Şimdi Ara

laptoptan internet radyosu dinliyorsak ses kartı kalitesi önemli midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptoptan internet radyosu açıyoruz ama bunu başka bir kaynağa aktarıyoruz .kaliteli bir hifi ye.
    wifi yada bluetooth ile.
    burada laptopun ses kartının kalitesiz olması önemi var mı?

bilgisayarda bulunan mp3 ve flaclerin çalınmasında ses kartı önemlidirç.
    ama ya internetten bişeyleri ,başka kaynağa aktarmakta?

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

laptoptan internet radyosu açıyoruz ama bunu başka bir kaynağa aktarıyoruz .kaliteli bir hifi ye.
    wifi yada bluetooth ile.
    burada laptopun ses kartının kalitesiz olması önemi var mı?

bilgisayarda bulunan mp3 ve flaclerin çalınmasında ses kartı önemlidirç.
    ama ya internetten bişeyleri ,başka kaynağa aktarmakta?

Çıkış çıkmıştır sesi aynı dac çözer fark yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam anlamadım.

yani önemsiz mi ses kartının kalitesi?
  • quote:

tam anlamadım.

yani önemsiz mi ses kartının kalitesi?

iyi bir ses kartı gerekli
  • streaming olunca belki ses kartının hiç önemi olmuyor diye düşünmüştüm. internetten kaynak çünkü
    o zaman galaxy s2 gibi bir cep telefonundan streaming yaparsak ses kalitesi çok artacaktır.
    çünkü dell marka laptopum için ses kalitesi orta yazıyordu inclemelerde. ama galaxy s2 için çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 4 Ağustos 2012; 8:34:31 >
  • quote:

streaming olunca belki ses kartının hiç önemi olmuyor diye düşünmüştüm. internetten kaynak çünkü
    o zaman galaxy s2 gibi bir cep telefonundan streaming yaparsak ses kalitesi çok artacaktır.
    çünkü dell marka laptopum için ses kalitesi orta yazıyordu inclemelerde. ama galaxy s2 için çok iyi.

Bu sebep ten dac alırsan bilgisayar tamamen aradan çıkıyor aslında project markasının. Bir box i var hem dünya radyolarını dinliyorsun hemde ağ üzerinde yada dnla server üzerinde ne kadar müzik dosyası varsa güzel ce toplayıp kendi dac ünitesi ile sesi hiç bozmadan stereo dışarı veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

streaming olunca belki ses kartının hiç önemi olmuyor diye düşünmüştüm. internetten kaynak çünkü

Bu sebep ten dac alırsan bilgisayar tamamen aradan çıkıyor aslında project markasının. Bir box i var hem dünya radyolarını dinliyorsun hemde ağ üzerinde yada dnla server üzerinde ne kadar müzik dosyası varsa güzel ce toplayıp kendi dac ünitesi ile sesi hiç bozmadan stereo dışarı veriyor

bu ürün türkiyede bulunuyor mu? project marka olan

link verebilir misiniz?

ürün bu mudur? internet radyolarına girebilecek miyim? nedir tam anlayamadım aslında

http://www.project-audio.com/main.php?prod=phonoboxs&cat=boxes&lang=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 4 Ağustos 2012; 10:11:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

bu ürün türkiyede bulunuyor mu? project marka olan

link verebilir misiniz?

ürün bu mudur? internet radyolarına girebilecek miyim? nedir tam anlayamadım aslında

http://www.project-audio.com/main.php?prod=phonoboxs&cat=boxes&lang=en

Acaksan bugün beraber alalım indirim de yapar lar iki tane olsa yer Sarıyer'de imiş

• ben ne olduğunu anlamadımki ürünün

dünya radyolarını nasıl dinletiyor. internet bağlantısı için ethernet yuvası mı var? peki bilgisayaradan stream edeceğimiz müziği nasıl yollayacaz bu alete.
    wifi özelliği de olması lazım

şu ürünse 700 euro diyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 4 Ağustos 2012; 11:05:45 >
  • quote:

ben ne olduğunu anlamadımki ürünün

dünya radyolarını nasıl dinletiyor. internet bağlantısı için ethernet yuvası mı var? peki bilgisayaradan stream edeceğimiz müziği nasıl yollayacaz bu alete.
    wifi özelliği de olması lazım

şu ürünse 700 euro diyor :)

Evet o ürün galiba ama wifi var ve eternet bağlantısı var mp3 leri ağ üzerinden görüyor yada dnla olan tüm cihazlardan okuyor hdd flash disk her yerden okuyor en önemlisi üstündeki dac cok iyi birde iPad conntrol var v iphone iPad daci devreden çıkıyor bu sadece dosyayı alıyor ordan zaten bunun bu markanın koyü cihazı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.