Şimdi Ara

Bilgisayar'ın işlemci fanından ses geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,Mayıs 2024'te hazır bilgisayar aldım.Markası Exper Oem Pc 4.

Bilgisayar'a kulağımı yaklaştırınca cızırtı benzeri bir ses geliyor.Dün kasayı masanın kasa konulan yerinden masanın üstüne taşıdım.Kasanın temperli camını yani yan tarafını açtım.Bilgisayarı çalıştırıp sesi öyle dinledim.Galiba işlemci fanından geliyor.Servise göndereceğim.Ankara'dan İstanbul'a göndereceğim,Yurtiçi kargo ile.Yolda bilgisayara zarar gelir mi?Zarar gelmemesi için nasıl paketlemeliyim?Hava kanallı ambalaj var,onunla mı paketleyeyim?Kasayı göndermeden önce ekran kartını çıkaracağım galiba.Ekran kartı anakarttan nasıl çıkarılır?Bilgisayar kasasından başka ne göndereceğim?Hangi kabloyu göndereyim?Güç kaynağının kablosunu göndersem yeterli midir?

Bilgisayar'ın içi tozlandı.İşlemci fanı,kasa fanı falan tozlandı.Onun için de gönderiyorum.

Mart ayında falan galiba internetten korsan oyun indirdik.Tam ne zaman indirdik Ocak-Şubat aylarında falan.Bilgisayar'ı açtıktan hemen sonra google dan bir site açılıyordu.Site güvenli değildi.Sonra o geçti başka bir site açıldı.O sitenin adı farmskins di.Ondan sonra artık yok bu sorun.Reklam virüsü idi galiba o.Geçmiş midir,teknik servis virüs varsa o virüsü temizler mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• -tozlanmışsa zırıltı yapabiir. kasayı varsa yakınlarda marangoz tarzı bir yere götür hava üflesin. power supplynin içine de tutsun orada aşırı toz olur.

-otomatık sitelere karşı Download Malwarebytes Support Tool ya da bunu kullanabilirsin Download AdwCleaner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 23 Eylül 2025; 13:4:19 >

• Bilgisayarın işlemci fanından ses gelmesi normal. Eğer bir noktadan sonra, aynı şartlarda normalden fazla ses gelmeye başladıysa tozlanmıştır. İçini açıp dikkatlice temizleyebilirsin. Kasayı şehir dışına yollamak bence riskli. Sadece sarsıntı vs durumlardan bile HDD etkilenebilir. Mutlaka yollayacaksan servisle iletişime geçip hangi parçaları (muhtemelen olduğu gibi isterler) çıkarabileceğini ve nasıl paketlemen gerektiğini sorabilirsin.

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.