:

yukarıda da belirttiğim gibi uzun süre beklettim ancak yakın zamanda hurdacıya verdim maalesef ...
    Yazdıklarımı geri alıyorum bütün kaybolan çizgiler daha fazla olarak geri döndü. Nedenini bilmiyorum ancak tvde değişik varyasyonlar denicem.(bağlı parçalar vs)

umarım daha da çoğalmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanselanik

Yazdıklarımı geri alıyorum bütün kaybolan çizgiler daha fazla olarak geri döndü. Nedenini bilmiyorum ancak tvde değişik varyasyonlar denicem.(bağlı parçalar vs)

umarım daha da çoğalmazlar

Alıntıları Göster
    2013 Ekim'inde 40F6640 modeli aldım. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım, çok da memnunum. Önümüzdeki günler neler gösterecek bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: demibold

2013 Ekim'inde 40F6640 modeli aldım. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım, çok da memnunum. Önümüzdeki günler neler gösterecek bakalım

Alıntıları Göster
    bendede 50c450 vardı. 5 yıl dolunca panel gitti aynı hikaye.paralel çizgiler oluştu 7 tane ve artıyo. yurtdşndada aynı problemler var ve samsung osene plazma panelleri hepsi sıkıntılı.
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    vertical banding... bence garantisi olsada yapmazlardı... panel değişimi gerek... benim tahminime göre panel ısınıyor ve flexi kabloları gevşedi naylon yapışkanlı bir kablo görüntüyü iletiyor ısınınca sonuç bu... nedense hep garanti bitince oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

vertical banding... bence garantisi olsada yapmazlardı... panel değişimi gerek... benim tahminime göre panel ısınıyor ve flexi kabloları gevşedi naylon yapışkanlı bir kablo görüntüyü iletiyor ısınınca sonuç bu... nedense hep garanti bitince oluyor...
    aynı model tv bende var ve çizgilenme dün itibariyle bendede başladı :) tvyi alalı tam 3 sene oldu bugün , yıl dönümünde bu arızayı vermesi garip :) bende ekranın üst kısmında yani tam yarısından itibaren yukarıya dogru 500 tane beyaz çizgi çıktı. tamir olmuyorsa tv arayışlarına mı gireyim ? salondaki lg televizyonum 2009dan beri gık demeden neredeyse günde 15 saat calısmayla hala sapa sağlam dururken samsungun bu kadar kısa sürede su koyvermesi canımı sıktı.
  • atituti A kullanıcısına yanıt
    tamiri zor geçmiş olsun, en iyisi yeni tv almak ...
    ben uzun süre bekledim düşündüm taşındım nihayetinde yeni tv aldım, samsung'u da hurdacıya hediye ettim ...
  • quote:

2 saat önce durduk yere tv'nin ekranında çizgiler oluştu, garantisi 2 ay önce dolmuştu...
    servis çağırmadım, bu arızayı bilen varsa yardımcı olsun...

not-1: o ana kadar hiç bir sorun yoktu, bir anda ekranda çizgiler oluştu...
    not-2: arıza büyük çıktı, panel arızasıymış ve tamiri yok sadece panel değişimi yapılıyor, ücreti sıfır tv ile aynı .... panel arızasıyla uğraşan birkaç yer buldum ancak ulaşım sorunu var, 500-600 civarı tamir ediyorlar ancak her tv yapılamıyor ...
    not-3: o şekilde kullanıyoruz, yeni tv arayışına başladık ...
    not-4: arka kapağı tanıdık bir usta ile açtık, sonuç olumsuz ...
    not-5: bu kez kendim açtım, iki kartı da yerinden söktüm, temizledim, uğraştım, aklıma gelen herşeyi yaptım ancak tepki yok ...

son hali ...

https://forum.donanimhaber.com/m_120427467//tm.htm#120427467

Hocam iyi bayramlar ve iyi gunler. Linkini verdigim benim lg tv min arizsina dair actigim konuya bir goz atip konuya veya bana donus yapabilirsen cok sevinirim... Senin de sanirim buna benzer bir sorunun olmus. Cozebildin mi acaba?

Resimleri buraya da atiiyorum. Buradan da bilen arkadaslar donus yapabilirse cok memnun olurum.

.***led panel arızası*** ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 16 Eylül 2016; 12:06:25 >

• metbey M kullanıcısına yanıt
    selam,
    öncelikle tv ile 10 yıl geçirmiş olmanız sizin için büyük şans, gerçekten paranın hakkını vermiş en azından ...
    konunuza baktım Ado üstad teknik konularda bizlerden daha bilgili ve tecrübelidir, teşhis ve tedavi yöntemi konusunda gerekenleri yazmış ...
    bize düşen ise önerdiği çözümü uygulamanız ve burada sonucu paylaşmanız olabilir ...
    umarım düzelir, kolaylıklar diliyorum ...

not: ben sorunu çözemedim evde sakladığım 2 yılda yaptığım araştırmalar boş çıktı sonunda hurdacıya verdim,...
    ama en azından sizinkinin çözümü olabileceğine dair ümit var, bir deneyin bakalım ne olacak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 16 Eylül 2016; 14:16:34 >
  • 4 yıldır kullandığım samsung 40d5000 modeli tvnin üst kısmında tvnin ilk açılışında yatay renk bozukluğu ve çizgi oluşuyor. Dokunmazsam belli süre sonra gidiyor ama tvnin arkasına elle vurunca hemen düzeliyor. Garantisi bitti. Sorun nedir sizce napsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 19 Eylül 2016; 20:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

4 yıldır kullandığım samsung 40d5000 modeli tvnin üst kısmında tvnin ilk açılışında yatay renk bozukluğu ve çizgi oluşuyor. Dokunmazsam belli süre sonra gidiyor ama tvnin arkasına elle vurunca hemen düzeliyor. Garantisi bitti. Sorun nedir sizce napsam?
    Aynı sorun ile 2 senedir boğuşuyorum. Media Markt ile olan ilk çarpışmamda tamir edildi. panel değişti yeni panel ile de 2 sene dayanabildi. Ek garantiden dolayı 2. çarpışmaya girecem bakalım sonuç ne olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

4 yıldır kullandığım samsung 40d5000 modeli tvnin üst kısmında tvnin ilk açılışında yatay renk bozukluğu ve çizgi oluşuyor. Dokunmazsam belli süre sonra gidiyor ama tvnin arkasına elle vurunca hemen düzeliyor. Garantisi bitti. Sorun nedir sizce napsam?

Arkadaşlar anlayan varsa yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: genncayy

Aynı sorun ile 2 senedir boğuşuyorum. Media Markt ile olan ilk çarpışmamda tamir edildi. panel değişti yeni panel ile de 2 sene dayanabildi. Ek garantiden dolayı 2. çarpışmaya girecem bakalım sonuç ne olacak ?

Ek garanti yaptıranların hikayesi ;
    Evet arkadaşlar 2. Media MArkt muhrebemiz hayırlı olsun .
    Panel arızasından PERT kararı çıktı. Buna bağlı olarak Ek garantiden %40 ücret iadesi teklif ettiler.
    Mahkemeye gidiyorum ve her aşamayı sizlerle paylaşıp bu konuda mağdur olan binlerce vatandaşımıza örnek temsil etmeyi düşünüyorum.
    Biz sesimizi çıkarmadığımız için bu firmalar böyle tavırlar takınıyorlar.

Gazamız mubarek olsun.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.