Şimdi Ara

LEADTEK 6600GT SLI ve EXTREME FARKI NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR! ben Leadtek 6600GT siparişi verdim ama benimki sli imiş. dikkat etmedim birde extreme olanı varmış. Çok bişey farkedermi? değiştireyimmi siparişi?

-LEADTEK - PX6600 GT TDH SLI.............161$ : (Çekirdek hızı:500MHZ/ BELLEK HIZI: 1000 MHZ)
    -LEADTEK - PX6600GT TDH EXTREME......182$ : 550MHZ/ 1120MHZ

• Cevabını kendin yazmışsın zaten. Çekirdek ve bellek hızlarına bakarsın farkı anlarsın. Extreme daha iyi bir kart. Seçim senin.
  • Teorik farkı ortada ama benim kullanma deneyimim olmadığı için, pratikte çok fark edermi acaba onu merak ediyorum. Yani oyunları oynarken göze batan ciddi farklılıkları olurmu bunların? yoksa benim hiç farkına bile varamayacağım farklılıklarmı? (çekidek ve bellek hızı) yani 20$daha vermeye değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 8 Aralık 2005, 18:12:45 >
  • Yani oyun oynarken gözle fark etmezsin, ama Fraps tarzı bi program kurup FPS'i ölçersen farkı anlarsın. Sonuçta siparişi vermişsin, kafana takmaya değmez. Fakat bu arada keşke X800GTO alsaydın. Bende Leadtek PX6600GT TDH Extreme ve imzamdaki X800GTO var, X800GTO kesinlikle daha iyi bir kart. Tabi 6600GT'den 40-50$ daha pahalı. Ama belki ucuza da bulabilirdin.
  • 6600gt extreme,sıradan 6600gt nin o/c li halinden başka bişey değil.ama üstüne bi o/c daha yaparsan mükkemmel bişi olur.gpu ve ram hızlarında başka bir farkları yok
  • Extreme modelde daha hızlı bellekler kullanılır ve böylece bellek frekansı daha yüksektir. Ancak şu aşamada senin kartınla Extreme arasında çok da bir fark hissedeceğini sanmıyorum. Sonuçta her iki kart da 128 Bit ve 128MB.
  • ben de bugün aksam alacagim ayni karttan... bana kılavuz oldu burası..
    hos kafamda soru isaretleri çok, artık 256 Ramli kartların vakti geldi diyorlar... Fear vs...
    piyasaya çok yakında yeni kartlar da düsecekmis, belki ikinci el dandik bi kartla 1-2 ay idare edip öyle bisey alırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.