Şimdi Ara

Leadtek GTX 260 Extreme Kutusunda..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kart'ı 160$ verene vereceğim azbucuk pazarlık olur..

aynı karttan bir tane daha olduğundan kutusundan hiç çıkarmadım SLI yapmaktan vazgeçtim..

hızlı iletişim için invisible@gokhansonmez.com.tr msn adresim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 1 adet pm
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 15 Şubat 2010; 22:55:01 >
  • ilk defa bu kadar hızlı sattım yahu :S
  • hayırlı olsun ıkı tarafada..:)
  • yaw ne oluyor bu hız
  • bi dakika fiyat 160$ mıydı +kdv side varmıydı varsada yoksada çok ucuz fiyata gitmiş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bende ne kazmaymışım ilk pm atan benim bende dahada pazarlık yapmaya calışıyorum
  • param olsa ben alırdım valla :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: derinkoma

bi dakika fiyat 160$ mıydı +kdv side varmıydı varsada yoksada çok ucuz fiyata gitmiş..

2. elde kdv mi olur

Gitti kart 160 dolara :))

Hayırlı olsun.
  • kaçırdık yine:(
  • ne bileyim fiyat o kadar az geldiki boşluğa düştüm sandım :/ yani 0 karta göre bayağı iyi fiyat cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsTmS

quote:

Orijinalden alıntı: sugarcocuk1

ya bende ne kazmaymışım ilk pm atan benim bende dahada pazarlık yapmaya calışıyorum

Sizden sonra diğerini bile satmış.

Teşekkürler arkadaşlar.

2 ADETTMİ ULA BİZ BİR ADETTİ ALAMADIK DERKEN İKİMİ OLDU SAKIN ÜCÜNCÜSÜDE VARSA ONU SÖYLEMEYİN BU BEDEN BU KADAR KAZMALIGI KALDIRAMAZ

NEEEEEYYYYYYYY YA SATICI ARKADAŞTA BAYAGI HIZLI İMİŞ BİR ADET EKRATI İLANI ACIP İKİSİNİDE SATMIŞ VAY ANASINA BİZDE UYUYALIM

ALAN ARKADAŞ VEDE SATAN ARKADAŞTA HAYIRLI OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN HER İKİ TARAFIDA

• quote:

Orijinalden alıntı: derinkoma

ne bileyim fiyat o kadar az geldiki boşluğa düştüm sandım :/ yani 0 karta göre bayağı iyi fiyat cidden

BİRDE KART SIFIRMI
  • Bu aralar ekonomide gtx 260 prim yapıyor resmen.peynir ekmek gibi satılıyo yav.süper fiyata gitmiş.hele birde tr garantili ise gel bak işe...
  • 2 sanıye gecıkme ıle sıfır kartı kacırdım ama ıkıncı kart ıcın gokhan kardesımle anlastık.bı aksılık cıkmazsa 2-3 gune sıstemı dagıtınca ıkıncısınıde ben alıcam.umarım ıkı taraf ıcınde hayırlısı olur.
  • 250 tl ye alamayıp üzülen arkadaşlar için söylüyorum 2 aya kadar 220 ye alabilirsiniz hele bir piyasaya coşku(fehmi)gelsin
  • O COSKUYU MILLET EYLULDEN BU YANA BEKLIO:):):)
  • Mesutum bu ne hız be kardeşim :) Gerçekten uygun gitmiş kart alanaca satanada hayırlı olsun.
  • arkadasa 3 pm attım okumadı alıyorum dedım ama beklıyorum haber ne cvp vercek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.