Şimdi Ara

Led lamba hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar MK3 Skoda Fabia '16 mercekli farlı aracıma Photon Milestone Katana Edition H7 14K ledleri kısalarına taktım sorun yok yanıyor ama far kumandasını bi kere çevirip parkları açınca veya farları kapanınca tekrar kısaları açmak istediğimde farlar arıza veriyor ve yanmıyor. Kontağı kapatıp tekrar arabayı çalıştırınca düzeliyor. Follow me home özelliği de çalışmıyor ya tek far yanıyor ya hiç yanmıyor. Ledlerde canbus özelliği de varmış. Birisi röle taktır falan dedi anlamadım sizce sorun ne?

• Kimsenin bilgisi yok mu? Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen voltaj problemi var. Röle diyen bunu kastetmiş olabilir. İyi bir elektrikçi derdine deva olacaktır.

• Aracınız için uyumlu seri 55W çeken ultimate serisidir. Milestone kullanmanız için direnç koymalısınız, önermem. Aracınız ampulü patlak olarak görüp güvenlik amaçlı kısaların elektriğini kesiyor. Araç mqb platformunda olmadığı için kodlama ile de sorununuz çözülmez.

• ledlerde canbus yok. normalde 55 watta ayarlanan sistem ledlere sinyal yollayıp geri dönüş alamayınca patlak diye yorumlayıp hata veriyor ama yanmaması ilginçmiş. vagcom üzerinden ayarlanabilir belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ES3NT kullanıcısına yanıt

Photon Milestone 55w dan fazlamı çekiyor ? bende egea urban plus mercekli farlara takmak için bu katana editiona bakıyordum baya güçlü diye

• 35w çeker, egea için sorun olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ES3NT kullanıcısına yanıt

Ürün özelliklerinde böyle yazıyor.

"Photon Milestone serisi H7 tip uzun kısa farlar için led xenon ampul 55 watt. Güçlü Can-Bus özelliği."

Lede bağlı siyah küçük bi kutu var ayrıca ne olduğunu bilmiyorum ama öyleydi.

Şuan sorun çözüldü gibi bişey hiç arıza vermiyor hep yanıyor kendiliğinden düzeldi sadece follow me home çalışmıyor o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.