Şimdi Ara

LARA CROFT and the guardian of light (Demo Paylaşım !!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu az önce bitirdim arkadaşlar... 14 bölümlük keyifli bi oyun gerçekten, bazı bölümlerde Tomb Raider Legend serisinin müzikleri çalıyo, keyif alarak oynadım, herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Oyunu az önce bitirdim arkadaşlar... 14 bölümlük keyifli bi oyun gerçekten, bazı bölümlerde Tomb Raider Legend serisinin müzikleri çalıyo, keyif alarak oynadım, herkese tavsiye ederim

demoya hayran kaldım orjinalini düşünemiyorum
  • Beklemedigim kadar kaliteli bir PSN oyunu, hem de her bölümü keyifli, bol bulmacalı ve hoş müzikleri var...
  • bi güzellik yap madrid pm gibi
  • userin paylaşım hakkı olsa yardımcı olurum ama paylaşımın son hakkını ben kullandım valla
  • yarın akşamı beklicez
  • arkadaşlar başka hesap var mı full upgrade dosyası da gelen...
    paylaşabilirse hemen indirip çıkacağım...
    zaten 6 kb :)
    PM lerinizi bekliyorum :P
  • PS3 cdkey

AP77-7KBH-D7KK

bi tane daha var ama 2. üyeliğe giremedim nedense isteyen olursa atarım gene girersem.
  • bende de 1 tane US kod var arkadaşlar, belki full oyun da olabilir emin degilim...
  • Kodu bana verir misin deniyim
  • Kodu sanırım 1 kişi kullanıyo ve 5 download hakkı var, 5 kişi toplanın birinize vereyim kodu eger full çıkarsa şansınıza çünkü kodun üzerinde "Full Game Unlock" falan yazıyordu ve kod US
  • Tamam bizim klandan bulurum 5 kişi istersen klan konusuna yazabilirsin full çıkarsa müthiş olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Tamam bizim klandan bulurum 5 kişi istersen klan konusuna yazabilirsin full çıkarsa müthiş olur :)

Yaz beni.Yarın ekonun parayla yatırim.
  • ne parası arkadaşlar?
  • quote:

ne parası arkadaşlar?

Satıyorsun sandım Beleş mi :D
  • ne satması yahu? bana bedava gelen şeyden para mı alayım? inşalla oyun full çıkar da 5 kişiden dua alırım
  • quote:

ne satması yahu? bana bedava gelen şeyden para mı alayım? inşalla oyun full çıkar da 5 kişiden dua alırım

Süpersin hocam.Eğer full çıkarsa benim yerimi ayırtırsan sevinirim.Fazla giremiyorum çünkü pcye.
  • 3 kişi daha gelsin kodu organize etmek isteyen arkadaşa vereyim
  • Hocam şu saydıklarım alır diye düşünüyorum.Zaten psn oyunlarını da bu grupla alıyoruz.

Ben-Sanışer(yunus)-Ekostros(eko)-esatcan93-khajera

Khajera şu aralar kapalı .Onun yerine 1903alper girebilirim kanımca.
  • ben girebilirim

PSN KilleTaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heat2797 -- 28 Eylül 2010; 18:53:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.