Şimdi Ara

ASUS Laptop Wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS N53SN marka laptop sahibiyim. Son zamanlarda wifi rastgele zamanlarda ilk önce bağlı olduğum ağdan kopuyor daha sonra tüm gözüken ağlar yok oluyor ve wifi simgesinde küçük çarpı işareti çıkıyor. Genelde restart yapınca bu düzeliyor bazen bi kaç kez restart yapmam gerekiyor. Çeşitli driverları denedim bazen 1 günden fazla süre bu sorun olmuyor. Sizce donanımsal bir problem mi eğer öyleyse yeni bir kart önerir misiniz?
    Bir de daha güncel driverı var ise ben bulamadım, Qualcomm Atheros AR9002WB-1NG 10.0.0.287 sürümü mevcut bende.

• windows 10 yükseltme olarak mı kurdun ? Bendede aynı sıkıntı oluydu hp laptop da win 8.1'den win10'a yüksetlme yapınca oldu.
  • Yeni kart alacak seviyedeyseniz format neden atmıyorsunuz?
  • win 8 kullanıyorum, çok fazla driver ile denediğim için format atma gereği duymadım. Ayrıca laptopun ön tarafıntaki wifi ışığı da yanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostpixel -- 28 Temmuz 2016; 14:17:05 >
  • Temiz bir kurulum yapın sonra https://www.asus.com/tr/support/Download/3/271/0/6/Gjsm3Kp4pjz9iJM1/30/

Yukardaki linkten

Kablosuz >>>>>> Tanım Atheros Wireless Lan Driver and Application
    Dosya Boyutu 1.99 MBytesgüncelleme 2012/02/21

İndirip kurun sonra soreun aynı ise wifi cardı yenilemeniz gerekecektir. Azda olsa bu ihtimal bulunmaktadır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.