Şimdi Ara

Range rover vogue 4.4 tdv8 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Range rover vogue 4.4 tdv8 2012 almayı düşünüyorum. En sorunsuz modelin bu olduğunu söylüyor çoğu yer. Bu modeli bilen(gerçekten iyi bilen) kişilerin yorumlarını merak ediyorum. Alırsam ne ile karşılaşırım, ne gibi sorunlar beni bekliyor ya da sonradan ne gibi sorunlar çıkarır veya sorunsuz bir araç mı ve tabiki araçların büyük bir çoğunluğu 250.000 km üzeri olduğu için ileride ne olabilir? En ince detayına kadar bu araç ile ilgili bilgileri öğrenmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Range Rover Vogue 4.4 TDV8 2012: Kapsamlı Bir İnceleme

Range Rover Vogue 4.4 TDV8 2012, lüks ve yeteneklerin mükemmel bir birleşimini sunan seçkin bir SUV'dur. Güçlü V8 dizel motoru ve sofistike dört tekerden çekiş sistemi ile hem yolda hem de arazide üstün bir sürüş deneyimi vadeder.

Performans ve Verimlilik:

4,4 litrelik V8 dizel motor, 313 beygir gücü ve 700 Nm tork üreterek oldukça etkileyici bir performans sunar. Sekiz vitesli otomatik şanzıman, vites değişimlerini sorunsuz ve hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Gelişmiş dört tekerden çekiş sistemi, her türlü arazi koşulunda optimum çekiş sağlar.

Range Rover 4.4 TDV8 yorumları, yakıt verimliliğinin sağladığı mükemmel dengeyi takdir ediyor. Araba, karma kullanımlarda yaklaşık 10 litre/100 km yakıt tüketimine sahiptir ve bu, bu büyüklükteki bir SUV için etkileyicidir.

Tasarım ve Konfor:

Range Rover Vogue 4.4 TDV8 2012, hem dış hem de iç tasarımda lüks ve zarafeti yansıtır. Şık dış hatları, geniş iç mekanı ve en üst düzey malzemelerle hayranlık uyandırıyor.

Koltuklar, uzun yolculuklarda bile olağanüstü konfor sunmak için tasarlanmıştır. Kabin, ses yalıtımı sayesinde son derece sessiz ve huzurlu bir ortam sunar.

Teknoloji ve Özellikler:

Range Rover Vogue 4.4 TDV8, bir dizi gelişmiş teknoloji ve özellik ile donatılmıştır. Navigasyon sistemi, Meridian ses sistemi, arka koltuk eğlencesi ve panoramik tavan gibi özellikler konfor ve rahatlığı artırır.

Aktif güvenlik sistemleri, şerit değiştirme uyarısı, kör nokta izleme ve otomatik acil frenleme gibi özellikler, güvenliğini en üst düzeye çıkarır.

Sonuç:

Range Rover Vogue 4.4 TDV8 2012, lüks, performans ve yetenekleri bir araya getiren mükemmel bir SUV'dur. Güçlü motoru, sofistike dört tekerden çekiş sistemi ve etkileyici teknoloji paketiyle hem yolda hem de arazide etkileyici bir sürüş deneyimi sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim bildiğim sorunsuz range motoru yok

En son dün akşam vogue kullanan bir tanıdık yolda kalmıştı aracını servisten yeni çıkarmış olmasına rağmen araci 2008 modeldi galiba ilk sahibi ve arac 150.000 km altı

Range bence sadece görüntü olarak iyi havalı ama geri kalan kısmi hep masraf hep masraf

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2021'den kalmaymış konu. Ne yaptı arkadaş acaba o dönemde pek de yardım alamamış gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Range Rover Sport 2.7 TDV6 hk.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.