Şimdi Ara

Lcw/defacto neden kötü deniyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
8.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Persona Non Grata kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler. Beğendiklerim daha çok defacto da oluyor. Dediğiniz gibi 20-30 liraya pantalonlar var bide 40-50 arası oluyor. Onlardan seçmeye özen göstereyim o zaman teşekkürler yorum için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden lcw den giyinen zengin sayılırdı şimdi ezik sayılıyo.Anlamadım gitti ben bu işi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZeroSystem


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dirkules

    DeFactoya diyenler haklı da lcw'ye laf edilmez. Kalitesizleşti falan diyolar ama 1 yıldır giydiğim gömlekler var (boyum çok uzuyo o yüzden en eskisi 1 yıllık gömleğin )
    DeFactodan aldıklarımın hepsi gg oldu


    Hala boyu uzayan bi adam nerden bilebilir ki, en az 25 olmak lazım o kıyaslamayı yapabilmek için.

    18 yaşındayım yanlış olmasın
    DeFactodan aldıklarımın ya rengi gidiyor ya da sökülmeye başlıyor ama 3 yıldır lcwden alışveriş yaparım (aldıklarımı her ne kadar max. 1 yıl giyebilsem bile) ne bir sökülme ne bir renk açması var.
    Bir tane kot berbat çıktı lcwden aldığım gerisi sıfır problem. Kotun problemi de aşırı sert olması. Kartondan yapılmış gibi




  • Kimsenin kimseyi ezmeye çalıştığı yok herkesin yorumunda sürü psikolojisi var şunu aklınıza sokun sonradan görmek ayrı bişeydir.

    Gelelim marka konusuna ne aldıysam tengi attı kanvas aldım beyazladı açık tenk tişörtler beyazladı ben 10 15 alana kadar gider berskha beya pull and bear dan 30 liraya düzgün alırım yada 40 tlye polodan alırım ha burada marka belirttim sizlerde alın iyi markadır kaliteli üründür giyime çok para yıgıldım idealleri bunlar.

    Gelelim kaliteli marka iyidir mantığına mesela ds tween markası vardır çoğunuz bilirsiniz bana bu markanın ürünlerin şık güzel gösteremezsiniz ceket,pantolun hepsi çok güzel ama çok kalitesiz renk atması var.

    Uzun yazdım kusuruma bakmayın yorumlar çok can sıkıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalitesiz kumas,sıkıs pıkıs magazalar,ilgisiz ve bıkmıs calısanlar,her 10 kisiden 5 inin uzerindeki bu iki markadasn cıkıyor.Ama diger markalara gore ucuz ,yani alım gucun neye yetiyorsa onu alırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No More Sorrow

    Ben şimdi gitsem 2 gömlek pantalon ve kemer falan alsam çok uygun fiyata geliyor öyle slim fit derdim yok . Pişman mı olurum? Niye bu kadar kötülüyorlar gidipte bir pantalona bir gömleğe 100 lira veremem öğrenciyim

    lcw'de maymun gittikten sonra amele yeri oldu
  • lcw tşörtleri 1 ayda ağzı burnu yamuluyor.. Gömlekleri beden olarak büyük.. Pantolonlar şimdilik fena değil... defacto pantolonların rengi için 1 aylık süre veriyorum . tişört aldım. şimdilik ikinci yıkamada rengi gitti gibi ama fena değil. 1 ay sonra onlarıda söylerim..
  • colinsten aldığım kampanyalı 35 tl lik kot pantalonu 2 senedir giyiyorum rengi zartı zurtu bişeyi yok ilk aldığım gün gibi sağlam, defactodan aldığım t-shirtler en az 2 sene dayanıyor aynı şekilde lcw de ama kot alıcaksam sadece colins alırım modelleri benim zevkime hitap ediyor, fiyatları uygun ve yeterince kaliteli 1 ayda t-shirt kot eskitenler acaba nasıl kullanıyor çok merak ediyorum doğrusu.
  • Lcw nin bi sıkıntısını görmedim hiç. Gayet sağlam ürünleri var bence. Ama Defactodan iki tişört aldım ikiside poşet gibi oldu.
  • Hayatında Levis, Koton, Benetton, Pull & Bear, Bershka'dan giymemiş 18 yaş altı arkadaşlar burda LCW ve Defactoyu mükemmelmiş gibi anlatmışlar Biraz para biriktirin o kaliteyi satın alın da LCW'de 3 tane kesimi bile belirsiz üstünüze oturmayan t-shirt almak yerine 1 tane düzgün slim t-shirt'ünüz, kot pantolonunuz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bc_ -- 14 Temmuz 2014; 18:49:45 >
  • Defacto büyümeye başladığı ilk zamanlarda kaliteli ürünler çıkartıyodu ama işte büyüynce para hırsı artıyo herhalde ben şahsen artık almıyorum kalitesi acayip düştü bana göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lcw/De facto mağazalarından alacağım ürünlerin parası ile colins/mudo/koton mağazalarından alışveriş yapıyorum. Özellikle lcw kızılay çadırına döndü kimse kusura bakmasın. Aynı fiyatlara yakın 3 adet mağaza var.

    Tek problemi maddi olan öğrenci arkadaşlar için güzel çözümlerden birkaçı bunlar. Lcw kalitesiz, herkesin tercih ettiği bir mağaza (fiyattan ötürü). De facto biraz daha kaliteli ancak bu mağaza da herkesin tercih ettiği yerlerden.

    Sokağa çıktığında üzerindeki kıyafetlerin aynısından 5-6 kişide daha görüp canı sıkılanlar da düşünebilir bu mağazaları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ehlika

    LCW ve Defacto'nun çöp olarak adlandırılması kalitesinden kullanılan kumaşından dolayı değil,Giyilen giysiler kumaştan ibaret olmadığı için renk,kesim,kalıp,cep boyları gibi farklılıklar markaları birbirinden ayrıştırıyor.Yoksa kimse Levis pantolona 140 TL ücret ödemezdi tekstilde kumaş en son gelir önemli olan tasarımdır ve bahsettiğin markaların dandikliği burdan gelir.

    +1 kesimi ve rengi çok önemli. ayrıca paçalarının ayakkabı üzerine nasıl durduğuda
  • LCW gerçekten çöp beyler. İşe girip elim para gördükten sonra uğramaz oldum. Çok nadir girdiğimden birinde mavi renk bir gömlek almıştım, nasıl üretmişler anlamadım ama çok klas markaların gömlekleri gibi duruyordu. Birçok kız arkadaşın beğenisini almıştı o gömlek. Hala da giyerim. Bunun dışında birçok ürünü gerçekten komik denecek kadar kötü tasarıma sahip.

    Ama defactoyu lcw ile kıyaslarsak bence gayet iyi. Hem tarz hem de fiyatı uygun ürünler var baya. lcw'dan bir tık önde.

    Ayrıca loft'ta baya güzel ve fiyatı çok abartı olmayan ürünler bulabilirsiniz. gidipte lcwda 19 liraya tişört almaktansa lofttan 29 liraya alırsınız ve içinize siner. tamam öğrencilik hayatı zor, 3-5liranın hesabını bile yapmak zorundasınız ama 19 ile 29 gibi çok da uçuk olmayan farklar için, içinize sinmeyen ürünler almayın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lelouch Lamperouge

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

    2 gün sonra aynısını 10 kişide görmek seni rahatsız etmeyecekse alabilirsin

    Bu kafadan bakıcaksak herkes aynı ekmeği yiyor.

  • 10 liraya t-shirt alıp 2. sene kullanmayı düşünen,
    30 liraya pantolon alıp 2. sene giyilmiyor yea diyen adamlarsınız.

    napsın istiyosunuz 10 tl lik t-shirt? camları da silsin mi? hatta terliklerinizi falan mı getirsin?
  • Çöp ilk defa defacto dan bi şey aldim ilk yikamada xl den m oldular. Lcw den hiç almadım almam da

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markalar yurt dışında evet hala iyiler ama türkiyede kesinlikle dandikler benim LCW ve Defacto t-shirtlerim var yemin ediyorum kumaşlarından anlaşılıyor. Bide şu var sokakda pişti olma ihtimalin çok yüksek sana yemin ediyorum bakkala giderken 2 kişiyle pişti oldum LCW t-shirt ü. Bence alacaksan azar azar al kaliteli güzel al .
  • ikisi de kaliteli değil,ama ucuz olduklarından dolayı demiyorum.Aynı fiyata bence başka markalardan da iyi şeyler bulunur.Hatta buluyorum da ben şimdi isim vermek istemedim,çoğu kişi keşfetmesin
  • Al hocam nolacak defactodan alıyom bende tişörtleri

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.