450 saat poe ilk sezona verdim ama ea'den çıkana kadar giresim yok, last epoch baya güzel diyorlar almayı düşünüyorum ama güzel bir build oluşturmak için poe'de ki gibi divine kasmak veya para harcamak gerekiyor mu? Hard bir şekilde kanaliza olmak istemiyorum. |
[ANA KONU] Last Epoch 2. Sezon 17 Nisanda (20. sayfa)

[ANA KONU] Last Epoch 2. Sezon 17 Nisanda
(En Son Oy Tarihi: 23.5.2025)
-
-
Özel bir şey yapmanıza gerek yok, sadece oynamanız yeterli, oyun sizi eğlendirerek ödüllendiriyor, düşürdüğünüz eşyalar fazlasıyla yeterli ama oyun içi market mevcut. Currency gold, craft eşyalarını kendiniz düşürüyorsunuz veya düşürülen eşyaları kırarak elde edilebiliyorlar. Endgame'de her şeyden fazlasıyla bulabiliyorsunuz. Unique eşyaları kombine edebiliyorsunuz, sezon içeriğinin getirdiği, Unique'leri daha güçlendirme özellikleri var. Diablo 4 ve PoE 2'den daha zengin içeriği var. Her şeyden önce oynarken eziyet çekmiyorsunuz, oldukça keyifli.
Seçtiğiniz factiona göre SSF veya Market'e erişerek oynayabiliyorsunuz.
Maxroll güzel bir kaynak, oyun hakkındaki içeriklerini biraz okuyun öyle başlayın. Tabi youtube videoları da yardımcı olur.
-
Craft eşyalarını kendiniz düşüyorsunuz demişsiniz ya.
Ben ilk çıktığı zaman oynamıştım LE yi. O zaman sezon bile yoktu. Hatırladığım shard lar yerden gelmiyordu. Hep forge da kırıp shard ları elde ediyorduk.
Şimdi 1 sene sonra bu sezonla tekrar başladım. Toplasan 20 kere kırmamışımdır. Hep yerden topluyorum shard ları. Shatter zımbırtısıda çok az geliyor zaten.
Bana mı öyle geliyor. Yanlış mı hatırlıyorum. Yoksa böyle bir değişiklik mi oldu oyunda son 1 senedir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Direkt balıklama başlayarak oyundan keyif alabilirsiniz. Özellikle POE oynadıktan sonra farklı gelecek size. Sadece solo bir şekilde end game içeriğinin tamamını temizleme opsiyonu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 26 Nisan 2025; 19:32:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen şimdi shirenlar dahil her yerden düşürülebiliyor, zaten Echoların belirli içerikleri var materyal veya item için farmlanabiliyor, uniqueler dışındaki eşyaları kırarak da elde edebiliyoruz ama dediğiniz gibi düşürdüklerimiz fazlasıyla yeterli oluyor.
-
Last of Us Part 2 ve Baldur's Gate 3 mayısa sarkar diye düşünürken ikisini de bitirebilince takvim beni geriye attı. Dün 9 saat civarı gömüp 40 level oldum. Runemaster gidiyorum. Yıkılıyor resmen. Geçen oynayışımda 20 saatte 72 level necromancer ile oyunu tükettim demişim, bu sefer biraz daha uzatmaya gayret edeceğim.
Şuan temel iki problemim var, birisi teleport açıp towna gidip dönsem bile map sıfırlanıyor. Yani atıyorum envanter doldu yerde de item var envanteri boşaltıp geleyim dersen gitti item. Diğeri de benim net bağlantısı kaynaklı lag. Tabii oyunun problemi değil bu kişisel problem. Offline karakter açsam kaybım çok mu olurdu acaba? Yer yer sinir harbi yaşatıyor çünkü gecikmeler. Offline'a da çeviremiyorum galiba karakteri.
-
En iyisi offline oynamak hocam sıfır lag ama sıfırdan karakter açmanız gerekiyor
Sezon özelliklerini falan kullanamıyorum ama değil mi? Tamamen ssf moduna dönüyor oyun.
-
Yoo kullanıyosun
bir şey soracağım belki biraz aptalca gelebilir, bu magic item'ları rare'e neyle çeviriyoruz? rune'lere falan baktım da ilgili bir şey bulamadım. yoksa rare yerine direkt exalted'a mı çevirebiliyoruz?
-
evet oyunda tek portal var. sanctum dışında birden fazla deneme görmedim. diğer sorunun ise circle of fortune offline'da çalışıyorsa en mantıklı şey olur offline oynamak ama çalışmıyorsa online devam etmek gerekir.
-
F tuşuna basın. Magic item ı açılan pencereye koyun. Item ın sağında ve solunda bulunan artı tuşlarına basarak topladığınız affix leri item a ekleyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar bunlardan bir tanesi üstümdeki item, bir tanesi bulduğum item. bazı item larda RANK yazıyor sağ altta. şu andaki örnekte olduğu gibi. nedir bu rank. diğerinde neden yok?
-
Factionlar aracılığıyla elde ettiğiniz eşyalarda ouyor. Hangi faction'ı seçtiyseniz oradaki seviye ihtiyacını gösteriyor. Örneğin mercant için 2 rank olmadan kullanamazsınız gibi.
-
Merhaba arkadaşlar,
Path of Exile 2 ve Diablo 4 oynadım. Bu iki oyun bana oldukça karışık geldiği için, daha arcade tarzında olduğu söylenen ve çok övülen Last Epoch'u yüksek paketli olarak satın aldım.
20 Seviyeye kadar pasif skillerle oynadım. Ana skillerim yeni yeni açılmaya başladı ama ilk açtığım skill, karakterin saçma sapan hareketler yapmasına neden oluyor, hiç gösterişli değil ve pasif skillerime göre çok daha az hasar veriyor. Bu kadar seviyeyi pasif skillerle kasmak zaten yeterince sıkıcıyken, ana skillerin bile daha zayıf olduğunu görmek canımı çok sıktı. Oyunu satın aldığıma bin pişman oldum.
Last Epoch, Diablo veya Path of Exile 2'deki gibi tatmin edici skiller sunmuyor; bana adeta boş bir mobil oyun gibi geldi.
Acaba ben mi yanlış ilerliyorum? Yoksa bu oyun gerçekten sonuna kadar 1-2 skill ile oynanan bir yapıya mı sahip?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 6 Mayıs 2025; 10:49:49 > -
Runemaster için build önerisi olan var mı? 70 levelda zorlanmaya başladım mapleri zor dönüyorum item de düşmüyor gibi pek.
-
Google a last epoch build yazarsanız her karakter için build bulabilirsiniz sırf bunun için site var
Mantıklı.
Yalnız ben biraz da fikir alışverişinde bulunup sosyalleşmek için söylemiştim ama oyunu oynayan pek yok zaten. Akşam bir detaylı bakayım neyi yanlış yapıyorum. Şöyle göz ucuyla baktım, runemaster oynayıp da benim temel iki skillimi kullanan yok, belli ki bir şeyler yanlış.
-
Nasıl zevk alıyosanız öyle oynayın
Varsa yoksa minion itemi atıyor. Necro açsam ihya olmuştum. 76 levelda bırakıyorum bu sezon da. Şu itemizasyonu bütün arpglerde aynı yapıyorlar. İlla çapraz karakter açacaksın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X