Şimdi Ara

Leadtek GTX 260 Extreme Kutusunda.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o an pm deıl msne ekleyenler konustu kardesım.adam oraya msn yazmıs.o an msn ekleyıp anlasanlar aldı.
    DH DÜKKANIMA LÜTFEN UĞRAYIN HERŞEY VAR
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=43500
  • Arkadaşlar

Bu Kartı Alan Arkadaş'la özel bir sorun yaşadık,

Kartın Türkiye Garantisi var zaten TR den alınma bunu yazdım. Fakat ısrarla fatura fotokopisi istedi

hatta 225 TL ye aldı kartı bir de utanmadan çingene pazarlığına girdi sesimi çıkarmadım ilk ona söz verdim diye..

neyse kartın birden fazla ürünle alındığı için faturasını vermek istemedim ama sonra üstünü cizerek diğer ürünlerin fotokopisini veririm diye düşündüm
    kendisine de faturanın arşive kalktığı için arkadaşlardan rica ettiğimi ve faturanın fotokopisini vereceklerini bende kendisine ileteceğimi söyledim.

buna rağmen saçma hakaretler ve ve sorunlu alışverişlere ekleeceğim gib saçma bir hakaret

bu arkadaşın ismi MESUT mstms@msn.com
    bu arkadaş kartı satmak için aldığını belli etti bu hakaretlerden sonra

KARTIN SERİ NUMARASINI ÇALINTI OLDUĞUNU BELİRTİP ALINAN YERE VE Disbritör firmaya ileteceğim..
    alacak kişilere şimdiden bilgisi olsun

Böyle Ahlaksız insanlarada KAPAK olsun.

• Arkadaşım, ürünün garantisi var dedin bana, nerden diye soruyorum sana sen bana kartı iade et diyorsun. Herkesin işi gücü var, senin peşinden mi koşacağım her gün fatura fatura diye. Çingene pazarlığı demişsin bir de, ilanını oku bakayım az buçuk pazarlık olur yazmış mısın yazmamış mısın? Önce dürüst olmayı öğrenin, sonra gelin bu forumda satış yapın.

quote:

KARTIN SERİ NUMARASINI ÇALINTI OLDUĞUNU BELİRTİP ALINAN YERE VE Disbritör firmaya ileteceğim..

buradan zaten ne kadar karakter sahibi biri olduğun anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsTmS -- 13 Mart 2010; 22:33:37 >
  • walla arkadaslar ben sahıdı.ben 2 sanıye sonra ekledım msnye.ben o arkadastan fazlasını vereyım dedım.olmaz dedı ılk o ekledı.dıer arkadasa o ılk ekledı deyıp kartı bana verebılırdı.ben su an ıcın alısverıste bulunmadım ama bu olayı bızzat ben yasadım o kartın satılacagı gece.bana kalırsa sıfır kart alıosun hemde 420 lıralık kartı 220 lıraya sonrada bole yapıosun sacmalıktan baska bısey deıldır.kı hepımız bılıoruz kı o gece 300 lıra tıko paraya bu sıtede cok rahat satılırdı okart.

varsa hemen alıyım ben

Orijinalden alıntı: halfone

alacak kişilere şimdiden bilgisi olsun

Böyle Ahlaksız insanlarada KAPAK olsun.

Çalıntı olduğunu belirtmek mi? Mesut arkadaşımız kartınızı mı çaldı? Satıp parasını almadın mı arkadaşım? Bu noktada ahlaksızlığı yapan sizsiniz.
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.