Şimdi Ara

laptopun fanından çok ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk açılışta başlıyor sesler. sanırım fandan ses geliyor giderek artmaya başladı onceden loptopu biraz sarsınca duruyordu ses. şimdi uzun süre durmuyor ne yapmalıyım acaba laptoplardan pek anlamam yani diğer masaüstü pcleri açıp fanına filan bakabiliyordum acaba bununda içini açıp fanını silebilir miyim faydası olur mu?

• elbette faydası olur
    fan ve çevresini temizleyip fan motorunu da yağlayabilirsiniz
  • Zorlugu yok, ilk sokunce bende korkmustum ama simdi her 3-4 ayda bir fani ve hava izgarasini temizliyorum. Ama termal macunu da yenilerseniz daha duzgun sogutur. Tabii arka kapak sokulcegi icin Garanti olayida bitiyor.Kolay gelsin.
  • Garantisi var ise sakın ama sakın sökmeyin bir fan yüzünden garantinizi devre dışı bırakmayın mümkünse elektrik süpürgesi ile hava üfleyen mazgallarına dogru laptop kapalı iken tutunuz muhtemelen düzelecektir,düzelmez ise verin servise onlar temizlesin siz açmayın derim garantisi var ise...
    almamanız için kolay gesin...

paylaştıkça çoğalan tek şey bilgidir...
  • Öncelikle nasıl bir laptopa sahip olduğunuzu bilmiyorum yani sökülüş düzeneği önce bir sökmeden iyice bakın doğru yerin vidalarını sökün durduk yere montajı zor olacak bir kesimin vidasını sökmeyin yani örneğin benim laptopumda 2 tane vidayı söktüğümde klavyenin altı açılıyor klavyenin çentiklerinden çekilince fanın oluğu kısım açılıyor,boşu boşuna hddnin olduğu bölümleri falan açmayın diye söyliyeyim dedim...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.