Şimdi Ara

lastiğim 8 çiziyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eve dönerken ışıklardan hemen sonra fiat linea marka aracın şoferi korna çala çala sağıma geçti ve açık olan camından arka sağ tekeri işaret ederen 8 çizdiğini söyledi

ıslak zeminden geçmemiştim 500 mt sonra sağa çekip durdum ve kontrol ettiğimde hiçbir lastiğimde anormallik yoktu

yolda giderken dükkanların camlarındaki yansımadanda anormallik yoktu

sonra hareket halindeki motorcudan baknasını rica ettim o da sorun olmadığını söyledi

anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yolda böyle durduranlara hiç kulak asmamak lazım.

Gidersin yolda düt düt ne var sanki

Biri yolda durdurdu ben, öyle, düdt düt arkamdan korna. sonra aç camı aç camı.

noldu ne var dedim?

şerit çizgisinin üzerinden gidiyorsun dedi bana eliyle beyaz çizgiyi gösterek.

böyle gerizekalı insanlar var işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

Yolda böyle durduranlara hiç kulak asmamak lazım.

Gidersin yolda düt düt ne var sanki

Biri yolda durdurdu ben, öyle, düdt düt arkamdan korna. sonra aç camı aç camı.

noldu ne var dedim?

şerit çizgisinin üzerinden gidiyorsun dedi bana eliyle beyaz çizgiyi gösterek.

böyle gerizekalı insanlar var işte.

O zamanşeridinizi ortalayıp da gidin sizde.

• Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Eğer jant kapağınız yamuksa gözü yanıltabilir. İyi niyetli olarak söylemiş size kontrol etmeniz için. Sorun yoksa devam edin.

• DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    kapaksız alaşım jant var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Eğer jant kapağınız yamuksa gözü yanıltabilir. İyi niyetli olarak söylemiş size kontrol etmeniz için. Sorun yoksa devam edin.

Katılıyorum.Biz patlak lastik ile 3-4 km gittik haberimiz yok birisi yapıştı arkamıza korna sellektör bırakmıyor peşimizi noldu hayırdır diye durduk lastik patlak dedi teşekkür ettik sonrasında hemen yolumuzun üstünde ki lastikçiye tamir ettirdik.Birisi uyardıysa kontrol etmekten bir şey olmaz arabaya zarar vermiyor ya çekeceksin kenara bir şey yoksa devam edeceksin yoluna.

O adam bizi uyarmasa biz daha da fazla gideceğiz bu sefer lastik hepten kullanılmaz hale gelecekti.Fark etmememizin sebebi ise garaja sağ tarafı duvara sıfır şeklinde park ediyoruz oradan binen olmadığı için fark etmedik malesef.
    O zaman ya yanlış görmüştür ya da Ciddi sorun vardır. Bence Bi gösterin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarık Lastikle 1.500 Km Yaptım.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuvneranın dişi versiyonu....

• Sürekli şerit değiştirdiğini ima etmiş bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Sürekli şerit değiştirdiğini ima etmiş bence.

olabilir
    otobandan çıktığımdan beri bir kilometre takip etmişti
    bir arkadaş bağyanlara laf çakmak için bazı tiplerin böyle yaptığını hemen sağa çekip dursaydım yardım etme bahanesiyle onunda duracağını söyledi

• Geçen gün adamın arka kapısı açık diye yanına yanaşıp , arka kapınız açık kalmış dedim verdiği cevap : Kapanmıyor a.k o zaten :) Bişi demeden uzaklaştım..
  • İyi niyetli olarak söylemiştir. Bana da kapı açık kalmış dedi bir arkadaş. Gerçekten açıktı, teşekkür ettim ben de.
    Teker şayet denildiği kadar 8 çiziyorsa sizin bunu kolayca farketmeniz gerekirdi; araç ve direksiyon jöle gibi sallanıyor olmalıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyuce35

Geçen gün adamın arka kapısı açık diye yanına yanaşıp , arka kapınız açık kalmış dedim verdiği cevap : Kapanmıyor a.k o zaten :) Bişi demeden uzaklaştım..

Akşam akşam
  • bugün e5 trafiğinde yanımda bagyan arkadas okduğu halde yavaş yavaş ilerlerken sol taraftan korna çalarak yaklaşan araç sürücüsüde aynı şeyi söyledi teşekkür edip camı kapadım
    arkadas telaş edince trafikte laf atma yöntemi dedim

• az önce yine bir şoför korna çaldı ve arka sol yalpa yapıyor dedi

• ne zaman lastik parlatıcı sıksam böyle korna çalıyorlar
    az önce benzinlikteki pompacı sorun yok dedi

• ben geceleri farı yanmayanları uyarırım genelde
  • abi bu yalpa nasıl birşeyse adamlar trafikte diğer araçlar korna çalma pahasına durdurup hatta yolumu kesip söylüyorlar
    sanki teker fırlamak üzere
  • Bi kontrol ettirin lastikcide iyiligin icin soyluyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.