Şimdi Ara

Laptop oyun oynarken şarj olmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus marka bir bilgisayarım var. Geçenlerde orijinal şarj aletim bozuldu ve orijinal şarj aletlerinin fiyatları yüksek olduğu için yan sanayi bir şarj aleti aldım. İlk başlarda hiç problem yoktu güzel bir şekilde şarj ediyordu ama sonradan oyun oynarken anlık bir şekilde kasmalar oluyordu. Oyun oynarken SHIFT + TAB yaparak steam menüsüne gittim, ekran kararıyor anlık bir şekilde şarj etmeyi kesiyor ve ve anlık kesintiler hep devam ediyordu. Ama oyunu kapatıp masaüstüne gittiğimde bu kesintiler sona eriyor sadece oyun oynarken kesik kesik şekilde şarj ediyor ve böyle olunca oyun da acayip bir şekilde kasıyor. Sorun neyde olabilir acaba? şarj aletinin içini açarak tamir edebilir miyim?

• Şarj aletinin tamir edilecek bişeyi yok. Sorun şarj adaptörünün gerekli gücü verememesinden kaynaklanıyor şöyle anlatayım. Şimdi orjinal adaptör örnek veriyorum mesela orjinal olan 12watt 9 amper diyelim senin aldığın yan sanayi adaptörün üzerindede yine 12 w 9a yazar ama o 9 amperi vermez mesela 5 amper verir. Pc yi kullanmadığında normal şarj eder ayrıca yine yavaş şarj olur çünkü tam gücü veremiyor. Üstüne bide sen oyun oynarken o adaptörü kullanıyorsun cihazı hiç şarj etmez aksine şarj düşer ve performans düşer çünkü ekran kartı ve işlemci gerekli gücü alamadığı için hızını otomatik olarak düşükte çalıştırır. Yapacağınız tek şey ya ikinci el bi orjinal şarj aleti almak yada en temizi gidip sıfır orjinalini almak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.