Şimdi Ara

LARA CROFT and the guardian of light (Demo Paylaşım !!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben denedim satın almayı alınmıyor, hata veriyordu dün akşam itibariyle henüz satışa açılmamış olabilir bugünde denerim bakalım belki bugün açılmış olabilir... Oyun çıktımı acaba satışı var shopto da falan, çıkmadıysa ondan olabilir...
  • Bir kaç SS

LARA CROFT and the guardian of light (Demo Paylaşım !!)

• cok ilginc v3.50 den sonra benim makina garip garip işler yapmaya basladi :))
    kimsenin satin alamadigi oyunu gamespottan aldıgım key ile kurdum ve 3 gundur bende full olarak duruyor 9.bolumdeyim tum silah acik vs... multiplayer bolumunden ayni ps3 den oynamaya izin veriyor

JAILBREAK gibisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supermanTr -- 26 Eylül 2010; 12:11:36 >
  • belki inanan çıkmaz üstad, full game unlock kilidini ve oyun içi SS koy istersen milletin şu an parayla bile alamadıgı oyun bizde full
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermanTr

cok ilginc v3.50 den sonra benim makina garip garip işler yapmaya basladi :))
    kimsenin satin alamadigi oyunu gamespottan aldıgım key ile kurdum ve 3 gundur bende full olarak duruyor 9.bolumdeyim tum silah acik vs... multiplayer bolumunden ayni ps3 den oynamaya izin veriyor

JAILBREAK gibisin

Psnyi bana yollasana bi pmden

• PSN paylaşım hakkı yok beyler, ama oyun çok enteresan bir şekilde full
  • malesef makinam arizali oldugu icin resim cekemiyorum :/ imakanım olsaydi tam bir inceleme yapardım
    yalnız hocam Jam Hd diye bir demo indirmisim oda ful oalrak gelmis :D ve sony psn den mesaj atmıs jam patch fix diye. bu larayida fixleyebilirler hatalarının farkına varip oyuzden elini cabuk tut bitir oyunu
  • Çok ilginç, ben 1 bölüm oynayabildim sadece ve satın almak istediğimde bağlantı hatası veriyor, bende de 3.50 yüklü. Sizin Ps3 ler okunmuş heralde, demoları full yapıyor, okunmuş bluray mı verdiniz naaptınız PS3 lere...
  • hesap kuzenlerimle ortak kullandıgım hesapti ve bir bosluk vardı oda doldu :)
  • Allah Allah, niye sana bedava geliyo ki oyunlar? benim full game daha iniyo %40 ta
  • Şu an 5 aktif indirme yada onun gibi bi uyarı verdi.Daha sonra deniyeceğim
  • hocam sorma sok icindeyim psnyi jailbreaklemis gibi oldum :DDDD
    redem kodu girdigimde unlock codeda cikti indirdim ikisinide ama hic full olacani dusunmedim bile
    neyse 1. 2.3 bolum derken ve herbiri 30dk surunce jeton dustu ve olayi Real Madrid ile paylastım
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermanTr

hocam sorma sok icindeyim psnyi jailbreaklemis gibi oldum :DDDD
    redem kodu girdigimde unlock codeda cikti indirdim ikisinide ama hic full olacani dusunmedim bile
    neyse 1. 2.3 bolum derken ve herbiri 30dk surunce jeton dustu ve olayi Real Madrid ile paylastım

O zmn bana redeem code u atsanıza bende de çıkıyor mu acaba
  • kod 1 kerelik invalid hatası alirsiniz
  • @emo5313 neden bahsediyosun? ne 5 hakkı?
  • Gamespot koduyla alınan oyunlar 28 Eylül'e kadar full kalacak, bir nevi trial... Öyle bir açıklama vardı gamespotta.
  • öyle mi? 2 gün full kalcak yani? peki diger demonun full oluşuna ne demek gerek?
  • Evet arkadaşlar, "full upgrade" dosyasını install edince oyun full şekilde oldu, oyunu demonun bittigi yere kadar oynadım, "purchase" sormak yerine "continue" yazıyo ekranda ve yeni silahlar veriyo, yeni bölüme geçiyo... Ama trophy yok oyunda, ve sadece single modu aktif şu an... Ben online olmadan dahi single modu sorunsuz çalışan bi oyunun 2 gün sonra demo haline geri dönmesini hiç sanmıyorum, bu mümkün degil bence
  • Bende trophy ler mevcut... multiplayer kısmından aynı ps3 uzerinden 2 kisi oynanabiliyor
  • bende trophy var,full oyun unlock oldu,6kb lık activation dosyasının inmesi gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.