Şimdi Ara

laptop la DVD kopyalama kaç dakika sürer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...

• ben 4.7 gb ı 15 dk da yazdırıyorum 8x hız ile.
  • yaklaşık 15dk ama ben genelde 4x yazarım o zaman daha uzun sürer,
    4x yazmamım sebebi ise, dvd daha uzun ömürlü olur eğer yavaş yazdırırsan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

yaklaşık 15dk ama ben genelde 4x yazarım o zaman daha uzun sürer,
    4x yazmamım sebebi ise, dvd daha uzun ömürlü olur eğer yavaş yazdırırsan.

bn dahada yavaş yazıyorum 2x ile baya bir sürüyor ... vakit bol nasıl olsa , yanmasın uzun ömürlü olsun yeterki .... şu ana kdr 20 tane fln dvd den dvd ye dire k ,, yaklaşık 10-20 kere fln da data disc yaptim . hiç sorun olmadı ne yanma ne bozulma ne bişi cd lerde...sapasağlam

• evet bende 2x yazdırıyorum 15 dk falan sürüyor. zaten 8x le falan yazdırırsam nedense dvd bir hafta sonra bozuluyor.
  • 2x le 15 dakika sürmesi için 4.7 gb lık dvd nin 1.2 gb'ını falan doldurman lazım. hepsini o kadar sürede doldurman neredeyse imkansız.
  • DVD yanma olayı genelde DVD nin kalitesizliğinden kaynaklnıyor bende 25 tane almıştım 12 milyona yakıyor bazen ama kaliteli medyalar çok zor yanıyor

ama yavaş yazdırmak daha mantıklı 4x de normal 2x çok yavaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seninki doldurmuyorsa ben ne yapayım.
    quote:

Orjinalden alıntı: comen

2x le 15 dakika sürmesi için 4.7 gb lık dvd nin 1.2 gb'ını falan doldurman lazım. hepsini o kadar sürede doldurman neredeyse imkansız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

seninki doldurmuyorsa ben ne yapayım.
    quote:

2x le 15 dakika sürmesi için 4.7 gb lık dvd nin 1.2 gb'ını falan doldurman lazım. hepsini o kadar sürede doldurman neredeyse imkansız.

onunkiyle bunukiyle ilgisi yok hocam,
    2x ile 4,7gb'tı 15dk'da yazdıramazsın,
    adı üstünde 2x yani hangi dvd yazıcı olursa olsun 2x'te yazdırırsan aşağı yukarı aynı sürede yazar.
  • quote:

seninki doldurmuyorsa ben ne yapayım.

quote:

arkadaşım ne kompleks. seninki yazdırmıyo benimki yazdırıyo diye bişey mi var. saçma saçma konuşuyosun. hemen ezik psikolojisi. sen bir görüşte bulundun ben de onun imkansız olduğunu söyledim. o zaman senin yazıcı doğan görünmlü şahin hesabı. hangi yazıcı olursa olsun 2x le 15 dk da 4.7 gb lık bir dvd diski doldurman imkansız. doldur sana benim yazıcıyı hediye edicem: hem de philips.
  • 12 dakika 58 saniye.

DVD leriniz yanıyorsa veya 2 gün sonra bozuluyosa kaliteli markaları seçin.Ben verbatim kullanıyorum masaüstü dahil 200 küsür dvd çekmişimdir 1 sene içerisinde hiç biri bozulmadı arşivde duruyorlar.Şiddetle tavsiye ederim.

comen arkadaşım yanlış anlama ama philips o kadar iyi değil bu konuda.Sorun yaşadım araştırdım oradan biliyorum.
  • daha sabah yazdırdım 8x de bir dvd 7dk sürdü toshiba marka. dvdler gayet güzel çalışıyor sorunda yok.
  • quote:

12 dakika 58 saniye.

DVD leriniz yanıyorsa veya 2 gün sonra bozuluyosa kaliteli markaları seçin.Ben verbatim kullanıyorum masaüstü dahil 200 küsür dvd çekmişimdir 1 sene içerisinde hiç biri bozulmadı arşivde duruyorlar.Şiddetle tavsiye ederim.

comen arkadaşım yanlış anlama ama philips o kadar iyi değil bu konuda.Sorun yaşadım araştırdım oradan biliyorum.

yanlış anlamıyorum da zaten sorun philips , lg ,nec vs sorunu değil. sorun arkadaşın 4.7 gb'ı 2x ile 15 dk da yazdığını iddia etmesi.philips'in o kadar iyi olmadığını ben de duydum fakat ben gayet memnunum.

• yazma sureleri asagidaki gibidir.

Tamdolu dvd 2X hizinda yaklasik 30 dakika

tam dolu dvd 4X hizinda yaklasik 16 dakika

tam dolu dvd 6x hizinda yaklasik 13 dakika

Tam dolu dvd 8x hizinda yaklasik 8 dakika

tam dolu dvd 12x hizinda yaklasik 6 dakika
  • Ben lg dvd yazıcı ile 16x'te 6,5 dakikada yazıyorum.
  • quote:

yazma sureleri asagidaki gibidir.

Tamdolu dvd 2X hizinda yaklasik 30 dakika

tam dolu dvd 4X hizinda yaklasik 16 dakika

tam dolu dvd 6x hizinda yaklasik 13 dakika

Tam dolu dvd 8x hizinda yaklasik 8 dakika

tam dolu dvd 12x hizinda yaklasik 6 dakika

aaa olur mu lütfen!_codelinker_ arkadaşımız 15 dk da yazdırıyor 2X ile.
  • peki hangi programı kullanıyorsunuz,,,nero...power dvd...vb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mus3535 -- 21 Haziran 2006; 11:05:04 >
  • nero 6.
  • eet 32 dakkada fln yazıyor bnmki 2X de.... full 4.5gb ı .....
  • notebook u ilk aldığımda dolu dvd yi sony dvd-rw ile 2 saatte yazdırdım performansına hayran kalmıştım
    sonra nec dvd-rw ile değiştirdim şimdi gayet iyi
    dolu dvd yi 8x le 15 dakikada yazıyo
    bayağı bi dvd yazdırdım ucuz markaları kullanmama rağmen daha bozulan çıkmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.