Şimdi Ara

lastiğim 8 çiziyormuş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kaza yapmayın yoldan dışarı fırlamayın diye diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Ben de Bahçelievler Yayla'da Evkur mağazasının orada karşıdan karşıya geçerken bir araba farları kapalı şekilde geliyordu. Yolun ortasında durdum. Elimi adama doğru tutup açma kapama işaretleri yaptım. Beni yolun ortasında görünce mecburen durdu. Yanında da manitası var. Kafayı çıkarıp Hayırdır arkadaş. Ne o hareket dedi. Farların kapalı. Farlarını yak. İlerde kavşakta polis var dedim. Şaşırdı. Farkında değilmiş. Hemen yaktı. Bana da sağol manasında el işareti yaptı. Gazladı, gitti.

İnsanlar patlamaya hazır. Aşırı tepki veriyorlar. Hani olay far olmayıp başka bir şey olsa cinayet hazır yani.
  • Ankara'dan İstanbul'a gelirken Kaynaşlı ışıklarda durduk. Aylar'dan kasım. Akşam 7 civarları. Annem babam var arabada. Bir polis arabası da karşı ışıklara durdu. Aniden bir anons. 34 DY XXXX. Farlarını yak farlarını. Hemen yaktım.

Polis uyarınca da kötü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Ankara'dan İstanbul'a gelirken Kaynaşlı ışıklarda durduk. Aylar'dan kasım. Akşam 7 civarları. Annem babam var arabada. Bir polis arabası da karşı ışıklara durdu. Aniden bir anons. 34 DY XXXX. Farlarını yak farlarını. Hemen yaktım.

Polis uyarınca da kötü oluyor.

Sirkeci Harem feribotundan iniyorum akşam vakti, sağımdaki Getz'in farları yanmıyor camı da açıktı. Yanaşıp camı açtım hızımız daha 10 km falan "Hocam farları yakmammışsınız" dedim "siz de" dedi. Ana bi baktım harbiden yanmıyor berbat bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Sizi de tam pişti olmuşsunuz. Çok fena bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 18 Mayıs 2016; 15:47:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.