Şimdi Ara

Yarık Lastikle 1.500 Km Yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane 4 aracımla Giresun’dan yola çıkmadan önce (güzergah İzmir – Aydın) benzinlikte hava vurmak istediğimde, sağ ön lastikte ciddi yarıklar gördüm. Günlerden Pazar ve arabayı da yüklüydü.

Tesadüfen açık bir lastikçi gördüm. Tüm lastiklerimde az da olsa benzeri yarıkların olduğunu gördü. Muhtemelen lastikleri havasız kullanmışsın. Lastik yanakları da dar olduğu için yatmadan dolayı yarıklar oluşmuş dedi. Aslında haklıydı. Resimde gördüğünüz ve en fazla yarığın olduğu lastiğimde sürekli basınçta düşüklük oluyordu ve bazen böyle düşük basınçla da sürmüşlüğüm vardı.

Lastikçi ön – arka yaptı ve lastiklerin havasını tam yapınca bu yarıklar kapandı. Allaha selamet ben yola çıktım. Çok şükür bir şey olmadan geldim.

Bu arada lastik önerilerinizi de bekliyorum. 225-40-18

Yarık Lastikle 1.500 Km Yaptım.

• Bu nasıl cesarettir?

Ya da cesaret mi bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W00DPECKER -- 14 Ağustos 2025; 3:34:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 225/45/18 düşünebilirsiniz hem fiyat da daha uygun olur hem de yanak bi tik yükselmiş olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Lastiğe gereken önemi vermeyen, "nolacağk yauv" diyenleri anlamıyorum. Lastik alacak ya da değiştirecek maddi gücünüz yoksa aracı nasıl sürüyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim. Lastikçimle konuşacağın bu konuyu. Ancak fiyatlar daha pahalı gibi.

45 Yanak: 7.211 tl.

40 Yanak: 4.979 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbilge -- 14 Ağustos 2025; 14:4:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 km.de balon lastik?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.