Şimdi Ara

LARA CROFT and the guardian of light (Demo Paylaşım !!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz burda 2 gündür neyi tartışıyoruz zaten? adam su karışmamış, saf Epic Fail...
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Biz burda 2 gündür neyi tartışıyoruz zaten? adam su karışmamış, saf Epic Fail...

psn adresini pm at bi troophylerine bakalım neleri almışsın epiği ozaman görürüz
  • Bana saçma geldi,bende demosunu oynadım ama bilsemki al kardeşim sana full'ünüde hediye ettim oyna diyeceklerini..Gerek yok kalsın derim oyun çünkü tam bir zırva olmuş..Göz var nizam var arkadaş..Bu arada oynamak isteyen varsa demoyu Redeem code benden hediye,fazlaca almıştım ama arkadaşlarımdan oynayan yok..Kesinlikle kullanılmamıştır US Psn adresinin store'undan çekin

QAT3-FAB4-6A4H

KODU KULLANAN KULLANDIĞINI BURAYA YAZSIN YANLIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syesil -- 27 Eylül 2010; 1:33:18 >
  • neyse .....
  • Adam hala konuşuyo, herkes kontrol etsin trophy leri, şu an %19 oldu

quote:

PSN; supamanTr
  • quote:

Adam hala konuşuyo, herkes kontrol etsin trophy leri, şu an %19 oldu

quote:

PSN; supamanTr

tamam dostum bi arkadaş psn den ekledi ve gördüm trophleri ama baştan sölesene gamespot full key verdi diye 1 saattir bişey demiyon bizde bilelim
  • yaa bırak şimdi bu ayakları, konudaki yorumları okuyup okuyup 1 saattir atıp tutuyosun burda, hani? Ne oldu şimdi?
  • satin alinabiliyor uk psnden..
  • quote:

yaa bırak şimdi bu ayakları, konudaki yorumları okuyup okuyup 1 saattir atıp tutuyosun burda, hani? Ne oldu şimdi?

sen neyi ispat etmeye çalışıyon onu anlamadım atıp tutan sensin yok bilmiyoz nasıl oldu yok şöle oldu yok böle oldu sen nasıl aldın onu söle ya başkasının hesaptan çektin yada siteden key geldi başka açıklaması varsa söle yok laf kalabalığı yapıp duruyon burada tamam almışın oyunu beleş olarak tebrik ederim çok büyük bir olay oldu beniim için
  • oyun satın alınmıyormuş henüz, herkes öyle diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

satin alinabiliyor uk psnden..

bak arkadaş açıklamasını yaptı varsa uk psn den satın alma bilelim bu kadar basit neyse yaw
  • @gamer-x susturdum seni, daha da konuşma artık, yüzsüzlük yapıyo bir de, oyun full degilmiş, al sana full upgrade
  • arkadaslar Full keymi zaman sınırlımı bilemiyorum
    oyun piyasaya ciktiginda satin almamı isteyebilir benimde bilgim yok
    fakat 3 gundur herkesin aldigi yerden aldigim keyle ben full oynuyorum baskalarını bilemem
  • quote:

@gamer-x susturdum seni, daha da konuşma artık, yüzsüzlük yapıyo bir de, oyun full degilmiş, al sana full upgrade

haydaaaa yok senle sabaha kadar anlaşamıyacz biz olsun tamam full oyun lafımız yok beleşte key bulmuşun dahada ne ötesi warsa sölede bilelim yaw alla alla
  • Haa şöyle, full oyundan daha da ötesi yok evet, artık fikir sahibi olmadıgın bi konu hakkında atıp tutmamayı ögrenmişsindir umarım...
  • quote:

Haa şöyle, full oyundan daha da ötesi yok evet, artık fikir sahibi olmadıgın bi konu hakkında atıp tutmamayı ögrenmişsindir umarım...

tamam da bide açıklasan sende nasıl full yaptığını bu kadar konuştuktanda sonrada bilmek isteriz
  • Özellikle eski bilgisayar oyunlarını hatirlatan yapisiyla oyun sizi saatlerce ekran basina baglayabilir.
    +aynı ekrandan ekranı bolmeden 2 kisi oynayabilmekde oldukca eglenceli
    online coo-op destegide olsa tadindan yenmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

Haa şöyle, full oyundan daha da ötesi yok evet, artık fikir sahibi olmadıgın bi konu hakkında atıp tutmamayı ögrenmişsindir umarım...

tamam da bide açıklasan sende nasıl full yaptığını bu kadar konuştuktanda sonrada bilmek isteriz

konuyu okumadan ilerlediginizden kacırmısınız sanırım ben paylastım hesabımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supermanTr -- 27 Eylül 2010; 2:10:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermanTr

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

quote:

ben paylastım hesabımı.

saol dostum durum anlaşılmıştır arkadaş söylemek istemiyordu 1 saattir nedense ama nedeni çıktı beklediğim gibi iyi geceler

• hadi güle güle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.