Bildirim
lastik firmaları yol yardımları????
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bir defa lassa yol yardım bir defa brigstone yol yardım bir defa axa nın kaskosundan yararlanarak yol yardımı aldım(üçü de değişik araçtı ) telefonda gerekli bilgileri (ad soyad fatura no kart no gibi ) verdikten sonra en yakın çekiciyle istediğiniz yere götürüyorlar hiç ücret ödemeden
-
kako hasarsızlığı bozuyor sanırım. diğerleri daha avantajlı gibi. -
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
kako hasarsızlığı bozuyor sanırım. diğerleri daha avantajlı gibi.
bir defaya mahsus bozmuyor diye biliyorum -
benim arabada kasko yok.. yol yardımlarını karsılastırır mısınız ve lastik markalarını??? -
kaskoya gerek yok yol yardımı için aslında lastiklerin yol yardımına bile gerek yok .şehir içinde yolda kaldığımızı düşünürsek çoğu kredi kartının 200 dolara kadar yol yardım hizmeti var .brigstone ve lassa için söyleyeyim 2 tane alırsan 1 defa 4 tane alırsan 2 defa yol yardım hizmeti alabiliyorsun .şehir içi bile çekiçi hizmetlerinin 200 liradan aşağı olmadığı bir durumda şehirlerarası yolda kaldığını düşünsek (Allah göstermesin ) lastikler bedavaya gelir -
kredi kartlarının sunduğu çoğu yararlı hizmet nedense kart reklamları kadar ön planda değil -
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
kredi kartlarının sunduğu çoğu yararlı hizmet nedense kart reklamları kadar ön planda değil
kredi kartı sahibi yolda kalan herkes bu hizmetten faydalansa bankalara oldukça pahalıya patlar -
allah vermesin ne zaman öyle bişi başıma gelirse veya tanıdıkta duyarsam patlatacam bankayı. aldığı faizlerin karşılığını görelim şöyle bi. -
her banka vermiyor bu hizmeti -
yapı kredi veriyomuş sanırım. şuna bak ya alabileceğimiz esas ballı kaymaklı hizmette neyin ne olduğunu bilmiyoruz. çok gaddar adamlar ya. -
öyle walla ,aslında araştırmak gerek sağlık hizmeti ,yol yardım (konaklama dahil ) çilingir gibi hizmetleride var -
quote:
Orjinalden alıntı: karahisar
öyle walla ,aslında araştırmak gerek sağlık hizmeti ,yol yardım (konaklama dahil ) çilingir gibi hizmetleride var
var hemde neler neler. ambulans hizmeti, konaklama çekici hizmetleri daha bilmediğimiz çok şey var.. tanıdık bulmak lazım malum bankalardan. yoksa dıdısının dıdısı anlatmıyor doğru düzgün. -
arkadaslarhep bankalar bizden hizmet isteyecek degil ya.......... birazda biz onlardan hizmet isteyelim.....
bu hizmetleri sunan bankaları ve verdikleri hizmetleri yazarsak ve bu tip hizmetlerden yararlanan kişiler yazarsa biz de öğrenmiş oluruz... lütfen birbirimizi aydınlatalım......... bankaların call centerlerinde böyle bir hizmetten bahsedilmiyor..........
reklam olur mu olmaz mı bilmiyorum... reklam olsa burada araba markalarından bahsedemezdik herhalde,,,,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay -- 14 Ekim 2008; 12:21:23 > -
tabi iyi olur aslında ama reklam gibi olur o yüzden herkes kendi kredi kartını araştırması daha iyi olur ben kredi kartımdaki hizmetleri netten buldum onları yazayım :
Tıbbi Yardım: Doktor, uzman doktor, diş hekimi, hastane, teşhis merkezleri, eczane ve nöbetçi eczane isimleri, adresleri ve telefon numaralar
Ambulans ile Nakil Card sahibinin ani hastalığı veya yaralanması durumunda, ambulans ile (kara* veya hava ambulansı**) uygun olan en yakın tıbbi merkeze veya bir tıbbi merkezden diğerine nakli için gerekli organizasyon sağlanır
Konut Bilgi Hattı
Dahili Su Tesisatı ard sahibinin, ikamet ettiği konutun dışarıdan görülen dahili temiz su tesisatındaki kırılma/patlama nedeniyle acil tamir gerektiren durumlarda **** Yardım tesisatçı organizasyonunu yapar ve hizmet bedelini yılda 2 kez 30 USD'ye kadar karşılar.
Elektrik Tesisatı Card sahibi ikamet ettiği konutun dahili elektrik tesisatında meydana gelebilecek ve konuta elektrik enerjisinin ulaşmasını engelleyecek problemlerde **** Yardım bir elektrikçiyi ikametgah adresine yollama organizasyonunu yapar ve hizmet bedelini yılda 2 kez 30 USD'ye kadar karşıla
Çilingir Gönderimi Card sahibinin ikamet ettiği konut anahtarının kaybedilmesi, unutulması, kazaen veya hırsızlık neticesinde hasar oluşması gibi durumlarda konuta girilebilmesi için ****Yardım bir çilingiri ikametgah adresine yollama organizasyonunu yapar ve hizmet bedelini yılda 2 kez 30 USD'ye kadar karşıla
Cam Kırılması
Araç Yardım
Yol Kenarında Onarım Yetkili Servise Çekme Kurtarma Otelde Konaklama
Seyahat Yardım Seyahat Öncesi Bilgilendirme Seyahat Dökümanlarının Kaybı Kayıp Bagajın Bulunup Ulaştırılması Kişisel Eşyaların İkamesi Kart Sahibinin Yakınının Sağlık Durumunun İzlenmesi Acil Durumlarda Avans Ödeme Ülkeye Öngörülmeyen Dönüş (Daimi İkametgahın Ciddi Hasar Görmesi Durumunda) İdari Yardım Avukat / Danışman Giderleri Kefalet İçin Avans Ödeme Uçak Bileti Alma/Ulaştırma Rötar Durumlarında Aile Fertlerine / İş Ortaklarına Bildirim Hastalık Durumlarında En Uygun Tıbbi Merkezin Organizasyonu
Sosyal Yardım
Rezervasyon Hizmetleri
* Tiyatro Rezervasyonları
* Konser Rezervasyonları
* Otel Rezervasyonları
* Spor Musabakaları Rezervasyonları
* Restoran Rezervasyonları
* İç Ulaşım Rezervasyonları ( Tren, Uçak, Otobüs, v.s. )
* Araç Kiralama Rezervasyonları
* Tercüme ve Simultane Tercüme Rezervasyonları
* Rehberlik ve ilgi Hizmetleri için Rezervasyonlar
Ulaştırma Hizmetleri
* Çiçek ve Hediye Ulaştırma
* Yiyecek, İçecek Ulaştırma
* Para, Avans Ulaştırma
* Rezervasyonu Yapılmış Uçak Biletlerinin Ulaştırılması (Rezervasyonu Asya Yardım tarafından yapılmış)
* Rezervasyonu Yapılmış Tren Biletinin Ulaştırılması (Rezervasyonu Asya Yardım tarafından yapılmış)
* Kayıp ve Unutulmuş Evrakın Ulaştırılması
İdari Hizmetler
* Konferans Salonu Organizasyonu
* Faks Kiralama
* Bilgisayar Kiralama
* Mobil Telefon Kiralama
* Mesajların İş Ortaklarına İletilmesi
Danışmanlık Hizmetleri
* Kültürel Aktivitelerle ilgili Bilgi,
* Kültür ve Eğlence Merkezleri ile ilgili Bilgi,
* Kültürel Merkezlere İlişkin Bilgiler
* Tiyatro Programları Bilgilendirme,
* Konser Salonu Programları Bilgilendirme.
vs...
araştırınca neler çıkıyormuş
-
Yol yardımına kullanana kadar pek inanmazdım. Ben dağ başında yolda kalıcam da adam hiç beş parasız gelip benim aracımı götürecek benimle ilgilencek falan...
Bursa-Yalova arasında motor arıza ışığım yandı kenara çektim yol yardımını aradım. Yaklaşık yarım saat içinde servis beni geri aradı bulunduğum yeri aldılar. 1 küsür saat içinde de geldiler. Gayet güleryüzlü ve yardımcıydılar. Aracı kontrol ettiler ve motor arıza ışığının benzindeki pislik sebebiyle yandığını tespit ettiler.
Sorun giderildi 5 kmlik bir test sürüşü yaptık. Bir kaç evrağı imzaladık oto kokusu falan verdiler yola çıktık. Bir kaç gün sonra genel merkezden arayıp yapılan yol yardımı hakkında bilgi aldılar. Küçük bir anket...
Sonuçta 5 parasız sorunumuz giderildi. Daha ücra bir yerde daha ciddi bir sorunda olsa giderilecekti...
Yol yardımı aracı aldığımda verilen 3 yıllık ücretsiz yol yardımı idi. Temsa'nın yol yardımı.
Lassa Lastikleride aynı yardımı veriyor olsa gerek.
-
hizmet veren kartların isimlerini açıkca yazsak sanırım daha iyi olur. reklam yerine geçmez bence herkesin cebinde olan bişey -
herkesin cebinde var reklam yapmış olmayız herhalde sadece olan seyleri ve altını imzaladığımız kredi kartı kagıtlarının içindekileri hatırlatıyoruz...... -
bencede herkes paylaşırsa bu hizmeti veren bankaları kartları vs. leri en azından bilgilenmiş oluruz.belki cebimizde bizi kurtaracak anahtar var haberimiz yok. -
benimki alışverişi hafifleten kredi kartı
Benzer içerikler
- bmw 4 serisi alınır mı
- seramik kaplama mı ppf mi
- clio ekran açılmıyor
- pasta cila ne kadar sürer
- motorun altından su akıyor
- microlino türkiye
- samsung auto
- skoda elektrikli
- opel grandland 2025 fiyat listesi
- yeni araç ötv oranları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X