Şimdi Ara

laptopum ethernet kablosunu tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fılm ızlerken laptop yıne her zamankı gıbı ısınıp kapandı ondan sonra bende bılgısayarı acmadan once bır ıkı defa yavasca arkasına yumruk attım.Laptop acıldıgında ag kablosu takılıyken olan o ısaret yerıne ag kablosu yokken cıkan wıreless ısaretı geldı.Acaba ethernet kartı falan mı bozuldu ne oldu anlamadım.

Aynı kabloyla arkadasın bılgısayardan ınternete baglanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayzin -- 23 Haziran 2012; 1:39:12 >

• dostum başka bir kablo ile dene yıne sonuc husransa maalesef eth girişin bozulmuş ama dua et yumruktan dolayı olmus olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycompworld

dostum başka bir kablo ile dene yıne sonuc husransa maalesef eth girişin bozulmuş ama dua et yumruktan dolayı olmus olmasın

baska kabloylada calısmadı hocam yav. acaba ethernet kartı alıp taksam ben calıstırabılır mıyım ayrıca yumruk dedıgımde hafıf bir iki tıklatmaydı.
  • walla kardes bir iki tıklatma da bişi olmaz fakat bir eth kartı al kendıne 10tl falan tak kullan cinsinden düzelir bence.
  • anakart driverini başdan kurup da dene olmazsa sallican teknık servise
  • sallican teknik servise :) begendim bunu :)) bir teknik servis elemanıyım pcyı her turlu ayağa kaldırrım ama 50tl servis ücreti alırım fakat adam 10tl ye eth kartı alıp calıstırabılcekse neden bana 50 tl versın :)) yok işime gelir sakınca yok :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Takınca Pc Donuyor
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.