Şimdi Ara

LCD monitörü olanlar haydi teste:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana biraz kekleniomuşuz gibi gelio ama, hayırlısı...

Orjinalden alıntı: ylönen

quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

Almışsın sonunda hayırlı olsun.Yalnız 12 ms'de bile ghosting görmek zorken senin 2msde görmen enteresan.Yoksa motion blurr gibi bişey mi açık?
    quote:

dostum bendede 19'' lg 1970hr war tepkime süresi 2ms.. testtede hemen hemen seninkiyle aynı sonucu werdi çok oyun oynayan birisimisin??? oyunlardaki performansı nsl senin monitörün??? ben şimdilik nfs carbon fifa 2007 we pes6 ile denedim we açıkçası pek memnun değilim özellikle fifada topu ileri hızlı bi şekilde diktiğin anda ekran bulanıklaşıyo ve bu gerçek biraz sinir bozuyo sözde 2ms sende durum nsl????

saol dostum aldım en sonunda ama işte bi sorun falanmı war bilmiyorum fifada malesef böle yapıo topu ileriye hızla diktiğin anda yarı sahaya gidene kadar az bi süre çokta belli olmasada bulanıklaşıyo ama biraz anlaşılıyo bu.. yalnız şölede bi durum war medal of honor pacific assault oynuyorum gökyüzünden onca uçak geçio malum ilk bölüm oynayanlar bilirler onları patlatılıyo hiç bir şekilde geçerken bir bulanıklaşma yada görüntüde bi bozulma olmuyo gayet güzel ama fifadada öle yapıo anlamış değilim biraz rahatsız edici.... ayrıca almayı düşünen arkadaşlara şunuda sölim ekran biraz tuhaf ii oturmaları lazım biraz üstten bakınca görüntü açılıo biraz alttan bakınca koyulaşıo ama onun dışında herşey süper barış hocam sen oyun oynuyomusun hiç performans nsl biraz bahsetsene acaba benimkisindemi bi sorun war daha 3 gün oldu alalı.....

• quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Bana biraz kekleniomuşuz gibi gelio ama, hayırlısı...

Yok arkadaşlar bu çok önemli bir testmiş ama dikkatli olun monitör testi kaldıramazsa ölü piksel yaratıyormuş () (attık bakalım oltayı)

• quote:

Oyun oynuyorum tabiki Generals,Quake 4 oynadım.Hiçbir sıkıntım yok.CRT'den daha çok keyif veriyor.Ekran senden aşağıdaysa biraz yukarı bakmasını sağlayacaksın.Ben çok memnunum yaw hayret bişiy.
    quote:

quote:

Almışsın sonunda hayırlı olsun.Yalnız 12 ms'de bile ghosting görmek zorken senin 2msde görmen enteresan.Yoksa motion blurr gibi bişey mi açık?
    quote:

dostum bendede 19'' lg 1970hr war tepkime süresi 2ms.. testtede hemen hemen seninkiyle aynı sonucu werdi çok oyun oynayan birisimisin??? oyunlardaki performansı nsl senin monitörün??? ben şimdilik nfs carbon fifa 2007 we pes6 ile denedim we açıkçası pek memnun değilim özellikle fifada topu ileri hızlı bi şekilde diktiğin anda ekran bulanıklaşıyo ve bu gerçek biraz sinir bozuyo sözde 2ms sende durum nsl????

saol dostum aldım en sonunda ama işte bi sorun falanmı war bilmiyorum fifada malesef böle yapıo topu ileriye hızla diktiğin anda yarı sahaya gidene kadar az bi süre çokta belli olmasada bulanıklaşıyo ama biraz anlaşılıyo bu.. yalnız şölede bi durum war medal of honor pacific assault oynuyorum gökyüzünden onca uçak geçio malum ilk bölüm oynayanlar bilirler onları patlatılıyo hiç bir şekilde geçerken bir bulanıklaşma yada görüntüde bi bozulma olmuyo gayet güzel ama fifadada öle yapıo anlamış değilim biraz rahatsız edici.... ayrıca almayı düşünen arkadaşlara şunuda sölim ekran biraz tuhaf ii oturmaları lazım biraz üstten bakınca görüntü açılıo biraz alttan bakınca koyulaşıo ama onun dışında herşey süper barış hocam sen oyun oynuyomusun hiç performans nsl biraz bahsetsene acaba benimkisindemi bi sorun war daha 3 gün oldu alalı.....

hımm garipmiş fırsatın olursa birde futbol oyunuyla denersin ozaman daha net anlaşılır
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin

• Fotoğraf çeksek anlaşılır sanırım.Akşam bir deneyeceğim.
  • İide arkadaşlar herkesin koyduu fotodaki değerler aynı.Burdan çıkan sonuç bütün lcd ler eşit.Hepimizzz kardeşiiiizzz bu testler ne diye aayyyyy,Testlerr oyy oyy oyy msler oyyy oyyy yoyy.....Allahım imzamla ne zıt görüntüler sergiliorum
  • p.secrean ile olmaz bu iş ama değerler önemli tabi
    intel 3570k@ 4400mhz---gigabyte x77z-ud3h---Corsair 1600mhz 4gb*2---Zotac x275amp---creative titanium---highpower 650w plus---Thermaltake Element S---Thermaltake Jink(16db)*** Sony 260g 1ohm amfi---Sony 850Kdts
  • buda benimki ama anlamadığım herkese aynı değerleri vermiş ama monitörler farklı nasıl oluyor bu anlamadım

sony e96db benimkide

LCD monitörü olanlar haydi teste:)

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Okumadım ancak linki kaydettim. 19' Philips almayı düşünüyorum, alırsam testi yapar sonuçlarını koyarım.

aynen bende lcd monitör almayı düşünüyorum test ederim
  • İşte resimler
    PixPerAn

Tempo 4

Tempo 10

Tempo 16

Arkadaşlar programdan resim almak için önce CTRL tuşuna sonra F5 basmalısınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC//DC -- 23 Ocak 2007; 22:10:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

biride testin ne anlama geldiğini ne işe yaradığını nasıl yorumlayacağını anlatsa süper olcak

valla aynen öyle

herkeste aynı değerler var

hikaye gibi geldi bana

yada herkesin monitör aynı özelliklerde markalar farklı sadece

başka bi açıklaması yok şu durumda

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orjinalden alıntı: manakan

İşte resimler
    PixPerAn

Tempo 4

Tempo 10

Tempo 16

Arkadaşlar programdan resim almak için önce CTRL tuşuna sonra F5 basmalısınız...

evet yaptigin test dogru bende ustte bunu demistim ama kimse anlamadi.F5 tuşuna basıp resmi almak lazım

• başlığı açan arkadaş sahipsz bırakmış konusunu
  • Anlayan yok mu bu işten?...
  • Bildiğim testin bazı bölümlerini 10 dk. fazla gerçekleştirmek tehlikeli...Beraberinde gelen notta öyle bişiler var.

Henüz monitör elime geçmediğinden, laptopta denedim.Ama cidden herkesin aynı...Ama oyun güzelmiş
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.