Şimdi Ara

Laptopu söktüm ama toplayamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fan temizlemek amacı ile Asus K54C laptopumu atomlarına ayırdım tekrar geri topladım gayet güzel çalışıyordu taki ana hoparlöründen ses gelmediğini fark ettiğim ana kadar. Geri tekrar söktüm bütün girişleri kontrol ettim ama yaramadı. Hangi girişi unuttum tipi nedir neye benzer biriniz aydınlatın beni lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bu lanet olası asus neden fanın olduğu yere kapak yapmıypr diğer markalarda 2 vida ile fana ulaşıyorum. Ama 4 senedir içini temizleyemediğim bir k53sd laptoğum var ısınıyor artık. Fana erişebilmek için alttaki tüm vidalar harddisk seskabloları skülecek sonra klavye touchpad sökülecek sonra elimizi koyduğumuz yer komple sökülecek bu nedir yav hayatta toplanmaz geri.
  • Yok topladım gayet güzel çalışıyor. Evet fazla gereksiz bir ulaşımı var fanın anakart ı toptan çıkarmak gerekiyor. Bende uzun zaman direndim ama iş makinası gibi çalışıp ısıtıcı olarak kullanılacak hale gelince giriştim bende. Tek sorunum dahili hoparlör çalışmıyor, aux bağlantısından başka bir hoparlör bağladım şu an kullanımda bi sıkıntı yok ama dahili çalışsa güzel olur.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birseyi sokerken ne mantiklisi video ya almak(artik herkesin video kamerali cep telefonu var)
    Ayrica soken kisinin toplamasi daha kolaydir
    Biraz olsun neyi soktugunu bilir
    Sadece ses calismiyorsa internetten biraz bu modelin sokum videolarini arastirin yada
    Kitapcigindan belki ses baglantisi nereden yapildigina bakiniz
    Kolay gele

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.