Şimdi Ara

LCD monitörü olanlar haydi teste:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1)http://www.prad.de/download/pixperan_english.zip

programı yukarıdan indir ve ac

2) "streaky pictures" a tıkla yani F6 ya

3) daha sonra yanıp sonen "pres the space bar" butonuna tıkla

4) hic bir ayara dokunmadan ortaki gri zemin ustundeki "Ctrl" butonuna tıkla

5) cıkan goruntunun daha dogrusu ekranın print-scren ile fotografını al ve buraya yapıstır.

burada amacım degisik lcd kullanıcılarının standart ayarlarları(test programının) kullanarak lcd monitorlerdeki ghosting hakkında fikir sahibi olmaları.. acıkcası boyle bir sey bir fikir verir mi cok bilmiyorum.. neler yapabiliriz bu islerde uzman arkadasların da tavsiyelerini bekliyoruz...

ilk once ben;

monitor: hyundai Q70U, 3ms 17"

cozunurluk: 1280*1024 60hz

test sonucu:http://img50.imageshack.us/img50/1605/q70u2lp.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civalı sokak lambası -- 21 Ocak 2007; 0:22:26 >

• dostum bendede 19'' lg 1970hr war tepkime süresi 2ms.. testtede hemen hemen seninkiyle aynı sonucu werdi çok oyun oynayan birisimisin??? oyunlardaki performansı nsl senin monitörün??? ben şimdilik nfs carbon fifa 2007 we pes6 ile denedim we açıkçası pek memnun değilim özellikle fifada topu ileri hızlı bi şekilde diktiğin anda ekran bulanıklaşıyo ve bu gerçek biraz sinir bozuyo sözde 2ms sende durum nsl????
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • onu ordaki resimle tam anlayamazsınız fotoğraf makinesi ile çekip bakmanız gerek yazılımın adı pixperan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 21 Ocak 2007; 14:41:25 >

ama karşılaştırmayı neye göre yapacağız anlamadım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 21 Ocak 2007; 16:33:22 >

quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

dostum bendede 19'' lg 1970hr war tepkime süresi 2ms.. testtede hemen hemen seninkiyle aynı sonucu werdi çok oyun oynayan birisimisin??? oyunlardaki performansı nsl senin monitörün??? ben şimdilik nfs carbon fifa 2007 we pes6 ile denedim we açıkçası pek memnun değilim özellikle fifada topu ileri hızlı bi şekilde diktiğin anda ekran bulanıklaşıyo ve bu gerçek biraz sinir bozuyo sözde 2ms sende durum nsl????

(bu arada bu resim ekleme olayını nsl yapıyosunuz ben bi türlü beceremedim..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 22 Ocak 2007; 15:18:31 >

Orjinalden alıntı: weneorn

[simage]http://img145.imageshack.us/my.php?image=ads305z1mt.jpg [/simage]
    benimkide burada imzamda da yazıo ama tekrar yazayım. lg-1752t
    Şimdi burdan ne anlamam gerekio ve ayrıca benim sonuç nsl??
    (bu arada bu resim ekleme olayını nsl yapıyosunuz ben bi türlü beceremedim..)

Resim Ekleme:
    Mesaja cevap atarken,"Buraya resim koymak için tıklayın ! " tıklanır ve gözat ile bilgisayarına kaydetmiş olduğun jpeg ve gıf formatındaki resmini yüklersin.Sonra "Mesajda resmi görüntüle "seçeneği yanındaki kutucuk doldurulur.Mümkünse resmin ile birlikte görünmeni istediğin mesajını mesaj kutusuna yazarsın.

İşlem bu kadar.
    Ancak, resmin boyutuna ve türüne dikkat etmen gerekir.Kolay gelsin.

• weneorn, buda senin resim...
    Boyutunda ve türünde bi sorun yok.

Orjinalden alıntı: barisdragon

Almışsın sonunda hayırlı olsun.Yalnız 12 ms'de bile ghosting görmek zorken senin 2msde görmen enteresan.Yoksa motion blurr gibi bişey mi açık?
    quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

dostum bendede 19'' lg 1970hr war tepkime süresi 2ms.. testtede hemen hemen seninkiyle aynı sonucu werdi çok oyun oynayan birisimisin??? oyunlardaki performansı nsl senin monitörün??? ben şimdilik nfs carbon fifa 2007 we pes6 ile denedim we açıkçası pek memnun değilim özellikle fifada topu ileri hızlı bi şekilde diktiğin anda ekran bulanıklaşıyo ve bu gerçek biraz sinir bozuyo sözde 2ms sende durum nsl????

saol dostum aldım en sonunda ama işte bi sorun falanmı war bilmiyorum fifada malesef böle yapıo topu ileriye hızla diktiğin anda yarı sahaya gidene kadar az bi süre çokta belli olmasada bulanıklaşıyo ama biraz anlaşılıyo bu.. yalnız şölede bi durum war medal of honor pacific assault oynuyorum gökyüzünden onca uçak geçio malum ilk bölüm oynayanlar bilirler onları patlatılıyo hiç bir şekilde geçerken bir bulanıklaşma yada görüntüde bi bozulma olmuyo gayet güzel ama fifadada öle yapıo anlamış değilim biraz rahatsız edici.... ayrıca almayı düşünen arkadaşlara şunuda sölim ekran biraz tuhaf ii oturmaları lazım biraz üstten bakınca görüntü açılıo biraz alttan bakınca koyulaşıo ama onun dışında herşey süper barış hocam sen oyun oynuyomusun hiç performans nsl biraz bahsetsene acaba benimkisindemi bi sorun war daha 3 gün oldu alalı.....
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin

• yanlış yapıyorsunuz bence. O değerlere bakıp neyi yorumlucaksın ki?
    F5 e basıp çıkan resmi gosterseniz daha iyi olur
  • walla bende anlamadım neyi test ettiğimizi
  • Bu Nasıl Şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 22 Ocak 2007; 21:08:28 >

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

walla bende anlamadım neyi test ettiğimizi

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.