Şimdi Ara

Laptop ile sro oynayan ve laptop kullanan arkadaşlara bi soru... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tembeler

ben bu oyuna başladığımdan beri p4 2,0 toshiba notebooktan oynuyorum ve şu anda burada okudum bütün hatalarla karşılaştım ve giderdim... hatta şu isimlerin içi beyaz kaplı kutucuk olarak gözükmesi de dahil bütün hatalar... cowboy, abi sorununu çözemediysen yardımcı olabilirim,,

uzun zaman oyun oynanmamış bir notebookta oyun oynamanın yolu öncelikle sağlam formattan geçer çünkü noteboklar masaüstülere göre daha yavaş çalışır daha ağırdır çünküstabil olmaları gerekir yoksa sürekli sistem rebout eder.

sanırım driver yedekleme sorunun var bi program görmüştüm kafede driverbackup diye sanırım... sisteminde o anda olan tüm donanımlarının driverlerini isimleri ile birlikte bi klasöre kopyalıyor... yani sistemden driverleri çıkarıyor ama benim çok tercih etmediğim bir yöntem..

öneri olarak eğer driverlerini bulamıyorsan bilgisayarına sisoftsandra adlı programı kur

http://www.sisoftware.co.uk/index.html?dir=dload&location=sware_dl_3264&langx=en&a=

bu programın özelliği sistemine driverler kurulu olsun yada olmasın tüm donanımını seri numarasına kadar hertürlü kodunu modelini çalışma sıcaklıklarını saat frekanslarını slot sayısını vs.vs sisteminde aklına gelebilecek her parçanın hatasız tam bilgisini vermesidir.

bu senin ne işine yarar? biliyosunki hp olsun casper olsun isterse abuk sabuk markalar olsun bunların hiçbiri parça üretmez yani bilgisayarının içindeki parçalar hp nin kendi malı değil biliyorsun... atıyorum nvidia ekran kartı amd işlemci msi cipset vs.vs. bunların tam modellerini öğrendiğin an zaten driver bulmak çok kolay bu konuda hp ye muhtaç değilsin...

bu bilgiler ışığında driverlerini düzgünce kurduktan sonra sağlam bir update yeterli geriye ekran kartıyla oyunun uyuşmazlıklarını gidermek kalıyor bunun içinde birçok sürüm driver denemen gerekebilir şansıma ben fazla denemeden en idaalini bulmuştum... takıldınğın biyer olursa pm at elimden geldiğince yardımcı olayım.

Birkaç hatayı düzeltmek isterim kusura bakma.Notebooklarda birçok parça üretici tarafından imal edilir.Yani çipseti Nvidia intel ati vs olsada kartı üretici basar ve kendi biosu nu yükler.Bu durumda her sürücüyü notebook için kullanamazsınız.Üreticinin sunduğu yada mod gurupları tarafından geliştirilen sürücüleri yüklemeniz gerekir.Ayrıca notebookların yavaş ve sağlam olmayan sistemler olduğuna da katılmıyorum.Windows her bilgisayarda kullandıkça ağırlaşır.Masaüstüde olsa farketmez sorunlar genelde yazılımsaldır.Temiz kurulmuş bir windowsla bir notebook, masa üstü sisteme kafa tutar.Üstelik daha stabildir.Çünkü üretici tarafından defalarca test edilmiştir ve tüm parçaları tam uyumludur.Burası oyun bölümü tabi ama bir donanım sitesinde yazdığımıza göre bu bilgileri versem iyi olur diye düşündüm.Mr Cowboyun sorunu için daha önce önerimi yapmıştım ama wriless bağlantısında sorun yaşayan arkadaşlar mümkünse kablosuz bağlantınızı windows'a yapılandırmayın.Yetkiyi bilgisayarınızla gelen yazılıma yada intelin sürücüsüyle yüklenen yazılıma verin.Sorunlarınız büyük ölçüde son bulur.Tabi en başından adam gibi bir modem aldıysanız.

Edit:Oyunlarda yaşanan problemleri önlemek için ekran kartınıza güvenilirliği kanıtlanmış(beta olmayan) en son sürücüleri yükleyin.Nvidia ekran kartlı notebooklar için güncel sürücüleri laptopvideo2go sitesinden bulabilirsiniz.Aticiler Catalyst sürücülerini kullandıkları notebook destekliyorsa direk kurabilirler(markasız,tanınmayan notebooklar desteksiz).Onboard intel kartlı olanlarda intelin kendi sitesinden bulabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 29 Kasım 2006; 2:24:36 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.