Şimdi Ara

fx 5200 vs leatek 6600gt büyük sorun . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki miladı çoktan dolmuş fx 5200 kartımı deiştirdim ve leatek 6600gt aldım.Strateji ve bi kaç klasik dışında oyun oynamıyordum yeni kartla gaza gelip bi kaç oyun aldım ve ekran kartını test için 3dmark 2005 yükledim.0-1 arası fps oranıyla bazı noktalarda testte dumur oldum.Sims 2 yi yukledim ve 800x600 de mediumda bile takılmalar oyunda donmalar oldu.Driverları değiştirdim(guru ve diğer offical ve unoffical driverlar güzelce silinip yüklendi hepsini sizin için test ettim sayılır.Battlefield 2 de singleplayerda medium 800x600 oynanmıyor.Total war hastası olduğum senelerdir shogun'un bile silinmediği bilgisayarımda rome total warda fx 5200den kötü performans alıyorum.İyice oyunlardan soğudum Saat frekans ayarlarında oynama yaptım ve çekirdek saati şuan 601 mhz'de Bellek saat frekansı ise 1.10 ghzde halen berbat bir performans alıyorum . . . Nerde yanlışım var ne yapmam gerekir ?

[img=http://img451.imageshack.us/img451/1036/testing4jc.th.jpg]

• Aynı sistemde o kartla FX5200 den kötü sonuç alıyorsan kartta sorun vardır bence. Bende 5200 den 6600GT ye geçtim, aradaki fark muazzamdı. Kart sorunlu olabilir.
  • kardes belki bir ihtimal power yetmior olablir ekran karti yeterince güc alamazsa perf düsüklügü yaratablir yada kartta sorun vardir yada aa veya af aciktir.bnlari kontrol et istersen.
  • sistemini yazarmısın ?
  • Bana da güç kaynağından olabilir gibi geldi.Tabii format falan da dene ama alakası yoktur.
    Kartta sorun olabilir.Sen sistemi yaz öncelikle.
  • mümkün deyil ya bozuk yada güç kaynağından harici besleme takılmamıştır.Tabi agp karttan bahsediyorsak.
  • kart agp arkadaşlar karttan güç kablosunu çıkarıp denedim sonra tekrar taktım uyarı gelince.
    Gigabyte 1000mk anakart segate 120gb sata disk.512 mb 333mhz ram ve 2x 256 mb 333mhz ram(512 mb 400 mhz ram ilave takabiliyorum bazen).Makineyi formatladim zaten karti aldigimda, kendi cdsindeki driverlari inatla kabul etmedi ve sitesinden indirdiğim driverları kabul ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartının güçgirişine güç kablosunu bağladın mı?Bağladıysan PSU yetmiyor olabilir.
    Format at tekrar dene.Olmazsa 400 wattlık bir PSU alırsın.
    Biosu sıfırlama da faydalı olabilir.Clear CMOS jumperını yana kaydır 1 dakika bekle sonra geri al.Yaparken Elektrik bağlı olmasın ama.
  • PSU 300watt celeron 2000^den kalma problem bu olabilir yarın hemen değiştiriyorum.Yardımlar içinde çoook teşekür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.