Şimdi Ara

[ANA KONU] Last Epoch 2. Sezon 17 Nisanda (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
20
Favori
17.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy

[ANA KONU] Last Epoch 2. Sezon 17 Nisanda

(En Son Oy Tarihi: 26.08.2025)
Giriş

1.0 versiyonu 21 Şubat 2024 de çıkmış, olmuş bayağı.

Ben de aldım valla PoE 2 bu sezon nane cidden. LE deneyelim bakalım mobil oyun gibi duruyor diyor herkes katılıyorum ama oynamadan zevk alip almayacağımızı bilemiyoruz. Ucuz zaten 18 dolar bir şey de değil, deneyelim en iyisi.

Judgement paladin ile Warpath VK arasında kaldım, seçmeye çalışıyorum hala  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 17 Nisan 2025; 13:13:1 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • radyohead R kullanıcısına yanıt
    8-9 aydır sezon getirmediler. Bundan sonra getirecekler. Normal sezon aralığından ziyade, daha hazırlıklı olarak sezon getirmek istediler. Ayrıca bu stüdyo küçük.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu şekilde deneyelim bakalım.

Edit: Yaklaşık bi 2 saat oynadım da beni açmadı, kendi halinde iyi bi oyun ama itemization çok kötü geldi. Tooltipi anlaması çok zor, her şey çok düz yazılmış. PoE item tooltiplerine baktığında neye baktığını anlıyorsun, bunda anlam veremiyorum, çok değişik. Combat eh işte, PoE(1-2) de yaratık öldürmek daha eğlenceli bence. Grafikleri beni çok rahatsız etmedi gayet tatlı grafikleri var ama bilmiyorum açmadı.

Umarım PoE 2 0.3 çıkana kadar PoE 1 e yeni league getirirler onu oynarım 0.3 çıkana kadar. Yoksa arpgsiz kalacağım aylarca  

Oynayanlara bol eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 17 Nisan 2025; 21:18:53 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Rogue kasacagim. Sıkılırsam değiştiririm.

• Hatırladığımdan daha mobil grafikli çıktı. Bir de o ara grafik güncellemesi falan almıştı sanki ben oynadıktan sonra. Rogue açtım makineli tüfek gibi ok atıyor. Sonra bir mage denedim. Uykuluydum pek oynayamadım iki karakteri de 5 level gibi bıraktım da. 20-30 saat harcar mıyım bilemedim o sürede hikayeli oyun bitiririm uzun soluklu. Sanırım her karakteri deneyip birinde karar kılıp ara ara gireceğim. Sezon araları uzun olur umarım altı ay gibi.

Diablo ile POE arasında gidip geliyor oyun. Bu haliyle çok beğendim. End game aşamasında da beni tutarsa, oh derim. Başkada bir şey istemem.

Rogue mu acmistin? Bir iki hafta bunun suyunu cikarip hevesimi alasim var ama bilemedim. 30 40 saat buna harcayacagim vakitte baldurs gate 3 act 1 biter gibi geliyor. O oyuna da baslamam lazim cok oteledim durdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İstek ve zevk meselesi. Kolay level alayım diyorsanız rogue'un flask fırlatan skilli var 16-17 levele kadar getiriyor. Hızlı bir şekilde temizliyor, ondan sonra builde dönebilirsiniz. Build olarak
    A.Hunteryoutube
    Hail of Arrow Bleed Markman Build Rehberi / Sezon Başlangıç Buildim / Last Epoch Tomb of the Erased
    https://www.youtube.com/watch?v=SGe_OfnUXLw&feature=youtu.be
    bunu oynuyorum. End game başında heartsekeer olarak değiştireceğim, beğenmezsem daha farklı bir şey yapacağım.

Bu oyunda build değiştirmek rahat, istediğiniz gibi takılabilirsiniz.

• warlock başladım, 20 levele kadar aka aka geldi. büyüleri aşırı hoşuma gitti, alan vuruyor, dilersen minion oynuyorsun. bayaa kafana göre serbestliği var.

• Oyunu ilk duyurulduğunda erken erişimdeyken almıştım. O zamanlar deniz tanrısının sınavına kadar oynayabiliyorduk. Sezon sistemiyle oyun epey genişlemiş. Bu sezon Paladin de güzel olmuş, pata küte ilerliyoruz. Yerden düşen eşyalarla hafiften craft da yapınca çok zorlanmadan levelling kısmını tamamlayabiliyorsunuz. PoE 2'nin son durumundan sonra eziyet çekerek değil eğlenerek levelling yaptım vallahi. :)

İtemizasyonu güzel, skill çeşitliliği ve levelling sistemi sııkıcı değil. Build çeşitliliği de hiç fena değil. Seçilen skill ve ağaç yapısı oynanışı ve grafik efektleri değiştiriyor. Diablo 4'den daha iyi.  

Hikayesi ve harita sistemi biraz karışık, zamanda yolculuk falan ama genel olarak oynanışı keyifli, tam bir Arpg. İleride karakter ve mob tasarımlarını, animasyonlarını geliştirilirse uzun süre oynatır, oyunun devamı yapılır.

Destek olmak adına 27 dolarlık Woven legendary supporter paketini de aldım.

Larian ve EHG gibi "küçük" stüdyoların özveri ve emeğinin yanında GGG ve Blizzard gibi firmaların yaptıkları gerçekten içler acısı, onca kaynak ve imkana rağmen...

• Oyun şeker gibi ya. Farklı bir class levelledim bugün. Oyun için her şeyi düşünmüşler. POE ve Diablo'nun iyi yanlarını alıp harmanlanmışlar. Gayet güzel olmuş.

Craft sistemi başta basit gibi görünüyor ama çok güçlü eşyalar üretilebiliyor. Diğer oyunların iyi yanlarını birleştirmişler.

Ben de endgame kısmına geçtim, bakalım ne kadar ilerleyebileceğim, echolar sıkıcı değil, hızlı hızlı bitirilebiliyorlar. Bu sezona özgü endgame içeriği de oyun içinde farklı bir oyun gibi olmuş adeta,

mob ve weaver sistemleri için epey uğraşmışlar. Yeni sezon getirdik fazladan Goblin keseceksiniz nere bu oyun nere demek lazım. :)

Öncesinde oyunun ne olduğunu bilmediğim için sezon hakkında bir şey diyemem. Oyun eğlenceli, tam istediğim gibi her şey. Craft sistemini öyle bir yapmışlar ki, sırf bu sistem oyuncuyu oyunda tutar. Her şeyi bizim yerimize düşünmüşler. Bazen Diablo havası bazen POE havası alıyorum oyundan.

Casual takılmalık istiyordum, bu açıdan iyi oldu. POE başına otursam sezon sonuna kadar anca oyunu görebilirim. Bu oyuna başlar başlamaz, oyun kendini açıyor.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.