Şimdi Ara

Lastiğe Çivi Batmış [SS'Li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ticari araçlar için üretilmiş olan pirelli chrono2 lastiği takılı fiat doblo aracımızın sol arka lastiğine çivi girmiş. Araç ile yılda 2 sefer uzun yola gidiyoruz + 4-5 kişi + full bagaj.
    Genelde şehir içinde kısa mesafede kullanıyoruz zaten lastik 6-7 aylık. Sizlere sormak istediğim bu lastiği hangi şekilde onarmamız gerekiyor, sanırım artık fitil kullanılmıyor. Soğuk yama falan diyorlar ama sizlere danışmak istedim. Yama yapıldığı zaman ve araç yüklü olduğu zaman patlama riski varmı.
     Lastiğe Çivi Batmış [SS'Li] Lastiğe Çivi Batmış [SS'Li] Lastiğe Çivi Batmış [SS'Li]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapzedee -- 23 Ocak 2015; 22:09:48 >

• Götürün herhangi bir lastikciye normal yama yapsınlar bu kadar kasmanıza gerek yok 10 dakikalık iş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rapzedee kullanıcısına yanıt
    kardeşim lastikçi tanıdıgın varsa git 10 15 liraya halleder yama yaptır hiç birşey olmaz fıtıl degıl ama mutlaka yama olacak benım r9 a vida batmıstı çelik yama yaptırıp antalyadan tokata geldim 1300km yol yaptım hiç bir sıkıntı cıkmadı bır kerede sehır ıcınde battı onada yama yaptırdım 10 kagıt vermıstım 10 dakıkada yaptı verdı lastıgı
  • Yama sadece agır yükte atmaz. zaten aracın yükü biniyor atsa o anda atar.
  • 1 hafta önce fitil yaptılar nasıl kullanılmıyor
  • Yama yeterli gelir dert etmeyin.

• zamanında benim lastiğe de çivi batmıştı. yama yaptılar lastikçide 10 tl ye. kullanmaya devam ettim. sorun olmadı ama ben de bu sebeple aşırı hız yapmadan kullanmıştım lastikleri değiştirene kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İç Lastiğe Ne Diyorsunuz?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bebim araca da batmisti yaklasik 2-3 hafta sonra farkettim, nitrojen basiliydi inmedi uzun zaman:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontrol etmek içinde olsa Kendin çıkarma iç tarafa hasar verirsiniz.Fitil kullanma fitil kullanımında her ne kadar on numara fitil yaparım diyen olsada her zaman yarılma riski vardır.Lastiği söktür güzelce içeriden zımparalayıp iç yama yaptır.İç yama güvenlidir tek sıkıntısı balans bozukluğu yapabiliyor ama kesinlikle daha güvenli
  • Benim sol ön lastiğe girmişti. İlk gün lastik döndükçe tak tak ses geliyordu ama fark edememişim. Ertesi gün lastikte bir sıkıntı yoktu çivi deliği kapatmış havası inmemiş. Aracı bi 15 km kullanıp stop ettim bi yarım saat sonra lastiğe baktığımda yerle bir. Mahallemdeki lastikçi 10 liraya halletti. Bir sorun yaşamadık çok şükür.

• lastikçi için kolay ve büyütülmeyecek kadar küçük bir iş.
    yürür halde falan patlaması imkansız en fazla lastik basıncı azalır onuda anlarsınız araç yürürken
  • Yama işin çözümü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otobanda giderken aynı şekilde benimkinede batmıştı. Paran varsa mantar yama yapalım dediler fazla yok dedim o zaman çelik yapalım dediler. 3 bin kilometre falan oldu hava falan kaçırmıyor

• Tamiratta her turlu risk var maalesef. Sağlam ve isin ehli biri yapmazsa uzun yolda lastik yarilir ve 5 kişiye mezar olur arac

• Arkadas onemli birseymis mesele haline getirilmis konu.Alt tarafu civi girmis ya ne kafa takiyorsunuz bu kadar ?

Goturun lastikciye mantarli yama yap de lastik omrunu doldurana kadar sorunsuz kullanirsiniz olur biter.Istersen 8 kisi yukle hicbirsey olmaz o delige.

• Forum gerçekten ne hale geldi

Konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın sözüm ona değil forumun eski halini hatırlayınca ister istemez bu Düşüncede buluyor insan kendini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.