Şimdi Ara

Laptoptan konsola geçmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc den konsola geçmeyi düşünüyorum daha iyi grafikler ve daha yüksek fps için. Ps5 yada xbox series x almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Xbox çoğu oyunda 120 fps veriyor, ps5 genelde 60 fps ama daha önce ps3 kullandım hiç xbox kullanmadım. Gamepass gibi şeyleri hiç sevmem bi oyuna para verdimmi sonsuza kadar hesabımda kalsın isterim. Performans açısından XSX çok daha iyi gibi duruyor ama ben hayatımda xbox kolunu elime almadım. Laptopu satıp kasa topluyamam. Battlefield call of duty nfs gibi oyunlar oynuyorum. Pcdemi kalayım yada konsolamı geçeyim konsola geçersem hangisine geçeyim?

Laptoptan oynuyorum:

1920x1080 harici 144hz asus monitör VG249q

Gtx 1050 4gb

i7 7700hq

16gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CobrettV -- 27 Eylül 2021; 14:18:19 >

• Kimsenin bir fikri yokmu ya ?

• Ben senin yerinde olsam xbox alır geçerim. Rakibinden daha güçlü ve Gamepass gibi bir olanak var ki sırf bu bile Xbox almak için bir sebep. Gamepass'i küçümseme çünkü kütüphanesi güçlü. Oyunların sahibi olma durumuna da pek takılma. Yarın playstation aldığın zaman oyunları yüksek fiyatlarla alacaksın ki Gamepass senin oynuyorum dediğin çoğu oyunu barındırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebukadzer -- 27 Eylül 2021; 15:9:22 >
  • XBOX al, Gamepass al devam et.

Sonsuza kadar olayı hikaye, sen bu şartlarda ona para dayandıramazsın.

• O laptopla devam etme zaten bayaa düşük. Yeni laptop ve xbox öneririm. Laptop> Steam,Gamepass. Xbox> Gamepass.

Kısacası Ps5 önermem şu ekonomide.

• Laptop dan konsola geçmek iyi bir fikir ama fiyat açısından TR şartlarında bütçeni zorlar mı ona bak. Herkes Xbox önermiş ama bana sorarsan gerçekten bir konsol oyuncusu olayım, konsolun değeri özel oyunları ile belli olur diyorsan kesinlikle PS5 al ama orada da oyunların fiyatları uçuk vaziyette. Xbox da ise Game Pass gibi bir şey var ama onun da ömrü toplasan 3 ay ya var ya yok yani bence konsol aldıracak kadar iyi değil. Bunların dışında kasa toplama olayı da sana konsoldan pahalıya mal olur benden demesi üstelik konsolu bir kere alıyorsun en az 5 sene arkana bakmıyorsun ama PC ekran kartı veya işlemci gibi parçalarını güncellemeni ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox iyi ama hiç xbox kolu kullanmadım ben bide ona alışmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paradan bütçeden ziyade öncelikle ne oynamak istediğinize bakmak lazım hocam. PS tarafında olan exclusive oyunları god of war, uncharted, demon souls vs oynamak istiyorsanız PS5.

Yok ben zaten genel piyasa oyunlarını oynayacağım PS exclusive oyunları önemli değil diyorsanız, Xbox series X ve game pass tercih edin. Hem daha ucuza gelir, PS5 minimum 7500 civarı ama series x biraz zorlarsanız 5000 lere bulursunuz, hem de game pass ile ucuza oynama imkanı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nebukadzer

Ben senin yerinde olsam xbox alır geçerim. Rakibinden daha güçlü ve Gamepass gibi bir olanak var ki sırf bu bile Xbox almak için bir sebep. Gamepass'i küçümseme çünkü kütüphanesi güçlü. Oyunların sahibi olma durumuna da pek takılma. Yarın playstation aldığın zaman oyunları yüksek fiyatlarla alacaksın ki Gamepass senin oynuyorum dediğin çoğu oyunu barındırıyor.

gamepassin pek de abartılacak tarafı yok kokuşmuş oyunlar dolu

• Laptop baya kötü günümüzün oyunları için yetersiz kalmış. Ben olsam PS5 veya masaüstü PC alırdım fakat konsol da oyun fiyatları pahalı öğrenci adama veya asgari ücretle çalışanı zorlar. 3060 veya 3060ti li hazır sistem al geç derim.

Konsol veya PC tamamen de kişisel oyun zevkine göre değişiyor. Bende hem PC hem de PS5 var. Özel oyunlarda PS5 e geçiyorum. Üçüncü parti oyunları PC de oynuyorum. Eğer imkan varsa PC + PS5 en mantıklısı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.