Şimdi Ara

Sadece ve Sadece Ses Kalitesi En iyi Mp3 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bir suru karsilastirma yapiliyor mp3 playerlar ile ilgili. Ben mp3 playerda ne sarj suresine, ne buyukluge kucukluge ne de video oynatabilmesine dikkat ediyorum. Hicbiri umrumda bile degil. Sizden tek ricam eger karsilastirmamiz gerekirse yalnizca ve yalnizca ses kalitesi olarak

En iyi mp3 player hangisi? Sansa mi Iriver mi Yoksa Cowon mu?

Bir bilginiz ilginiz varsa goruslerinizi paylasabilir misiniz? Ama lutfen yalnizca ses kalitesi olarak, varsin olsun sarji bir saat gitsin sorun degil. Benim bildigim en iyi 3 marka bu. Varsa daha iyisi onu da paylasabiliriz. Bu uc marka arasindan en iyisi hangisidir ya da?

• Bu arada arkadaslar urune ulasilabilirlik ya da fiyat araligi da muhim degil. Urun 6000$ da olsa sadece Alaska'da da satiliyor olsa sorun degil. Yeter ki ses kalitesi en iyi olsun:) Herkese tesekkurler simdiden...
  • sadece ses diyorsan kesinlikle sony x1050 die fiyatı biraz pahalı olabilir ama alabilecegin en iyi player dır

bu yoruma da karşı cıkacak kimseyi tanımıyorum
  • Muhtemelen kimse itiraz etmeyecek x1050 ye, peki NWZ-S755 - NWZ-E454 modelleriyle ses kalitesi olarak farki nedir ya da var midir? Cunku sitesinde ses ozellikleri ayni gozukuyor. 3'undede Clear Stereo, Clear Bass ve DSEE ozellikleri mevcut. Ayrica ses olarak neyi daha iyi X1050 nin arkadaslar?
  • hifiman hm801
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErasEpoca

Muhtemelen kimse itiraz etmeyecek x1050 ye, peki NWZ-S755 - NWZ-E454 modelleriyle ses kalitesi olarak farki nedir ya da var midir? Cunku sitesinde ses ozellikleri ayni gozukuyor. 3'undede Clear Stereo, Clear Bass ve DSEE ozellikleri mevcut. Ayrica ses olarak neyi daha iyi X1050 nin arkadaslar?

onları geç hocam arada daglar vardır ses kalitesi olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s&y

quote:

Muhtemelen kimse itiraz etmeyecek x1050 ye, peki NWZ-S755 - NWZ-E454 modelleriyle ses kalitesi olarak farki nedir ya da var midir? Cunku sitesinde ses ozellikleri ayni gozukuyor. 3'undede Clear Stereo, Clear Bass ve DSEE ozellikleri mevcut. Ayrica ses olarak neyi daha iyi X1050 nin arkadaslar?

Yani bu urun cowonu da, sansayi da, iriver i de katlar diyorsunuz, ayrica diger sony modellerini de... Peki gidip bir bakalim o halde. Sagol kardes, sony dusunmuyordum dogrusu, denemekte fayda var.
  • quote:

quote:

bende bişeyler yazayım.NWZ-X1050 ve yeni çıkan NWZ-S755 modeli arasında dağlar kadar ses kalitesi farkı yoktur.aralarındaki farkı anlamak için 2 cihazıda uzun süre tecrübe etmek gerekir.NWZ-E454 modeli ise ses kalitesi için önerilmez.sony de ses kalitesi arıyorsanız X,A ve S(S540 serisi hariç) serilerine bakacaksınız.benim önereceğim cihaz NWZ-A845.X1050 önermem.çünki ses kalitesi dışında diğer özelliklerinin albenisi yok.A845 ile aynı performansı sunmasına karşın ondan daha pahalı ayrıca.şu sıralar piyasada bulmakta kolay değil sanırsam.üretimi durdu bildiğim kadarıyla.sonuç:NWZ-A845 her türlü

• Arkadaşım şu an ses kalitesi açısından bence en iyi 2 dap var 1 tanesi flo2 diğeri kenwood mg serisi 2 sinide kullanıyorum kenwood MG-F504 FLAT seste FLO2 den bariz olarak üstün baslar daha derin ses kalitesi olarak 2 gömlek üstün bunun nedeni suprime teknolojiyi barındırıyor olması tam açıklaması mini amfi var içinde mp3 gibi kalitesi çok düşük frekanslara sahip ses biçimini en iyi şekilde işleyerek kulağa yansıtıyor içinde amfi olan her çalar güzel ses verecek diye bişey yok devreleme kullanılan program v.s. birçok etken işin içine giriyor elimde 4 gb var ama 16 GB lık olanını japonyadan alacağım ilgilenen varsa 4 gb olan modeli satıyorum fiyatı 350,00.-TL
    bu arada ürünü alalım 2 gün oldu

• bende bişeyler yazayım.NWZ-X1050 ve yeni çıkan NWZ-S755 modeli arasında dağlar kadar ses kalitesi farkı yoktur.aralarındaki farkı anlamak için 2 cihazıda uzun süre tecrübe etmek gerekir.NWZ-E454 modeli ise ses kalitesi için önerilmez.sony de ses kalitesi arıyorsanız X,A ve S(S540 serisi hariç) serilerine bakacaksınız.benim önereceğim cihaz NWZ-A845.X1050 önermem.çünki ses kalitesi dışında diğer özelliklerinin albenisi yok.A845 ile aynı performansı sunmasına karşın ondan daha pahalı ayrıca.şu sıralar piyasada bulmakta kolay değil sanırsam.üretimi durdu bildiğim kadarıyla.sonuç:NWZ-A845 her türlü

Olay o ki Sony olmasi sart degil, yani sadece sony de ses kalitesi aramiyorum. Her turlu marka olabilir. Ucuz olur pahali olur ama ses kalitesi en iyi olur. Ote yandan NWZ-A845 modeli goruntu itibari ile de hos bir model. Bu arada Sansa nasil, ses kalitesi olarak Sony den geri mi kalir?

• Orijinalden alıntı: ErasEpoca

bende bişeyler yazayım.NWZ-X1050 ve yeni çıkan NWZ-S755 modeli arasında dağlar kadar ses kalitesi farkı yoktur.aralarındaki farkı anlamak için 2 cihazıda uzun süre tecrübe etmek gerekir.NWZ-E454 modeli ise ses kalitesi için önerilmez.sony de ses kalitesi arıyorsanız X,A ve S(S540 serisi hariç) serilerine bakacaksınız.benim önereceğim cihaz NWZ-A845.X1050 önermem.çünki ses kalitesi dışında diğer özelliklerinin albenisi yok.A845 ile aynı performansı sunmasına karşın ondan daha pahalı ayrıca.şu sıralar piyasada bulmakta kolay değil sanırsam.üretimi durdu bildiğim kadarıyla.sonuç:NWZ-A845 her türlü

Olay o ki Sony olmasi sart degil, yani sadece sony de ses kalitesi aramiyorum. Her turlu marka olabilir. Ucuz olur pahali olur ama ses kalitesi en iyi olur. Ote yandan NWZ-A845 modeli goruntu itibari ile de hos bir model. Bu arada Sansa nasil, ses kalitesi olarak Sony den geri mi kalir?

şuan piyasadaki en iyi ses kalitesini veren marka sony.cowon ve iriver ın adı geçmiyor daha.cowonun S9 modelini alan arkadaşlar hep sattı sony x1050 veya a845 aldı.S9 cowonun en üst modelidir bu arada.yukarıda bazı istisnaları yazmış arkadaş.s flo ve kenwood.ama onları bulması zor.kenwood u satacağını söylemiş.bence onu almak mantıklı hazır bulmuşken.s flo da biraz sorunlu bir alet sanırsam.pil ömrü ve ses açısından eksileri varmış.onu önermem.kenwood a bir bak derim,olmadı A845 al.

• Orijinalden alıntı: _leylandi_

şuan piyasadaki en iyi ses kalitesini veren marka sony.cowon ve iriver ın adı geçmiyor daha.cowonun S9 modelini alan arkadaşlar hep sattı sony x1050 veya a845 aldı.S9 cowonun en üst modelidir bu arada.yukarıda bazı istisnaları yazmış arkadaş.s flo ve kenwood.ama onları bulması zor.kenwood u satacağını söylemiş.bence onu almak mantıklı hazır bulmuşken.s flo da biraz sorunlu bir alet sanırsam.pil ömrü ve ses açısından eksileri varmış.onu önermem.kenwood a bir bak derim,olmadı A845 al.

Peki kardesim, tesekkur ederim. Verdigin fikir buyuk olcude neye yogunlasmam gerektigine yardimci oldu. Kenwood modelini Japonya'dan da getirtmem mumkun. Kenwood'un en iyi ses veren modelini biliyor musunuz bu arada?

• sadece ses için hm-801 yapılabilecek en iyi tercihtir. ne x1050 ne de a845... kimse bilip bilmeden atıp tutmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackmar3 -- 29 Kasım 2010; 22:38:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackmar3

sadece ses için hm-801 yapılabilecek en iyi tercihtir. ne x1050 ne de a845... kimse bilip bilmeden atıp tutmasın...

Arkadasim Kenwood'u getirtebilirim, o halde Sony tercihler arasinda kalir mi, hadi onu da gectim Hifiman Kenwood'dan da mi iyi, hangisi en iyi bunlarin ya:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackmar3

sadece ses için hm-801 yapılabilecek en iyi tercihtir. ne x1050 ne de a845... kimse bilip bilmeden atıp tutmasın...

ben x1050 yi daha piyasada olan bi player için söylemiştim yoksa bende biliyorum hifiman en iyidir. o ayrı boyut zaten
  • Basta da belirttigim gibi urun marstada olsa sorun degil, 6000$ da olsa sorun degil. O halde hifiman'de kararlimiyiz, hifiman in 602 modeli ile 801 ya da 802 modelleri arasinda ses kalitesi olarak fark var mi? Diger sorum da Kenwood Sony'e tercih edilir mi? Bu arada yardimci olmaya calisan herkese cok tesekkurler...
  • arkadaş piyasada olup olmamayı bırak "Urun 6000$ da olsa sadece Alaska'da da satiliyor olsa sorun degil" demişti
    http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=72 hifiman hm801
  • gerçekten o parayı verecekmisin

ve buna bi en az 1000 liralık da kulaklık lazım gerek olduhunu biliyorsundur umarım fiyata göre yani
  • quote:

gerçekten o parayı verecekmisin

ve buna bi en az 1000 liralık da kulaklık lazım gerek olduhunu biliyorsundur umarım fiyata göre yani

Merak etmeyin sizi bosuna ugrastirmiyorum, kulaklikla 2000 dolar olur, hala 6000 olmadi:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.