Şimdi Ara

Lastikten anlayanlar yardımcı olabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese cümleten iyi akşamlar jant lastik takımı aldım 18 inch çıkma üstünde pirelli pzero 255 35 18 arka ve 225 40 18 ön lastikler bulunuyor önlerin diş genişliği 7mm arkaların diş genişliği 5mm sizce arkaların durumu nedir götürürmü yoksa değiştirsemmi ? Yılda ort 10.000 km yapıyorum . Lastiğin 0 larıda çok pahalı napsam netsem bilemedim araç zaten sürekli yanlıyo gaza sert basınca bile yağmurlu havada zaten çok dikkatli oluyorumda normal havada bi sıkıntı olurmu

Araç arkadaş itişli 218i bu arada .

• lastiğin üretim tarihine baktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

lastiğin üretim tarihine baktınız mı?

2014 arkalar
  • Pzero nero mu rosso mu lastikler? Bence lastikler hala iş yapar 2 sene kullan bence rosso daha yumuşak nero daha sert olur. ... Harika yol tutuş istiyorsan michelın pilot sport 3 alıcaksında 2 milyar tutar ondan idare et bence bu lastiklerle ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Pzero nero mu rosso mu lastikler? Bence lastikler hala iş yapar 2 sene kullan bence rosso daha yumuşak nero daha sert olur. ... Harika yol tutuş istiyorsan michelın pilot sport 3 alıcaksında 2 milyar tutar ondan idare et bence bu lastiklerle ...

Banada öyle geliyor frende sıkıntı yapmaz dimi yazın ? duramam diye korkuyorum nero sanırım farkedermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squares -- 13 Nisan 2017; 22:45:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squares

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Pzero nero mu rosso mu lastikler? Bence lastikler hala iş yapar 2 sene kullan bence rosso daha yumuşak nero daha sert olur. ... Harika yol tutuş istiyorsan michelın pilot sport 3 alıcaksında 2 milyar tutar ondan idare et bence bu lastiklerle ...

Banada öyle geliyor frende sıkıntı yapmaz dimi yazın ? duramam diye korkuyorum nero sanırım farkedermi ?

Yüksek performans lastikleri ısındıkca performansı artar onun için yazın sıkıntı olmaz , ıslak ta ve kışın dikkatli kullanmak lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.