< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhansntrk -- 30 Temmuz 2018; 1:17:38 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 31 Temmuz 2018; 21:35:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bende Eski 13 Yıllık Fakat Çalışıyo Pili 3 Dk Falan Dayanıyo Bir Gün Açacakken Şarz Olmadığı İçin Açamayıyorum |
Aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayar aniden kapandı batarya uyarısı da vermedi. Şarja taktığımda ledler çalışmıyor ve bilgisayar açılmıyor. Sorun tam olarak neymiş ve çözüldü mü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam adaptör ucunda az da olsa elektirik var baktım kontrol kalemi ilen.adaptör ucuna metal sokunca,elektrik canavar gibi oluyo(hem iç,hem dış).tam o şekilde adaptör ucunu pc'ye soktum ama nafile :( Pc'de batarya takılı iken,takılı deil iken de denedim defalarca ama nafile :( Not: laptop çalışıyor hocam🙂sadece şarj olmuyo :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beardush -- 23 Nisan 2023; 11:7:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Pili çıkartıp denedim hocam.yine de pc açılmadı :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |