Şimdi Ara

Launcher exe çalışmayı durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce Son silah 2 diye bir oyun indirdim setupu kuruyordumki bu hatayı aldım bugün başka bir oyun daha indirdim yine aynı hatayı verdi.uyumluluk modunu değiştirdim hepsini denedim aynı hatayı veriyor acaba nedendir?
    Windows sistem dosyalarından biri eksik diye düşünüyorum ama hangisi olduğunu nasıl bulacağım önerdiğiniz program varsa bekliyorum

• Launcher.exe sistem dosyası değildir.kurduğunuz oyunun dosyasıdır oyunu tekrar kurmayı deneyin.
  • hayır siz anlamadınız onun çalışmasını sağlayan sistem kaynaklı dosyalar yardımıyla çalışır bende ne olduğunu biliyorum defalarca yükleyip sildim bu süre içinde 1 kede format attım
  • explorer.exe yi sonlandır explorer kapalı haldeyken görev yöneticinden yeni görev seç konumdan oyunun exeyi gösterip dene
  • explorer exe kapatıp açmak çok mantıksız değilmi ?
    bilgisayarı kapatıp açıncada aynı işlem oluyor üstelik daha etkii
    burada bahsettiğim sorun sistem kaynaklıdır diye düşünüyorum sistem klasörlerini denetleyen bir program varsa önerini alabilirm
  • bazı eski oyunlarda uyumluluk ayarlamak yetmiyor ben bu şekilde cossak açmıştım denemekte fayda var kapatıp açmıyacaksın kapalı haldeyken oyunu açıcaksın yeni görevden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 23 Temmuz 2013; 22:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

bazı eski oyunlarda uyumluluk ayarlamak yetmiyor ben bu şekilde cossak açmıştım denemekte fayda var

Yani neden anlamadığını anlamıyorum gerçekten.
    LÜTFEN İLK BAŞTA YAZDIKLARIMI DÜZGÜN OKU.Ben oyun eski diye birşey demedim hem kaç yıllık oyun olabilirki mario bile win7 uyumlu yapma gözünü seveyim bak eğer kayda değer bir yourmun yoksa lütfen cevap yazma konudai cevap sayısına bakıyor millet cevap yazmadan fazlaysa sorun çözülmüştür diyor senden ötürü yarın yine bu konuyu açıcam lütfen düzgün oku
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diğer konudada aynı şeyi yapmışsın bence sen sorunlusun senin bilgisayarınında sorunlu olması normal sonuçta kötü niyetli birisin yardım etmek istediğimi bile anlayamacak kadar kötü birisin, o kadar bilgisizsin ki önerimi bile küçümsüyorsun bu şekilde açılan bir sürü oyun var neyse son mesajımdır hadi kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDTwiSteR

diğer konudada aynı şeyi yapmışsın bence sen sorunlusun senin bilgisayarınında sorunlu olması normal sonuçta kötü niyetli birisin yardım etmek istediğimi bile anlayamacak kadar kötü birisin, o kadar bilgisizsin ki önerimi bile küçümsüyorsun bu şekilde açılan bir sürü oyun var neyse son mesajımdır hadi kolay gelsin

kötü biri değilim ama sen bu şekilde anlıyorsan ben sorun etmem.
    ben sonuç odaklıyımdır.
    beni kızdıran şey senin sorunumu tam okumadan net hükümler vermeye çalışman
    ayrıca bilgisiz olduğumu neye bağladığını hiç bilmiyorum
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismologger -- 23 Temmuz 2013; 23:11:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.