Şimdi Ara

Usb Takınca Pc Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayara usb takınca 3-4 dakika donuyor. mause hareket ediyor ama nafile. Her türlü usb aygıtta aynı sorun. 3-4 dakika sonra düzeliyor usb aygıtı kullanabiliyorum. Çıkarınca yine aynı şekilde donma oluyor. Yakın zamanda format attım sorun düzelmedi. Donanın sorunu olduğunu düşünüyorum.

Donanım bilgileri
    Dual Core 2,9
    4 GB ddr 2 800Mhz
    GTS250 512 MB 256 bit
    550 Power

Power yetersiz mi geliyor acaba diye düşündüm.
    8 kasa fanı fan kontrolcü
    3 HDD takılı

Sizce sorun nerededir?

edit:
    Merhaba arkadaşlar,
    sorun düzeldi sandım ama 2 gün dayandı sonra tekrar başladı bende umursamadım. Ama artık sinir bozucu omaya başladı. Sorunu internetten biraz araştırdım windows 7 kullananlarda benzer sorunlar var. Sorun işletim sisteminde mi anlamak için harici diski kasa içine takıp xp kurdum. Sorun düzeldi hiç donma olmadı. Sonra tekrar 7 kurulu olan hdd yi taktım tekrar donmalar başladı.

Daha önce format attım, bios resetledim, bios update yaptım, tek tek bütün usb aygıtları sökerek denedim (arızalı olan var mı diye). Ama çözüm bulamadım, fikri olan var mı? Sizce neyi atladım ya da Windows 7'nin neyi var (:

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djxray -- 25 Mart 2011; 22:29:34 >

• bence donanımdan ziyade driver cakısmasıda olabılır kullandıgın driver ve yuklu olan işletım sıstemı arasındakı sorundan kaynaklanabılır
  • Windows 7 Ultimate 64 Bit kullanıyorum. Anakart, ekran kartı ve kameranın driverları kurulu. Sizce ne yapmalıyım.
  • Kullandığın anakart nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

Kullandığın anakart nedir?

Asus P5G41-M LX G41 1333 FSB/ DDR2 S+V+L+16X 775p
  • İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim, sorunu çözdüm. Biosa girip default ayarları geri yükledim sorun halloldu.
    Herkese iyi forumlar...
  • sorunun çözülmüş, sevindim...
    ama aklında bulunsun;
    bios update önerilir...
    çok basit bir işlemdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB takınca windows kitleniyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öneri için teşekkür ederim. Ufak bir araştırmadan sonra yapacağım (:
  • Arkadaşlar sorun düzelir gibi oldu ama devam ediyor lütfen yardımcı olun. Ayrıntıları 1. mesaja yazdım.
  • Sorunu çözebildiniz mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.