Şimdi Ara

vw modellerinin kolon markası nedir acaba yardımcı olsun ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 passat vr bunların kolon markası nedir arkaya üste 2 tane kolon koydurucam farklı marka olsun ıstemıyorum

• Orjinal kolonları yerine komponent herhangi bir marka uygun çapta kolon kullanabilirsin,daha iyi ses alabilirsin, illa orjinal istiyorsan muhtemelen blaupunkt veya philipstir
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Orjinal kolonları yerine komponent herhangi bir marka uygun çapta kolon kullanabilirsin,daha iyi ses alabilirsin, illa orjinal istiyorsan muhtemelen blaupunkt veya philipstir

farkli herhangibi bir model takilsa bile ses karisikligi ve farkliligi olur mu sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat212121

quote:

Orjinal kolonları yerine komponent herhangi bir marka uygun çapta kolon kullanabilirsin,daha iyi ses alabilirsin, illa orjinal istiyorsan muhtemelen blaupunkt veya philipstir

farkli herhangibi bir model takilsa bile ses karisikligi ve farkliligi olur mu sizce

üzerindeki değerler watt vs aynı olduğu sürece sıkıntı olmaz.
  • quote:

quote:

Ses sistemi montajı yapan iyi bir yere gitmeni tavsiye ederim, servis bu işlerden pek anlamaz, bende zamanında bora araç vardı,sadece önlerde hoparlör vardı, önce arkalara orjinal hoparlör taktırdım bir ton para verdim sonra orjinal kasetçaları üzerindeyken tüm hoparlörleri komponent jbl hoparlörler+subwoofer+anfi ile değiştirmiştim bir iki ay böyle kullandım sonra da kenwood cdçalar alıp monte ettirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

quote:

üzerindeki değerler watt vs aynı olduğu sürece sıkıntı olmaz.

bir yer var multimedya sistemleti takiyorlar kolonlarin kac watt oldugu kolay sekilde anlasilir dimi

• quote:

quote:

quote:

Ses sistemi montajı yapan iyi bir yere gitmeni tavsiye ederim, servis bu işlerden pek anlamaz, bende zamanında bora araç vardı,sadece önlerde hoparlör vardı, önce arkalara orjinal hoparlör taktırdım bir ton para verdim sonra orjinal kasetçaları üzerindeyken tüm hoparlörleri komponent jbl hoparlörler+subwoofer+anfi ile değiştirmiştim bir iki ay böyle kullandım sonra da kenwood cdçalar alıp monte ettirdim.

ben sadece arkaya uste 2 adet koydurucam arka cama 250 tl istediler sizce cok mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Kia nasıl bir marka?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkaya hiç gerek yok, senin yapacağın kapıdaki orjinaller hoparlörleri kaliteli komponentlerle değiştirmek, anfi+subwoofer takmak, çook fazla tatmin eder seni. Sen iyi bir ses sistemi yapan yere git onlar seni yönlendirirler...
  • quote:

Arkaya hiç gerek yok, senin yapacağın kapıdaki orjinaller hoparlörleri kaliteli komponentlerle değiştirmek, anfi+subwoofer takmak, çook fazla tatmin eder seni. Sen iyi bir ses sistemi yapan yere git onlar seni yönlendirirler...

aslinda cok haklisiniz arkaya 2 tane yerine 4 tane hoporu degistirmek daha mantikli olabilir cok sagolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.