Şimdi Ara

LAPTOP TOUCHPAD SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopumun touchpad i çalışmıyor.Yani şöyle : hareket ettirebiliyorum imleci.Ancak tıklamalarda 2 den sonra tıklamalarımda bazen basmıyor,bazen takılı kalıyor imleç.Ama şöyle bir durumda var sol tık yapıyor bunu, sağ tıkta herhangi bir sorun yok çalışıyor yani. Bir ara virüs girmişti ondan oldu galiba.Şu anda mouse dan hareket ettirebiliyorum sadece bu da bana zor geliyor.Ancak mouse la da takılmalar yapıyor ama tıklayamama gibi bir sorunum yok sadece takılı kalıyor arada.Şimdi format atmakta zor geliyor,üşeniyorum doğrusu.
    Tocuhpad ayarlarına baktım ama pek bir sorun göremedim sizce formatsız nasıl düzeltebilirim bu konuyu? Yardımlarınızı bekliyorum.Lazım olursa diye söylüyorum laptopumun markası TOSHIBA A500-19W.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - VSM - -- 26 Mayıs 2011; 1:56:16 >

Lost || Breaking Bad || Game Of Thrones || Spartacus || Fringe || The Walking Dead
  • Touchpad yazılımını kaldırığ yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Üzerine birşeyler dökülmüş de olabilir, ıslak bir bezle temizleyin biraz.

Orijinalden alıntı: techraven

Touchpad yazılımını kaldırığ yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Üzerine birşeyler dökülmüş de olabilir, ıslak bir bezle temizleyin biraz.

Yaptım ancak sonuç aynı

Lost || Breaking Bad || Game Of Thrones || Spartacus || Fringe || The Walking Dead
  • bence formatlada olmaz gibi kalwyeden touchpad i kapatan bir tuş olması laızm onu kapat harici fare ile dene o şekilde sorunsuz kullanma ihtimalin var touchpad arızalanmış olabilir

Orijinalden alıntı: FOXXTR

bence formatlada olmaz gibi kalwyeden touchpad i kapatan bir tuş olması laızm onu kapat harici fare ile dene o şekilde sorunsuz kullanma ihtimalin var touchpad arızalanmış olabilir

Evet kapadığım zaman mouse ile sorunsuz şekilde kullanıyorum.Bunu da yeni öğrendim.Sağolun ne önerirsiniz?

• laptopu yakınlarda düşürdün mü touchpad bağlantısı yerinden oynamış olabilir

Orijinalden alıntı: serdar080

laptopu yakınlarda düşürdün mü touchpad bağlantısı yerinden oynamış olabilir

Hayır herhangi bir düşürme olmadı. :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lenovo laptop wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Laptop ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Laptop ekran sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bozulmuşda olabilir garantisi varsa ver baksınlar yoksa bilgisayarcıya göster senin yapabileceğin çok bişey yok gibi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.