Şimdi Ara

Laptop, Şarj/Güç sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dizüstü bilgisayarımı iki senedir problemsiz kullanıyordum ve güç veya şarj cihazıyla ilgili hiçbir sorun yaşamadım.

Ancak dün BF1 oynarken klavyemin RGB ışıklarının yanıp söndüğünü fark ettim ve fps değerinin 100~-30 arasında değişmeye başladığını gördüm. Kontrol ettikten sonra dizüstü bilgisayarımın prizde ve şarjda arasında geçiş yaptığını gördüm.

Şarj cihazı iyi görünüyor, iz yok, kabloda deformasyon yok ancak dizüstü bilgisayara giren parça yüksek GPU veya performans kullanımı sırasında gerçekten ısınıyor.

CPU ve grafik işlemci sıcaklığım iyi ancak içini kontrol ettikten sonra şarj cihazı bağlantı noktasının çevresinde siyah bir işaret gördüm. Sorun ne olabilir ve ne yapmalıyım?

Laptop, Şarj/Güç sorunu

Laptop, Şarj/Güç sorunu

Laptop, Şarj/Güç sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sorun görmüyorum ama ölçüm aleti olmadan bir şey söylenemez multimetre ile şarj cihazını test etmeniz lazım ben oyunu şarj cihazından yana kullanıyorum sağlam bir soket tipine benziyor.Yinede soketin pinleri test edilebilir soğuk lehim olmuş olabilir ancak önce şarj cihazı.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Soketin dibindeki küçük siyah nokta neye işarettir? Yanık gibi geldi bana.

• Guncelliyorum, mosfetlerde sıkıntı varmış. 3 mosfet + 1 şarj portu değişimi yapacaklar ve toplam 1500 TL ödeme çıktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Laptop Bataryası Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.