Şimdi Ara

Laptop dan Lcd ye görüntü aktarımı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG laptopumla Lcd ekranımı birleştirip guzel bı uyum kurmustum taa ki 2 format once :) vistayı kurdum(laptopum home edition cıkıslı) vistayı yukledım ekranda hıc bı problemsız yıne aktarlıodu note: home da da sorun yoktu fakat vista yı silip tekrar home u kurunca görüntü geldi hersey ıyıdı bı sorun yoktu taaki windows media player ı acana kadar sorun komık ama sasırtıcı wmp yi actım baktım acılıo goruntu var ama lcd de wmp acık film yerıne simsiyah bı ekran wmp acıkken ekranda sorun yok sadece film gelmıo laptopda aynı anda gozukuo sonra atı ekran ayarlarına baktım orda cift ekran seceneklerınde buldum bıseyler ama bu seferde lcd de wmp de film acıldı bnm laptop ekranında ki film görüntüsü siyah cıktı (üstüne basa basa soluorum ekranda normalde oyuna ve destkop da sorun yok sadece wmp de film acınca program acılıo fakat sadece bı ekranda goruntu gelıo dıger ekrandakı wmp acılıo fakat goruntu yerıne sıyah bı ekran gelıo ortasına sebebı nedır yardım ederseniz sevinirim saolun sımdıden..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.