Bildirim
Lassa reklama harcadığı parayı ARGEye harcasa iyi olurdu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dunya siralamasini bilemiyorum ama ben kis lastiklerinden memnunum sahsen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Amd FX8320 3,5 ghz / Sapphire r9 290 Tri-x / Asus M5A97 r2.0 / Corsair vengeance LP 2*4gb / Xigmatek Asgard 382 600w / WD cavier blue 500gb / Kingston Extreme 120gb SSD -
ar-ge bizim firmalara çok uzak. Otosan 68 milyon liralık ar-ge merkezi yaptı. Güzel de reklam yaptı. 68 milyon az değil.
Fakat 2014 cirosu 12 milyar. Yani ar-ge yatırımı cironun %5'i bile değil. Halbuki piyasayı yönlendiren firmalarda ar-ge yatırımları %15, ar-ge harcamaları %60'ı buluyor. -
teknolojiyi bridgestone dan almiyormu zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bende 5 yıldır kış lastiğini kullanıyorum gayet memnunum _____________________________
Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı2009
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler