Şimdi Ara

Led aydınlatma ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Elektrik ile ilgili en ufak bir fikrim yok fazla uğraşmakta istemiyorum açıkçası.
    Ben tek tek ledler ile mesela masada klavyenin bulunduğu kısmı aydınlatmak istiyorum(şerit led degil herhalde)
    Yada razerin mouselarda yaptığı gibi bir cismi alttan aydınlatmak istiyorum. Odada farklı bir ambiyans olsun.
    Buldugum terimler
    led cove lightning vs.
    Nasıl yapabilirim? Ne tür bir devre kullanmalıyım?
     Led aydınlatma ile ilgili
     Led aydınlatma ile ilgili Led aydınlatma ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 27 Haziran 2014; 1:47:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin icin en kolayi seritled ile olur. 1m ucunda hazir kablolu led alacaksiniz.. Kasanizdaki powerin sari ve siyah kablosuna 2*0,75 kablo ile baglanti yapiyorsunuz tamamdir. Pc acilinca ledler yanar. Diger turlu tek ledler icin drenc falan gerekir ve sizi ugrastirir.. Resimlerdekiler bu sekilde yapilmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 27 Haziran 2014; 3:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Fırtına

Sizin icin en kolayi seritled ile olur. 1m ucunda hazir kablolu led alacaksiniz.. Kasanizdaki powerin sari ve siyah kablosuna 2*0,75 kablo ile baglanti yapiyorsunuz tamamdir. Pc acilinca ledler yanar. Diger turlu tek ledler icin drenc falan gerekir ve sizi ugrastirir.. Resimlerdekiler bu sekilde yapilmistir

Yalnız masaüstü pc yok geçen aylarda sattım.

• 12 volt adaptör alırsın o zaman 2-3 amperlik olsa bile yeter.

• Yalnız bir tavsiye vereyim.Bende ışığa göre yanan led yaptım evet gayet güzel hoş yanıyor ama akşamları nette takılırken göz alıyor ben sürekli müzik dinleyen birisiyim belkide ondandır sürekli yanıp sönüyorlar monitörü adam akıllı göremiyorum.Şimdi sen klavyenin altına falan yapacağım diyorsun her baktığında gözün kamaşacak falan en fazla 1 2 gün dayanıp sökeceksin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.