Şimdi Ara

laptop islemcisi degistirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler samsung laptopum var . İkinci nesil i5 işlemcisi var 2450m . Forumda bir işlemci buldum 2630qm i7 işlemci . Acaba değiştirebilirmiyim olur mu ? Ve fark olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ALIŞVERİŞLERİM : emrebo , MENEME2002 , aliksann .
  • Değişiremezsiniz hocam, işlemci anakarta lehimlidir.

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon
  • Bakman lazım içini açıp cıkartılabilen laptopda var cıkartılamayanda temizlerken arkadasların laptoplarını cok gördüm cıkartılabilien..
  • Eskiden i3-230m ile ilk nesil i5 i değiştirmeye kalkmıştık arkadaşla.Laptop açıldı masaüstü gelmeden bidaha başladı bu döngü 2 kez devam etti.Hatamı yaptık dedik açtık iyice bastırdık olmadı yinede.riskli tavsiye etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

One_shot çok sevdiğim bir arkadaşımdır.

Küfüre,hakarete maruz kalıp halen sessizmi kalıyorsun? http://www.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104096573/
  • anladım .. bakmak lazım aslında . olursa sonuçta i7 iyi olur yani :) riskli diyorsunuz . biraz daha arastırmak lazım .

ALIŞVERİŞLERİM : emrebo , MENEME2002 , aliksann .
  • İşlemci pinleri aynıysa ve tdp değerleri de aynı ise bence sorun olmayacaktır. Mümkünse alacağınız kişiyle konuşun deneyip alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Battaryasi Canlandirma?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.