Bildirim
lastiğim 8 çiziyormuş (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Muayenede rot balansa bakmiyolar rot balansciya baktirmakta fayda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cagatay_igci
Muayenede rot balansa bakmiyolar rot balansciya baktirmakta fayda var
muayene kanalının önünde beklerken gördüm arka tekerleri elle döndürüp bakıyorlar
yalpalama olsa ağır kusur yazardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam lastiklerinizi parlatmışsınız ve parlatıcıyı bazı yerlerde az bazı yerlerde fazla sürmüş olabilirsiniz. Bundan dolayı da göz yanılması oluyor. Arabanın tekerleri 8 çizse siz yolda nasıl düz gideceksiniz böyle bir şeyin imkanı var mı :) -
-
Babam Kia kamyonetle Bolu-Ankara otobanında 110 km hızla giderken biri arkadan sellektör yapmaya başlamış. Babam pek ayna kullanmazdı. Bakmamış. Sonra sellektör yapan vatandaş yan tarafına geçmiş. Babama brişeyler diyormuş. Kamyonetin gürültüsünden anlamamış babam. Git yoluna der gibi el işareti yapmış. Adam öne geçmiş. Arayı açmış biraz. Dörtlüleri de yakıp babama sağda durmasını söylemiş. Babam da çekmiş.
-Ne var beyefendi. Neden ısrarla durdurmaya çalışıyorsunuz. demiş.
-İlk sellektör yaptığım yerde dursaydınız arabanın altından düşen yedek stepne tekeri alabilirdiniz. Şimdi 5 km geride kaldı. Hadi dönüp alın bakalım demiş. Arabasına atlayıp gitmiş adam.
Babam stepnenin düştüğünü görünce tepesinden aşağı kaynar sular dökülmüş resmen. Otobanda da geri geri 5 km gidemez.. Çaresiz devam etmiş.
Sizi durdurmak isteyenleri dikkate almakta fayda var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Babam Kia kamyonetle Bolu-Ankara otobanında 110 km hızla giderken biri arkadan sellektör yapmaya başlamış. Babam pek ayna kullanmazdı. Bakmamış. Sonra sellektör yapan vatandaş yan tarafına geçmiş. Babama brişeyler diyormuş. Kamyonetin gürültüsünden anlamamış babam. Git yoluna der gibi el işareti yapmış. Adam öne geçmiş. Arayı açmış biraz. Dörtlüleri de yakıp babama sağda durmasını söylemiş. Babam da çekmiş.
-Ne var beyefendi. Neden ısrarla durdurmaya çalışıyorsunuz. demiş.
-İlk sellektör yaptığım yerde dursaydınız arabanın altından düşen yedek stepne tekeri alabilirdiniz. Şimdi 5 km geride kaldı. Hadi dönüp alın bakalım demiş. Arabasına atlayıp gitmiş adam.
Babam stepnenin düştüğünü görünce tepesinden aşağı kaynar sular dökülmüş resmen. Otobanda da geri geri 5 km gidemez.. Çaresiz devam etmiş.
Sizi durdurmak isteyenleri dikkate almakta fayda var.
Serin hikaye topaz
-
Yaş 47 olunca insan bir çok şey yaşıyor veya şahit oluyor. Al sana bir tane daha. Tamamen gerçek. Şirket isimleri bile vereceğim.
Özkaymak Turizm ile Ankara-İstanbul Otobanındayız. Gayet güzel gidiyoruz. Başka bir Konya firması bizi sollarken bizim şoföre bişeyler söyledi. Bizim şoför aniden yavaşladı. Gece yarısı otobanda, emniyet şeridinde durdu. Şoför ve muavin son surat arabadan indi. Arabanın arkasına gittiler. bir kaç dakika sonra geldiler. Muavin benim yanımdaki koltukta oturuyordu. Kafa dengi idi. Ne olduğunu sordum.
Rakip firma şoförü otobüsün arkasından dumanlar çıktığını ima etmiş. Bizim şoför de işin aslını anlamak için durmuş. Ama ne duman ne de yangın diye birşey yok.
Aynı yöne giden firmalar birbirlerine bunu yaparlarmış. Dikkate almak zorundayız. Gerçek te olabilirdi dedi muavin. -
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Yaş 47 olunca insan bir çok şey yaşıyor veya şahit oluyor. Al sana bir tane daha. Tamamen gerçek. Şirket isimleri bile vereceğim.
Özkaymak Turizm ile Ankara-İstanbul Otobanındayız. Gayet güzel gidiyoruz. Başka bir Konya firması bizi sollarken bizim şoföre bişeyler söyledi. Bizim şoför aniden yavaşladı. Gece yarısı otobanda, emniyet şeridinde durdu. Şoför ve muavin son surat arabadan indi. Arabanın arkasına gittiler. bir kaç dakika sonra geldiler. Muavin benim yanımdaki koltukta oturuyordu. Kafa dengi idi. Ne olduğunu sordum.
Rakip firma şoförü otobüsün arkasından dumanlar çıktığını ima etmiş. Bizim şoför de işin aslını anlamak için durmuş. Ama ne duman ne de yangın diye birşey yok.
Aynı yöne giden firmalar birbirlerine bunu yaparlarmış. Dikkate almak zorundayız. Gerçek te olabilirdi dedi muavin.
Takılıyorum topaz, saygılar
-
Yok be. Kızmadım. Yeri geldi. Anlatmak istedim.
Fakat geçmişte biri vardı. Kullanıcı ismini hatırlamıyorum. Bana ithamda bulunmuştu. Ne ilginç. Tüm olayları da sen yaşamışsın. Her konuda bir hatıran var demişti. Ona kızmıştım. -
-
-
Uyarılar doğru da olsa, olmasa da size bildirmeye çalışanları dikkate almakta fayda var.
Kaç kişinin gece vakti farları kapalıyken uyarıp teşekkür aldım. Beni de uyaran çok oldu. İyi insanlar az da olsa varlar.
Hatta biri korna, selektör yardıra yardıra geldi camı açtırdı, farlar kapalı dedi adama çok teşekkür ettim, ben farkında bile değildim. -
dün yoğun trafikte ilerlerken yaşlı bir amca kaldırımdan ağır adımlarla inip yolun karşısına geçmeye başladı
yolun ortasında durup o sırada sol ön tarafımda duran hyundai marka minibüsüb sağ camını çalmaya başladı
şofere sibop yok deyip ön lastiğini işaret etti bunu 2 defa yapınca diğer sürücülerle beraber bende minibüsün sağ ön tekerine baktım
ama görünüşte hiç bir anormallik yoktu ve sibop yerindeydi -
Geçen aylarda otobanda 130 km/sa ile seyir ederken önümdeki beyaz Fluence'in bagaj kapağı yampiri yampiri sallanıyordu. Araba dalgalanmalardan geçtikçe bagaj kapağı açılacak gibi oluyor ama üstten bastıran rüzgardan dolayı açılamıyordu. Selektör manyağı yaptım adamı petrole çekti. Sağımda otobüs vardı peşine ben giremedim. Umarım bagajın açık kaldığını fark etmiştir.
-
gece 10 gibi yolda giderken il dışı plakalı bir aracın sol farı yanmıyordu.kanından geçerken kornaya bastım ve sol farı işaret edip yanmıyor dedim.
bi kaç dk sonra ışıklarda yanımda durdu, agresif bi tavırla hayırdır işareti yaptı.ben de sol farın yanmadığını söyleyince yine agresif bir tavırla "biliyorum nooolmuşşş" deyince camı kapattım içimden bir süre sövdüm ve bastım uzaklaştım.
iyilik yap denize at demişler -
bisikletimle trafikte yol alırken, her ne kadar araç sürücüleri bisikletlilere gıcıklık yapsa da, araçların lastiği inikse kapısı açıksa..
lambalarda yakalayabilirsem yanında durup önce "camı açma" hareketi yapıyorum.
sürücü camı açarsa söylüyorum, camı açmazsa umursamazsa aynen yoluma devam ediyorum.
üzgünüm ama herşey karşılıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni
Yolda böyle durduranlara hiç kulak asmamak lazım.
Gidersin yolda düt düt ne var sanki
Biri yolda durdurdu ben, öyle, düdt düt arkamdan korna. sonra aç camı aç camı.
noldu ne var dedim?
şerit çizgisinin üzerinden gidiyorsun dedi bana eliyle beyaz çizgiyi gösterek.
böyle gerizekalı insanlar var işte.
Bu mesajdan sonra memlekette kimseye bir şey anlatmaya çalışmamak gerektiğini anladım. Forumda hakaret adetim değildir ama geri zekalı olan bana başkası gibi geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni
Yolda böyle durduranlara hiç kulak asmamak lazım.
Gidersin yolda düt düt ne var sanki
Biri yolda durdurdu ben, öyle, düdt düt arkamdan korna. sonra aç camı aç camı.
noldu ne var dedim?
şerit çizgisinin üzerinden gidiyorsun dedi bana eliyle beyaz çizgiyi gösterek.
böyle gerizekalı insanlar var işte.
hem suçlu hem güçlü diye bi laf var. bildin mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: hayrul52
gece 10 gibi yolda giderken il dışı plakalı bir aracın sol farı yanmıyordu.kanından geçerken kornaya bastım ve sol farı işaret edip yanmıyor dedim.
bi kaç dk sonra ışıklarda yanımda durdu, agresif bi tavırla hayırdır işareti yaptı.ben de sol farın yanmadığını söyleyince yine agresif bir tavırla "biliyorum nooolmuşşş" deyince camı kapattım içimden bir süre sövdüm ve bastım uzaklaştım.
iyilik yap denize at demişler
Aynı familyadan angutvari bi tip banada denk geldi, avm'de bu aval aval geri geri gelirken başka araca vurmak üzereydi bende yanından geçiyordum insanlık ya aman dikkat falan diye seslendim, zank diye durdu ama arkasındaki araçla 1 karış bile kalmadı kesin vurmuştu baktım park sensörü falanda yok camdan uzandı nolduuuu dedi bende vurucaktın uyarmak istedim dedim yavşamış bir şekilde "görüyorum ben rahat ol sen merak etme" dedi bir süre anlamsızca bakıştık iyilik yap maraz bul dedikleri bu işte hala yedi sülalesini çınlatırım aklıma geldikçe...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X